ANTIPARAZITNI PROGRAM-Dr.Hulda Clark

 
Rak nije vise onako smrtonosna bolest kao sto je bio.Zapravo mozete da ga unistite za krace vreme nego sto vam je potrebno da zakazete kontrolu kod lekara.Ako se dokaze da imate rak PRVO STO JE POTREBNO JE DA OCISTITE SVOJE TELO OD PARAZITA!
   Rak je po doktorici Hildi Klark veoma lako izleciti jer je to bolest koju izaziva neki parazit.Ubijete parazita i zaustavili ste rak.Parazit koji je za to odgovoran je Fasciolopsis buskii,
ljudski crevni metilj,pljosnata glista.On obicno mirno zivi u crevima(cilj svih vecih parazita je da zive mirno jer vasa smrt znaci i njihovu smrt).Oni izbace na hiljade jaja putem vase stolice.Ali kad se jaja izlegu pre no sto napuste vase telo,i kad im se dopusti da se razviju unutar vas,stvoreni su uslovi da se razvije rak.Ako jaja metilja i drugi stadijumi prolaze kroz faze razvoja u vasim grudima,moze doci do raka dojki.Ako se to odvija u prostati,moze doci do raka prostate i tako dalje.Sve razne vrste raka podrazumevaju da su stadijumi razvoja crevnog metilja prisutni tu.Potrebna je samo jos jedna stvar da bi dovela do eksplozije njihove reprodukcije,tako da se stotine sicusnih larvi za kratko vreme pretvaraju u stotine drugih:faktor rasta..On dovodi do toga da se oni umnozavaju,a slicno utice i na vase celije.Taj faktor rasta,ortofosfotirozin(a mozda i faktor rasta epidermisa faktor rasta zavistan od insulina) zaista zapocinje da stvara vas rak!Dobra vest je sto taj faktor rasta,koji je sustinski za razvoj raka,ne moze da se stvori ako nije prisutan jedan abnormalni rastvarac-propil alkohol(tacnije izopropil alkohol)Ako ne unosite propil alkohol,nikako ne mozete dobiti rak.Da biste dobili rak potrebne su dve stvari odjednom:propil alkohol i ljudki crevni metilj.Takodje je "jednostavno"da se oslobodite propil alkohola.Kad jednom prestanete da ga koristite,za tri dana nestace i poslednji njegovi tragovi iz vaseg tela.Na izgled "jednostavno",s obzirom da mnogi proizvodi iz nase svakodnevnice sadrze propil alkohol,vrlo je tesko potpuno ga izbaciti iz upotrebe.Ima ga u svim kupovnim samponima,kozmetici,flasiranoj vodi,kupovnim sokovima...
Jasno,morate uciniti 2 stvari:

1.Ubiti parazite u svim stadijumima.
 2.Prestati unositi IPA u svoje telo.

Nauceni smo da verujemo da je svaki parazit tako jedinstven da se preporucuju razliciti lekovi za unistavanje svakog posebno.Najbolji lekovi kao Praziquantel ili Levamisole ili cak Flagyl I Piperazine,ubijaju nekoliko vrsta crva..Ali to nije prakticno kada su prisutne gomile razlicitih parazita.Imamo na tuceta razlicitih parazita u nama.Najbolje bi bilo da ih sve zajedno unistimo,iako samo crevni metilj uzrokuje rak.Nije cudo da neko ima tucet(ili vise) parazita od mogucih 120 vrsta za koje postoje uzorci.Mozete pretpostaviti da I vi imate tucet razlicitih parazita.Mi smo bica prepuna parazita.Nasa su tela dovoljno velika da snabdeju hranom I sklonistem mnogo takvih slobodnih doseljenika.Da su smesteni spolja gde bismo ih mogli videti u vidu stapica ili koncice ribali bismo se cetkama do krvi.Nista nije odvratnije od pomisli na horde grizucih,zvacucih,puzajucih,sisajucih bica na nasem telu.Ali sta je s onima unutar naseg tela?Ne mozemo se videti iznutra pa pogresno pretpostavljamo da tamo niceg I nema.

BILJNI LEK PROTIV PARAZITA

Americki domoroci su znali da ljudi imaju parazite.Ostali domorodjacki narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao I zivotinje.Cesto su sprovodili ciscenja koja su ukljucivala prolive ili povracanja da bi se resili gmizavih uljeza.Mnoge culture su nastavile tu praksu.

Gde smo mi zalutali?Zasto smo napustili te mudre navike?

Na primer:

Ekcem nastaje zbog pantljicare.

Napadi padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu.

Sizofrenija I depresija su uzrokovane parazitima u mozgu.

Astma je uzrokovana Ascarisom u plucima.

Dijabetes je uzrokovan stocnim stocnim pankraticnim metiljem Eurytrema.

Migrene prouzrukuje crv vlasnjak Strongyloides.

Akne rosacea uzrokuje Leishmania.
Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psecim srcanim crvom Dirofilariom.

I lista se nastavlja dalje…

Resiti se svih tih parazita bilo bi nemoguce  koristeci klinicke lekove od kojih svaki unisti samo jednu ili dve vrste parazita.Takva lecenja teze ka tome da vas potpuno razbole.Flagyilse se koristi kod ameba I Giardia;kada se uzme  tacna doza moze uzrokovati jaku mucninu I povracanje.Kinin za malariju je prilicno otrovan.Zamislite kada biste uzeli 10 takvih lekova da ubijete tucet svojih parazita!?

Mozda je to dobra vest za proizvodjace lekova,ali ne I za vas.Pa ipak,biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita I to bez glavobolje.Bez mucnine.Bez ikakvog smetanja drugim lekovima koje vec uzimate.Ne zvuci li to previse fantasticno?Suvise dobro da bi bilo istinito?To su darovi prirode nama.Te biljke su:

ORAH

PELIN

KARANFILIC

Te tri biljke moraju se koristiti zajedno po odredjenoj semi.Ljuska oraha I pelin ubijaju odrasle I razvojne stadijume najmanje 100 parazita.Karanfilic ubija jaja.Samo ako ih koristite zajedno resicete se parazita.Ako ubijete samo odrasle,sicusni stadijumi I jajasca ce ubrzo odrasti u nove odrasle.Ako ubijete samo jajasca,million stadijuma koji su vec preplavili vase telo ubrzo ce odrasti I proizvesti nova jajasca.




ORAH
Zelena ljuska oraha sa drveta crnog oraha ima cudotvorno antiparazitno dejstvo.Kada pocrni,nekorisna je.Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen.Za sedmicu ili dve pocrnice I propasti.Zbog toga svako ko zeli napraviti antiparazitni program mora biti oprezan I ne sme dopustiti da kriticno vreme ubiranja prodje.Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije mocan kao antiparazitoid.
Za ovaj program dovoljno je 30 ml ekstra jake tincture.



PELIN
Pelin potice iz antickog doba I spominje se u Bibliji.Ta biljka u slobodnom prevodu na nas jezik znaci crvlje drvo I to sa razlogom:ubija crve!Pelin se sastoji od listova grma Artemisie.Listovi su zelenkasto sivi I prilicno gorki.Niko ih ni slucajno ne bi pojeo previse.Postoji dokaz o otrovnosti pelina prhvacen od FDA-(Food and Drug Administration),ali je ta granica mnogo visa od one koja je potrebna da ubije parazite.Iako je kolicina za lecenje raka vrlo mala,ne mozete bez nje.



KARANFILIC
Treca biljka za lecenje raka I unistavanje vecine parazita u vasem telu je karanfilic.To je poznati zacin koji se koristi u pekarstvu.Treba biti samleven da bi odpustio svoja antiparazitocidna svojstva.Kupljeni mleveni karanfilic ne deluje,jer on moze biti samleven godinama!


SADA IMATE:

-BOCICU TINKTURE CRNOG ORAHA

-KAPSULE PELINA

-KAPSULE KARANFILICA

  OVO SU JEDINE TRI BILJKE KOJE CE VAM BITI POTREBNE DA IZLECITE SVOJ RAK I DA OCISTITE SVOJE TELO OD PLJOSNATIH,OBLIH GLISTA,PROTOZOA I VECINE BAKTERIJA I VIRUSA KOJI IZAZIVAJU I MNOGE DRUGE TESKE BOLESTI.ZATO OVAJ BILJNI PROGRAM NIJE SAMO ZA LECENJE RAKA ,VEC PREDSTAVLJA OPSTI TRETMAN KOJI MOZE DA POMOGNE U SLUCAJU BILO KOG OBOLJENJA.

JEDNO PAKOVANJE ANTIPARAZITNOG PROGRAMA CE BITI DOVOLJNO ZA 40 DANA KOLIKO JE I PREDVIDJENO DA TRAJE PRVA UDARNA TURA LECENJA.POSLE TOGA MOZETE NASTAVITI  PROGRAMOM ZA ODRZAVANJE(pogledajte u tabeli),ILI CAK PONOVITI JOS JEDNU UDARNU TURU UKOLIKO SE RADI O TEZOJ BOLESTI PA TEK ONDA NASTAVITE SA PROGRAMOM ZA ODRZAVANJE.

                    (antiparazitni program po nemackoj doktorici-Hulda Clark)

219 коментара:

  1. Verujem u alternativnu medecinu. Verujem u moc bilja. Ali me zanima gde kupiti tinkturu crnog oraga, kapsule pelina i kapsule karanfilica. Zivim u okolici Beograda. Pozdrav Duda.

    ОдговориИзбриши
  2. zanima me gde se u srbiji moze uzeti preparat za antiparazitni program posto ga nema

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovani pogledajte na sajtu http://www.ciscenjeorganizma.com, preko njih mo\ete u\eti komplet program. Imate i cene. Ja sam pre 3 dana pocela da pijem. Pozdrav Nada

      Избриши
    2. Ja sam to kupio u radnji zdrave hrane u Niš radnja se zove Beyond to je u blizini centra imate na internetu njihova strana potražite pod imenu Beyond zdrava hrana

      Избриши
  3. Obratite se Dr.Radmila S. na 064 2778804 za narudzbu...

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Interesuje me, da li je neko vec probao antiparazitni program, i gde je nasao sastojke?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam upravo zavrsila sa tretmanom ima 4dana koja su teska zato sto se gladuje i pije odredjena kol.gorke vode i grejpa al vredi probati.Imam masno tkivo i to sam odmah primetila da se smanjilo.

      Избриши
    2. Moja priča o tome kako je dr. Paul Richard spasio moj život sa svojom ulja konoplje: ga kontaktirati na: paulrichmedicalservice@gmail.com
      Ja pate od raka jajnika, nisam jednom zauvijek odustao od mog raka čak ni kad sam bila toliko iscrpljena i ranjavanje ovom bolešću, znala sam duboko u svom srcu da ako postoji Bog, onda mi karcinom jajnika će biti izliječen. Tako sretni, dr. Paul Richard je uzeo moj život na višu razinu i zdravom stanju, a moje iskustvo sama je jednostavno nevjerojatna i mene je osigurao s vremenom ne bi imali. Ne mogu tvrditi da je imao najbolju sposobnost da se bori kao ratnik, ali ja sam se borio da najbolje što mogu i ja sada mogu reći da je moj rak je ozdravio dr. Paul Richard ulje konoplje liječenje i on mi je dao priliku koje smo svi zaslužuju. svima koji su držeći se za njihov rak biti izliječen, ovo je san, kroz i morate znati da ne liječenje je stopostotno jamstvo, osim Rick Simpson i dr. Paul Richard ulje konoplje. Kontaktirajte spasio život lijekova: paulrichmedicalservice@gmail.com
      Maria -

      Избриши
  6. kakva su iskustva sa pseudomonas bakterijom

    ОдговориИзбриши
  7. Ako sam dobro razumela pelin je u kapsulama, a karanfilić ulje. Gde se to kupuje, u medicinskim ili biljnim apotekama? Može li se to sve naručiti u paketu s tinkturom crnog oraha?

    ОдговориИзбриши
  8. I mene zanima ako bilo ko zna gde se moze kupiti ili naruciti ceo taj program...neka mi javi,molim vas!verujem u alternativnu medicinu i vise nego u klasicnu..ima li neko iskustva sa ovim programom u vezi lecenja candide ili helico bakterije?

    ОдговориИзбриши
  9. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  10. zanima me tabela antip. programa i kako se pije sve ovo?

    ОдговориИзбриши
  11. TINKTURA CRNOG ORAHA, ekstra strong, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. Cena bočice od 200 ml. -900 din. + kurirska pošta ;
    BELI PELIN - drugu komponentu antiparazitnog programa u obliku praha, po ceni od 400 din ( količina dovoljna za primenu uz tinkturu crnog oraha) .
    KARANFILIĆ (sveže samleveni) -treću komponentu antiparazitnog programa po ceni od 800 din.
    Uz tinkturu saljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program .
    060 0851 088 013/851088
    Na raspolaganju je izvesna količina tinkture i pelina i u Crnoj Gori,lično preuzimanje na adresi : IGALO, naselje Gomila bb, tel. 031 335 676 mob. 031 690 85476 (Slobodan-Cile)

    ОдговориИзбриши
  12. Karanfilić koji se može kupiti po prodavnicama i bio šopovima ima znatno manje dejstvo jer je iz njega odstranjeno eterično ulje.koje ima najveću snagu u uništenju parazita,tj njihovih jaja,a ima i antivirusno,antibakterijsko i antigljivično dejstvo,mada za gljivice je bolje ići sa uljem divljeg origana tj uljem vranilovke,planinskog origana.Zato je za antiparazitni program bolje ići sa organskim eteričnim uljem od karanfilića.U Srbiji ga je moguće kupiti po bolje snabdevenim bio šopovima i košta oko 1400 din 20 ml što je dovoljno za 2 odrasle osobe.

    Što se tiče tinktura crnog oraha ona treba da bude extra jaka i da nije pocrnela do neprozirnosti jer je onda i njeno dejstvo znatno manje.Tinktura treba da bude bledožutozelena što je moguće prvih mesec do 2 od trenutka pripreme pa do prozirnosvetlobraonzelenkasto što je moguće i nekoliko meseci nakon pripreme,uz uslov da je čuvana u zatvorenoj farmaceutskoj staklenoj ambalaži na tamnom mestu,zaštićenom od svetlosti i da je bočica puna do vrha da bi se sprečila oksidacija.

    Lično spremam tinkture crnog oraha i imam još 10 bočica od po 60 ml,a 1 bočica od 60 ml je dovoljna za jednu odraslu osobu.Cena je 800 din za 1 takvu bočicu plus troškovi dostave.Imam i fino mleveni beli pelin po ceni od 250 din za 60 grama što je takođe dovoljna količina za 1 osobu. Eterično ulje karanfilića takođe mogu nabaviti po ceni koja se kreće oko 14 e.

    Terapiju sam sproveo 2 godine za redom i usvojio sam je kao redovni vid čišćenja organizma koji planiram da sprovodim 1 do 2 puta godišnje do kraja života.Iskustva sjajna,nestanak hroničnog umora,više energije,bolje varenje,nestanak nadutosti i povremenih bolova u stomaku.

    dipl.agro.ing Aca Perić peric1966@gmail.com tel 064 390 77 52

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napomenuo bih da je sada Probotanik eterično čisto ulje karanfilića dostupno po nešto jeftinijim cenama u prodaji u Srbiji,tj. 20 ml ovog ulja sada košta oko 12 e ,što je količina dovoljna za 2 odrasle osobe,jer za 1 osobu treba 10 ml ulja za terapiju od 6 do 7 nedelja,.Tako da ja sada mogu isporučiti paket za antiparazitni program po sledećim cenama 70 ml ekstra jake ekstra kvalitetne tinkture od crnog oraha 800 dinara,50 grama fino mlevenog belog pelina 300 dinara i 10 ml čistog eteričnog ulja karanfilića proizvodjači Probotanik ili Vitalia po ceni od 600 da 650 dinara,kako kada nadjem da kupim.Tako da je ekstra kvalitetan komplet kod mene ukupno 1700 dinara ili 17 e za inostranstvo.Troškovi poštarine u Srbiji su za Postekspres dostavu oko 250 do 300 dinara.

      Избриши
  13. Da li neko moze da mi odgovori,posto sam ostala malo zbunjena sto se tice karanfilica.Da li da ga nabavim u prahu,ili takav nema dejstvo,vec trebam da uzmem etericno ulje karanfilica? Molim vas odgovorite i unapred hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav,to je jednostavno.Uzmete čašu vode,ubacite nekoliko celih karanfilića koje imate i ako svi potonu,znači da iz njih nije ekstrahovano eterično ulje.Od takvih karanfilića sami onda možete samleti u mlinu za kafu svež prah i to koristiti,Verujem da u Indiji.USA,Engleskoj i slično ima takvog kvalitetnog karanfilića,ali u Srbiji lično nisam do sada uspeo da nadjem i kupim takve karanfiliće.Zato bih vam preporušio eterično ulje karanfilića PROBOTANIK koga ima u bolje snabdevenim bio šopovimaa čak i u nekim apotekama.Ulje je vrlo jako,pa se obavezno treba ukapati ili u praznu kapsulu koju sami morate nabaviti ili u veliku do dve trećine punu kašiku hladno ceženog maslinovog ulja ili još bolje bundevinog ulja i tako popiti na polovini ručka uz još malo vode i odmah nastaviti sa ručkom.

      Избриши
  14. kako se uzima prah pelina? posto u knjizi dr Clark koju sam nasla na internetu ,pise doza jedne kapsule je 200-300 mg,a karanfilica 500mg.Koliko to dodje kapi onda karanfilica?i jel se taj prah pelina razmuti u vodi pa se pije?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prah pelina se razmuti zajedno sa 100 mililitara vode u koju ste prvo ukapali kapi tinkture crnog oraha i to se popije neposredno pred rućak.Ako imate gomilu kapsula na raspolaganju,možete prah pelina stavljati u kapsule,ali je puna doza bar 5 do 7 kapsula pelina,kao jedan obrok,jedna doza,zavisi od veličina kapsula.Meni je lakše bila varijanta pomešati prah u rastvor vode i oraha i to popiti,ko bi gutao toliko kapsula i gde ih ovde naći.
      Što se tiče ulja karanfilića,probao sam obe varijante i lično mi odgovara da uglavnom ukapam ulje u kapsulu i tako popijem.Pola kapsule su 5 do 6 kapi.Cela kapsula je 10 do 15 kapi,zavisi od telesne težine.Mršavije osobe,cela kapsula bi bilo oko 10 do 12 kapi,ali krupnije,recimo oko 90 kg trebalo bi da uzmu oko 15 kapi a preko 100 kg 18 kapi.Čovek mora da bude i malo senzitivan i da ume da razume signale od sopstvenog tela.Inače kapsule sam nabavljao kupovinom PROBIOTIKA u kapsulama od 500 mg,pa bih jednostavno PROBIOTIK prah presuo u čašu sa malo vode i to popio posle obroka,jer je dobro povremeno uzeti malo PROBIOTIKA,a kapsulu bih iskoristio za ukapavanje ulja.Pozdrav i srećno.

      Избриши
  15. Da li je neko kupio od GoranaS (prodaje 200ml za 900din.) ili Ace Perića (prodaje 60ml za 800din.) tinkturu crnog oraha, jer je razlika kao što vidite velika u ceni odnosno količini?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupio sam od GoranaS prosle godine ovaj program,i prosao ceo taj tretman i sa razocarenjem mogu reci da nije nista delovalo.Pa vi vidite sami.

      Избриши
  16. Sve to koristim uz zapper aparat koji preporucuje dr.Klark.

    ОдговориИзбриши
  17. potreban mi je antipar program ,posto sam prosla dve neuspesne vantelesne i spream se za trecu -zelim da ocistim organizam i jetru od silnih horm inekcija i antibiotika ,kao i od virusa i bakterija ....zanima me antip program u originalu ..po recept hilde klark ,kao sto propagira Hrvatska ...dali toga ima u Srbiji ,kod nas ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve sam porucila na tel.0649300376 zena je izN.S.i sve kod nje mozete da porucite.prezadovoljna sam.

      Избриши
  18. Sva sredstva za antiparazitni program možete sami pripremiti ali ovde navedeno ima i nedostataka jer oni koji su ka koristili nisu naveli ključne podatke za uspečno dejstvo tih preparata jer da bi ste mogli proveriti uspešan ishod tih preparata morate imati i odgovarajući uređaj za proveru po metodu DR. Rajmund Rajf što ovde niko ne navodi. bez pomenutog uređaja neznate žta ste uradili a samo prodavci dobro zarade. Sa cenom od 1000 dinara može se izlečiti "vod vojnika " a ne jedna osoba. Sve navedeno bazirano je na ličnom iskustvu i iskustvu onih koji su to poštovali, jer posedujem ogovarajuće uređaje za proveru

    ОдговориИзбриши
  19. Mali komentar iz ličnog iskustva.
    Definitivno je povoljno ako se ima mogućnosti i novaca,sve pratiti i aparatima,ali to nije sve u svemu.
    Za svog sina smo pre 2 godine potrošili ukupno 15 000 dinara za 4 provere aparatima,u BGu.Terapeut nam je svaki put rekao da samo što nije pogodio lek koji mu treba za njegove alergije i slinav nos i suv kašalj.Rekao nam je da napravimo tu terapiju i prodao tinkture oraha crne kao ugalj,jer su bile skroz oksidovale.Dobro jeste što nam je skrenuo pažnju da nam je sin alergišan na meso,jaja,laktošu,gluten,kikiriki i prašinu,kao i polen.No za većinu toga i jesam pretpostavio da jeste alergija na te namirnice i bez merenja.S druge strane prilikom 2 dolaska mu je promaklo da on ima i nespecifičnu upalu pluća !!! Srećom smo posumnali i na tu mogućnost,pa smo ga odveli na pulmologiju u Dragiše Mišovića gde su mu to sanirali na alopatski način.

    Sve u svemu ta merenja su popravili njegovo zdravstveno stane ne više od 20 posto. Sprovodjenje terapije čišćenja parazita sa tinkturom koju sam mu lično spremio,kao i uljem karanfilića,plus terapija protiv glivica na bazi sode bikarbone i ulja divljeg origana,plus mesec dana u Sokobanji,to je ono što je popravilo stanje za bar 90 posto kada je on u pitanju.

    Najvaćnije od svega je da li se simptomi bolesti povlače,smanjuju i nestaju,a sa druge strane da li se vraća snaga,zdravlje,energija.Da bi se to shvatilo,nisu nužno neophodne verifikacije raznim merenjima,koja obično dosta koštaju.

    Što se same terapije tiče,po dr Hildi Klark,najbolje ju je sprovesti biljem,a onda održavati stanje Zapperom,ko god ima mogućnosti.

    Što se tiče opaske da se sa 1000 dinara može izlečiti vod vojske,možda i može,ali ako je reč o kuvajtskim dinarima a ne srpskim.10 ML ULJA KARANFILIĆA PROBOTANIK,koje jeste zaista efikasno i dovoljno jako,za razliku od praha karanfilića sa našeg tržišta,gde je već u Indiji prvo izdestilovano ulje,kao najskuplji i najlekovitiji deo,pa se ostatak suvog karanfilića proda po jeftinijoj ceni,samo takvo ulje je oko 700 dinara i to je količina samo za 1 osobu.Inače kvalitetan paket za 1 osobu za antiparazitni program u Hrvatskoj košta 50 e. Što se mene tiče ja kvalitetan paket sa svim neophodnim preparatima u neophodnim količinama mogu da isporučim po ceni oko 1800 dinara+ poštarina.Samo troškovi odlaska do biljne apoteke pri institutu za lekovito bilje po beli pelin ,kao i jurnjava po apotekama za uljem karanfilića,mi oduzmu svaki put minimum 3 do 4 sata vremena,plus oko 500 do 600 dinara za prevoz.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovanje ako je tako Aco posalji meni ceo taj paket od 1800 din sa instrukcijama za koriscenje pozdrav 063 1261 411

      Избриши
    2. Postovani Aco, vrlo sam zainteresovana za antiparazitni program. Za pocetak bih narucila samo za sebe - ne verujem da bih decu od 4 i 3 godine ikako uspela da ubedim da uzimaju preparate. Molim vas potvrdite da li je jos uvek moguce kod vas naruciti potrebne supstance, i na koji broj mogu da vas pozovem. Obracam vam se iz Kraljeva.

      Избриши
    3. Poštovanje Nataša.Javite mi se na moj mail peric1966@gmail.co ili na tel 064 3907752 ako želite da od mene poručite komplet za antiparazitni program.Deca su vam još mala,ako nema nekih ozbiljnijih problema,bolje sačekati bar još 7 ili 8 godina za njih sa ovakvom ili nekim drugim terapijama baziranim na jačem lekovitom bilju.
      Za njih je za taj uzrast čaj na bazi morača,odnosno komorača,kao i semenke bundeve,presne,sa medom,te čaj od vranilovke u malim gutljajima više puta u toku dana,kao i povremeno par dana sa vodom uz dodatak sode bikarbone,kad su prehladjeni.Pozdrav vama i porodici,Aleksandar

      Избриши
  20. koliko vas prodaje ova ulja,,aman! ko je vise u pravu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. VA VO,pozdrav.Ima sigurno priličan broj proizvođača kako za tinkture crnog oraha,tako i za ostalo.Vi možete da poručite od koga god vi hoćete i šta god hoćete.Cene mogu biti različite i kvalitet takođe može biti različit.Treba biti mudar i saslušati različita iskustva,pa doneti sopstveni izbor i odluku šta valja činiti.Obično zdravstveni problemi jesu kompleksni i ne očekujte da samo 1 stvar može da vam reši sve što biste vi želeli.Dobro zdravlje se gradi dobrim navikama,pravilnom adekvatnom ishranom u skladu sa individualnom jedinstvenom telesnom konstitucijom,redovnim vežbanjem,dovoljno sna u pravo vreme,kvalitetnim interpersonalnim odnosima,ima puno toga,sve to treba imati na umu ali i u praksi i ne treba očekivati da nam samo neka tableta,ili aparatić mogu rešiti sve zdravstvene probleme.Terapija po dr Hildi Klark čišćenja parazita može puno pomoći ako se pravilno sprovede kvalitetnim preparatima,ali imajte na umu da se ona odnosi prvenstveno na crevne parazite,praćivotinje i td,ona sama po sebi nije prvenstveno usmerena ka bakterijama,gljivicama ili virusima.Ako su oni po sredi kao problem,odmah da vam kažem to nije dovoljno.Za njih je delotvornije ulje divljeg origana,ili ulje semenki grejpfruta,a terapija sodom bikarbonom,te svežim sokovima od povrća i voća,organskog naročito,jačanje imuniteta zdravom ishranom na bazi kvalitetne hrane,čist vaćduh,čista morska voda,čista kvalitetna prokuvana voda sa djumbirom i td,eliminacija stresa,disjne vežbe i td,sve ovo treba ubaciti,da bi se rešio neki hroničan zdravstveni problem,baziran na slabom imunitetu i hronično prisutnim patogenim mikroorganizmima.Morate biti uporni i treba obično vremena,ništa se na brzaka ne može rešiti.

      Избриши
  21. hvala ,u pravu ste i znam i ja za takvu vrstu lecenja sto se tice bakterija ....
    ali sto se tice d origana ,nemaju iskustva u lecenju bakterije (ureaplazme ) a sto se tice -citrofiksa (ulje semena grejpa ),to jos nisam isprobala ....
    nameravam divlji origano da isprobam ...jer ne mogu znati dok ga ne probam ,ada sumnjam da ce mi pomoci ....
    hvala svakako sto ste mi ukazali na to da ovaj APP ,nije dovoljan za bakterije pogotovo !
    hvala svakako na iskrenosti ...sve najbolje !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za mikroskopske patogene,kao što su bakterije,gljivice i td,jako je važno popraviti odnos baza i kiselina u našem telu u korist baza.Uobičajen problem kod većine oboljenja je da u telu postoji previše kiselina,a nedostaju bazni elementi,vrlo bitni za dobar imunitet i dobar kvalitet krvi,koja treba da ima dosta kiseonika,a kad god je previše kiselina u telu,kvalitet krvi opadne i nedostaje u njoj i kiseonik i bazni elementi,čiji se deficit nadoknađuje na račun kostiju u telu,koje gube nivo Ca na prvom mestu,što sve rezultira slabim imunitetom,kao i pogodnom tlu za razvoj patogena.

      Zato je jako bitno na duži period,što više to bolje,ali bar 3 do 6 meseci minimalno,potpuno prekinuti unos hrane koja kiseli telo,a to je meso,jaja,NACL,ili so,beli šećer,ali i ostali zaslađivači,sem malo meda povremeno,ili malo ječmenog slada,zatim mlečni proizvodi,riba,bela peciva. S druge strane,narošito za urogenitalni trakt treba piti dosta obične vode,Prolom voda je idealna,zatim dosta gorkih čajeva,narošito virak,brdska hajdučica i bela mrtva kopriva je kombinacija za žene i probleme u njihovom genitalnom sistemu,ali uz to treba i drugih čajeva,poput žalfije,koprive,raznih kombinacija za čišćenje bubrega i bešike,kao Uvin čaj.Uz to bi valjalo dodatno unositi cink,Natural Wealth je dobar,ali i bundevine semenke.Zatim magnezijum,najbolje bar mesec dana kao magnezijum hlorid,ujutro,u podne i uveče,pa kalcijum,koga najviše ima u susamu i semenkama i koštičavom voću,pa kalijum,koji se čak moće uzimati kao kalijum hlorid dodatno.Ishrana treba da bude bogata svežim povrćem,narošito zeleno lisnato,na čelu sa koprivom,zeljem,blitvom,takože je ren jako bitan,pa i luk crni,beli,praziluk,te brokoli.
      Uz ovo od žitarica je najidealnija kinoa,zatim proso,heljda,ovas,ječam.Voće je najidealnije kao sok od aronije,borovnice te sok od limuna,nara,jabuke,ali sve treba biti bez šećera i sveže naceđeno. Ka se uz ovakvu ishranu dodaju prirodni antibiotici poput ulja divljeg origana ,ili citrofita,ulja grejpfruta,ali uzimanih tačno na vreme u neophodnim dozama koje se preporučuju,nema te bakterije ili gljivice koja može da opstane.Naravno ako se uz ovo može priuštiti i bar 20 tak dana kupanja na moru,ali gde je voda čista,te umerenog sunčanja ujutro i uveče,da se u koži stvori dovoljno vitamina D koji je jako bitan za dobro zdravlje,dobar rezultat ne bi smeo da izostane.Sve ovo bi morali da sprovedu oba partnera,s tim što za muškarca ide neki čaj za prostatu,kao vrbovka,a za žene sam već spomenuo virak uz belu mrtvu koprivu i brdsku hajdučicu.

      Uz ovo čišćenje jetre po dr Hildi Klark je jako bitna terapija koja može da popravi stanje kod mnogih zdravstvenih problema. Terapija sodom bikarbonom takođe može pomoći,samo da je soda čista i medicinska,ne obična koja ima aluminijum i aditive pa rezultat može biti umanjen.

      Budite samo uporni,disciplinovani i pozitivno raspoloženi pa se onda može stvar rešiti,uz malo vremena i strpljenja. Srećno.

      Избриши
    2. Postovani gospodine Peric, izuzetno mi se dopao ovaj vas opsezni odgovor jer ste uspeli da iznesete srz odprilike stotinjak razlicitih tekstova koje sam uspela da pronadjem na internetu! Zaista ste veoma informisani a kako i sami proizvodite neke od preparata, sigurno i sa velikim iskustvom! Zelim samo da Vam se zahvalim na ovako dragocenom tekstu, posebno u ime svih onih koji mozda nisu u mogucnosti da obogate svoja znanja koristeci i tekstove koji nisu na nasem jeziku! Svako dobro i ziveli...

      Избриши
    3. Poštovanje Sneška.Sad videh Vaš komentar,hvala Vam puno na ohrabrenju.Situacija u kojoj smo svi mi stanovnici ovih prostora nije nimalo laka ni naivna,naročito od Nato bombardovanja, nadao sam se da će informacije koje sam izneo uspeti da olakšaju život makar pojedincima koji primene ponešto od dobijenih informacija.Ako me je poneko uzeo za ozbiljno i isprobao ponešto od iznesenog,nadam se da već uživa u plodovima zdravijeg života.Hvala puno,dobro zdravlje Vama i vašoj porodici,kao i ostalim čitaocima želim,s poštovanjem,Aleksandar

      Избриши
  22. koristila sam sveze cedjene sokove ,pipravke od b luka isto s tim sto nesmem jer mi padne pritisak mnogo ,beli secer sam izbacila tada ,ubacila smedji-,izbacila beli hleb -kupovala integralni ,vodu pila doduse ne po 2 litra dnevno ,ali sam pila ....cajeve nisam nesto preterano koristila ,ubacila smedji inegr pirinac ,povrce ,blendirala cveklu ,jabuku,pila surutku,unosila vit d (oralno )-posto sam gresila sto nisam isla na more ..a nisam isal na more sve u strahu da ce se bakter jos vise razviti .
    koristila vit c (500mg ) 4,5x dnevno.cink (50 mg ) twinlab,aroniju korsitila mesec dana ,pravila melem od aloje i jela mesec dana ,vaginalete od domaceg kantariona u masl ulju ,....
    uvek sam ensto narucivala i trosila pare i non stop bila ili na antibioticima ili na prepeatarima ,,,i nsita ....razocarala sam se
    sada pokusvaam da izdejstvuje uput za hiperbaricnu komoru ,zbog tog kiseonika ,koji sve cesce spominju...
    zivim u jako zagadjenom gradu gde je vazduh zagadjen dimom topljena rude ....
    hvala veliko na razgovoru ,vidim da ste zaista nacitani i poznajete siroku oblast ove problematike ...

    ОдговориИзбриши
  23. Poštovana va vo pročitajte knjigu - rak i leukemija od rudolfa brojsa- i -živeti bez bolesti od Ernesta Gintera- i tu će te nači kraj svim Vašim problemima. Možete koristiti i generatore d.Rajfa ali samo od onih koji sa njima imaju praktičnog iskustva jer je tržište preplavljeno koje kakvim glupostima i u cilju lake zarade obećavaju svašta i koje kakva čuda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje,mali bitan detalj,da uz terapiju po dr Rudolfu Brojsu obavezno se mora raditi klistiranje najmanje svaki drugi dan sa pola litre do 1 litrom vode,jer se toksini koji se pokrenu moraju redovno izbacivati napolje.Sam Brojs ovo spominje,ali mnogima promakne jer smatraju mukotrpnom ovu praksu.Kod većine ljudi koji sprovode post po Brojsu ili bilo kakav sličan duži post,prestane stolica nakon nekoliko prvih dana,pa se zato obavezno mora raditi klistiranje minimum svaki drugi dan.

      Pored ovoga se obavezno tokom terapije trebaju koristiti i kapi tinkture gloga,da bi se olakšalo cirkulatornom sistemu i srcu,inače može doći i do fatalnih posledica,znam 1 takav slučaj starije žene kojoj srce nije izdržalo.

      U principu sve ozbiljnije terapije se moraju jako pažljivo sprovoditi tačno po uputstvu i mora se biti senzitivan na znake i signale koje telo šalje.Naravno da je idealno ko ima mogućnosti da sve bude pod nadzorom kvalifikovanog lekara,terapeuta.Nekada se kod posta po Brojsu obavezno mora uzeti i povremeno infuzija ili rastvor Orosala,da bi se nadoknadili elektroliti ili stabilizovao pritisak koji zna da ponekad ili jako padne ili poraste previše.Zato redovna upotreba glogovih kapi ide obavezno tokom cele terapije,a i kasnije.

      S druge strane pored 6 nedelja posta i narednih 6 nedelja se jako pažljivo post mora prekidati,inače može biti jako opasno po zdravlje.

      S druge strane pažljivo sprovođenje terapije po Brojsu i te kako da može da reši mnoge zdravstvene probleme,čak i mnoge od kojih je klasična medicina digla ruke.

      Moje iskustvo je da su mojoj supruzi nakon kompletnog posta po Brojsu i pravilnog prekida posta potpuno nestale ciste na jajnicima,veliki polip na materici i miom na materici.Na ginekološkoj klinici su hteli da joj izvade sve,matericu i jajnike,zbog stanja,ali ona se odlučila da ne prihvati tu soluciju,već smo antiparazitnim programom po dr Hildi Klark i sa serijom čišćenja jetre takođe po dr Hildi Klark ,pa nakon toga Brojsovom totalnom terapijom,uz dodatak ,povremeni pomalo organskog soka od aronije,borovnice i Nonija,i uz pravilan prekid terapije,potpuno rešili njen problem,a dr na klinici ju je par puta pregledao u toku terapije i potvrdio je da šta god da radi da to nastavi.

      Još nešto,za totalnu Brojsovu terapiju se za pripremu obavezno preporučuje odraditi bar neko čišćenje jetre po Dr Hildi Klark. Iskustvo više osoba koje su to sprovele kao pripremu da su dobro podnele post po Brojsu.

      Ovo je samo mala opaska,na osnovu skromnih iskustava u praksi u proteklih 50 godina,a i na osnovu znanja i informacija dobijenih iz kruga osoba koje znam.Nadam se da ove informacije mogu pomoći,kako za gospođu VA VO ,tako i za druge čitatelje foruma.

      Избриши
  24. Poštovani Aca Perić cenim vašu dobru volju da pomognete ljudima ali ne mogu svi ljudi sebi da priušte skupe preglede, skupe preparate ni Sokobanju ili odlazak na more, mnogi nemaju ni za hleb a bolesti ih pritiska, Metode koje su dostupne običnom čoveku jedino su opravdane i pod uslovom da su uvek proverljive ako to nije preporučeno metode su bezvredne. Molim Vas da ovo prihvatite kao opasku a ne kao kritiku.
    Veliki pozdrav Vama . Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje gospodine Popoviću Vlado. Hvala vam na vašem komentaru,ja se sa njim takođe u velikoj meri slažem.I meni je i te kako jasna situacija o kojoj govorite,jer sam i ja u njoj,to jest nemam stalno zaposlenje iako sam fakultetski obrazovan stručnjak,već i mi preživljavamo samo od prihoda sa mog skromnog pčelinjaka od 30tak košnica i imanja od 2 ha zemlje.No kada je zdravlje upitanju,mora se osoba odlučiti jel hoče da nešto investira ili neće. S druge strane i u ovakvoj kriznoj situaciji,veliki broj ljudi i te kako imaju za cigare,alkohol,MC Donald i td...ja ne trošim pare na takve stvari pa se uvek i u nemaštini nađe za zdravlje koliko je neophodno,narošito kada je zdravlje deteta u pitanju.

      U mom komentaru sam samo hteo naglasiti da metoda po dr Rajfu jeste dobra,ali nije besplatna,ko što spomenuh mi za našeg sina kod tog homeopate koji primenjuje baš taj metod i ima jako dobar taj aparat,mi ostavismo dobrih 15tak hiljada dinara pre 2 godine,al nam on nikako ne pogodi lek,nit ga ta 4 odlaska izlečiše,a čoveku je promaklo i da sin ima nespecifičnu upalu pluća,a sve je merio i radio tim aparatom.

      Zato sam ja naglasio da to nije svemoćan metod i da nije to sve u svemu,a jeste dobro i može pomoći u određenoj meri od slučaja do slučaja i ko to može da priušti,a ne može se svaki put to priuštiti. Moje razumevanje i iskustvo je da za kompleksne zdravstvene probleme,a i za mnoge hronične,čovek mora da deluje na više nivoa,pre svega disciplinom i otklanjanjem sopstvenih nezdravih navika u životu i ishrani,te korigovanjem loših međuljudskim odnosima u svom okruženju koji izazivaju veliki stres,uvođenjem dovoljno kvalitetnog sna i odmora i aktivnošću odnosno vežbanjem i td,te raznim kvalitetnim prirodnim načinima detoksifikacije tela i uspostavljanjem ravnoteže između baza i kiselina u telu,a uglavnom je telo kod modernog čoveka ispunjeno sa previše kiselina,sve su ovo neophodni fragmenti mozaika koji čine dobro zdravlje.

      I u svemu ovome nisu nikakva merenja najvažniji faktor,mada mogu pomoći,kada god se ima mogućnosti,ali mogu i omanuti jer i aparati mogu da obmanu i te kako.

      Važnije je da se metodama za koje god da se čovek odluči postigne to da bolovi,zdravstvene tegobe i slabost i loš osećaj povlače,smanjuju i nestaju,a da se javlja dobar osećaj energije,vitalnosti,zdravlja,snage,zadovoljstva,odmornosti i td. Puno je važnije da čovek ponovo postane introspektivniji i senzitivniji na znake i stanje sopstvenog tela,a sve to se postiže dobrovoljnim delovanjem u skladu sa kvalitetnim znanjem i informacijama,idealno baziranim na oprobanim prirodnim metodama sa dugom tradicijom i više hiljada godina.
      Pozdrav vama i ostalim čitaocima,s poštovanjem Aca

      Избриши
  25. Svima koji se odluče na primenu Brojsove terapije mogu reći nešto na osnovu svog ličnog iskustva i iskustva onih koji su je primenili a ja sam imao uvid u tok bolesti. Brojsova metoda je samostalan sistem sam za sbe i ne sme se kombinonovati ni sa čim posebno ne sa sredstvima savremene medecine. Posle 21 dan terapije hrana može da bude smrtonosna. Dozvoljena je upotreba samo Rajfovih generatora. jer je njihov učinak u skladu sa naelektrisanjem organizma. Ako se u toku terapije koriste i neki drugi metodi to samo znači da istu niste dobro primenili. Nikakvi sokovi aronije i bilo čega drugog ne dolazi u obzir, jer je to Brojs posebno naglasio. Dakle samo onako kako je tamo objašnjeno. Metod koji je izgradio dr.Rajmond Rajf je samo za konstataciju prisustva udređenih klica i hemijsih otrova u ljudskom telu i mogu se odstraniti samo brojsovom metodom ja sam prateći tu medodu uspeo da izvršim neke modifikacije da bi je korisnici mogli lakše podneti i dobio izvaredne rezultate o tome mogu da govore oni koji su je primenili. Što se tiče koje kakvih homeopata bioenergetičara ili borezonatnih metoda sem što uzmu pare drugih rezultata nemaju. pre svega iz prostog razloga jer treba poznavati i elektrotehniku što kod njih većinom nije slučaj. Kako brojsova metoda ima stroga pravila tako i upotreba ggeneratora iziskuje strogo poštovanje pravila u protivnom sledi razočarenje. Oba ova naučnika razvili su metod da se lečimo sredstvima iz okruženja po to treba strogo poštovati i ima svoje veoma duboke razloge ali o tome se ćuti. odnos čoveka prema okolini je katastrofalan pa mu priroda samo uzvraća ali o tome se malo govori . nadam se da je ovo dovoljno budućim korisnicima brojsove terapije pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  26. MOJ SUPRUG IMA KARCINOM PLUCA IVSTADIJUM.čITAM VASE KOMENTARE, POTPUNO SAM ZBUNJENA NEZNAM STA BIH NJEMU OD SVEGA DAVALA. I KOJI APARAT I ISKUSTVA SVE JE POMEŠANO. MOŽE LI NEKO DA MI KAŽE DETALJNIJE

    ОдговориИзбриши
  27. Poštovana Jadranka
    Vašem suprugu može pomoći samo Brojsova totalna terapija ali samo ako nije bio izložen zračenju i hemo terapiji. Ako je bio izložen onda mora primeniti modifikovanu Brojsovu terapiju koja se lakše podnosi ali deluje malo sporije sve zavisi od stanja celog organizma. Ako želite mogu Vam dati uputstva. Mnogi su se spasili primenjujući jednu od dve varijante.
    Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  28. Poštovani gospodine Periću,
    iskreno sam impresionirana Vašim izlaganjima na ovom blogu, kao i htjenjem da ukazete ljudima na neophodnost vođenja zdravog nacina života.
    za antiparazitni program sam ranije čula, ali nijesam uspjela doći do potrebnih-originalnih sastojaka koji su neophodni da se isti sprovede, kao ni tačnog pojašnjenja oko količine i načina uzimanja.
    s obzirom da se javljam iz Crne Gore, molim za informaciju da li se sastojci mogu ovdje naći , i koliko bi iznosila cijena sa troškovima dostave kada bi ste Vi poslali na moju adresu.
    Hvala Vam unaprijed na Vašem odgovoru, i u slučaju da potvrdite da Vi možete poslati, ja bih Vas kontaktirala telefonom.
    P.S.
    Imate li preporuku za uzimanje biljnih supstanci za uklanjanje bakterija, virusa ... tj. ostalog na sta antiparazitni program ne moze djelovati ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje Tea.

      Hvala vam puno na vašem komentaru.Samo sam pokušao da pomognem određenim korisnim informacijama baziranim uglavnom na lišnom iskustvu ali i znanju sakupljenom od 1986 godine.Nadam se da će to sve napisano pomoći razlišitim osobama da reše svoje zdravstvene probleme.
      Drago mi je što ste shvatili suštinu poruka,a to jeste neophodnost vođenja zdravog života za dobro zdravlje ili povratak zdravlji.Nema ništa HOKUS POKUS,ili da neka tabletica ili šak travka može da reši sve,a da mi nastavimo sa lođim navikama.

      Savremena studija grupe doktora nauka iz oblasti medicine je pokazala da čak 80 posto bolesnih ljudi boluje prvenstveno zbog loših navika i pogrešnog načina života,tako da to zovu wrong life style diseases .Jako je važno da se to shvati i koriguje da bi se povratilo zdravlje.

      Što se tiče antiparazitnog programa nisam siguran da mogu da isporučim u Crnu Goru.U Srbiji kod mene svi sastojci u količini neophodnoj za 1 odraslu osobu koštaju 17 e a dostava postexpresom obično izađe 2 do 3 e i isporuka stigne za 1 dan.

      Što se tiče vašeg pitanja na kraju o tome sam već pisao,pa ne bih da se ponavljam,pogledajte pažljivo moje postove,naročito komentare za VA VO,pa žete tu naći suštinu.
      Puno pozdrava vama i porodici,Aleksandar

      Избриши
  29. Jedini pravi originalni antiparazitni program sa upustvom za upotrebu,koji se kapsulira u kapsulama i ne steti vasem zelucu+tinktura americkog crnog oraha,mozete poruciti na gore navedeni broj telefona kod dr.Stefanovic 064-277-88-04 provereno

    ОдговориИзбриши
  30. Mislim da bi bilo korisna informacija o Antiparazitnom programu koji nudim, posto je ovde dosta proizvoljnog tumačenja u svrhu zarade. Antiparazitni komplet koji nudim a sastoji se od TinktureTINKTURA CRNOG ORAHA, ekstra strong, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. staklena bočica od 200 ml. koliko je potrebno za kompletno čišćenje od parazita, ukoliko želite da se kompletno očistite i primenite metod čišćenja od pantljičare( što Dr. Hilda Klark toplo preporučuje) za šta vam je potrebno 8 kašičica +8 kašičica u roku od sat vremena.( prosta matematika 5ml.x 16 kašičica =80 ml.) Da ne pominjem ako ste bolesni i treba vam intenzivnije uzimane tokom dužeg perioda. Takođe se preporučuje da cela porodica prođe kuru čišćenja od parazita..Tinktura Crnog oraha zadržava svoju efikasnost 4 godine,što možete videti u knjizi Dr. Hilde Klark, čak i kad promeni boju,treba je čuvati u frižideru posle otvaranja. Što se karanfilića tiče, ne treba verovati da vi ne možete da kupite sveži karanfilić u prodavnici,to nije istina i služi promociji onih koji prodaju ulje. Originalna receptura po Dr. Hildi Klark ne pominje ulje karanfilića već se napominje da treba koristiti sveže mleveni karanfilić. Da li je on u kapsulama ili ga uzimate kašičicom( što je mnogo prirodnije) to je stvar izbora. Cena Antiparazitnog kompleta koji nudim je 2100 din.
    BELI PELIN - druga komponenta antiparazitnog programa u obliku praha
    KARANFILIĆ (sveže samleveni) -treća komponenta .
    Uz tinkturu saljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program . Dugogodišnje iskustvo sa AP i veliki broj zadovojnih korisnika koji su primenjivali AP koji proizvodim i pakujem ,govori puno.
    060 0851 088 013/851088 Goran Stamenković

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lako je proveriti da li su karanfilići dobrog kvaliteta, jednostavnim bacanjem u vodu. Ako potonu, i puste intenzivan, oštar i prijatan miris, zbog čak 12 odsto aromatičnog ulja, znači da se radi o "originalu". Ako ne potonu i puste blag miris, u pitanju je odlično napravljen falsifikat od estrahovanog etarskog ulja.

      Ovo je važno znati zbog lekovitog delovanja karanfilića, koji poseduje samo "originalni". Karanfilić pospešuje apetit i varenje, deluje kao antiseptik, odstranjuje sluz, jača jetru.
      Dokazano je i da su terpenski sastojci eteričnog ulja eugenola, koga ima u zavidnim količinama, najzaslužniji za antibakterijsko delovanje. Eterično ulje karanfilića deluje i na mnoge vrste gljivica.

      Glavna lekovitost karanfilića leži u eteričnom ulju,uz veliki trud kod nas u Srbiji nisam našao karanfiliće koji prolaze test,to jest iz kojih već nije ekstarhovano ulje koje jeste glavno u uništavanju jajašaca parazita ili mikro parazite.Eugenol,karvanikol i td su glavni sastojci koji ih uništavaju,a oni odu sa ekstrakcijom ulja.Zato i jeste ulje puno skuplje,a i kod drugih lekovitih biljaka,poput vranilovke odnosno divljeg origana,te fenela,crnog kumina i td,glavna lekovitost počiva baš u eteričnim uljima koje sadrže.Kad im to oduzmete,realno ostanu samo balastne materije,ili kao u žetvi pčenice,oduzmete zrna,ostane slama.Nikako nije sve jedno,a dr Hilda Klark govori o sveže samlevenom prahu karanfilića iz kojih nije ekstrahovano ulje.Ko ni nema nikakvih parazita u telu,njemu može biti sve jedno,ali ko ima zdravstvenih problema sa parazitima i te kako treba da povede računa o kvalitetu lekovitih supstanci.

      Избриши
  31. Kad nabraste tolke orase kada se zna da ti orasi ne rastu na našem području ili području evrope. Predloži te vi narodu nešto domaće kao što je uradio dr. Rudolf Brojs,i da to bude dostupno svakom građaninu, a ne da ga ucenjuju pojedinci koji sigurno zarađuju na tuđoj nesreći. Mene bi bilo sramota. Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  32. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  33. Ne razumem zasto se ljudi reklamiraju na sajtu dr.Stefanovic,ona je napravila ovu reklamu,a vi se ljudi oglasavajte na drugim sajtovima.Ja sam licno bio porucio komplet antiparazitnog programa od dr.stefanovic na broj 064 277 88 04 i mogu da vam kazem da sam veoma zadovoljan,pogotovu sto se kapsulira pelin i karanfilic,tako da se ne oseca njihova gorcina,cena je 2500 dinara,za kapsule pelina,kapsule karanfilica,i tinktura oraha,uz to dobijate detaljno uputstvo za upotrebu,tako da je to veoma povoljno.

    ОдговориИзбриши
  34. Crni orah je drvo koje jako dobro uspeva u Severnoj Americi i Evropi.Kod nas ga ima,ali iako može dobro da uspeva retko je,jer mu plodovi nisu jestivi.Stablo mu je zato jako cenjeno i najkvalitetnije je kada su orasi u pitanju.Uz poznavanje drveća i uz dobar napor,moguće ga je naći na Avali,Košutnjaku,a koliko sam upoznat može se naći i po Vojvodini,tu i tamo,Fruška Gora,okolina Novog Sada,Potisje...ne znam za druge delove Srbije.

    Što se samog kvaliteta tinkture od crnog oraha tiče on jeste bitan i što svežiji to je dejstvo bolje.S druge strane i od samog starta kvalitet tinkture može biti loš,a to je obično kada se čeka da orasi počnu da padaju sami sa drveta,jer su dosta tečko pristupačni za berbu pre,kada i jeste najbolje tj da su skroz zelene ljuske,nepuknuti i da ljuska nije počela da crni.Takođe kada padnu na zemlju često kora pukne,pa se javi oksidacija tj potpuno pocrne iznutra.Tinkture od takvih oraha jesu crne od samog starta.Po meni mora se rizikovati i peti i brati orah dok je zelena ljuska,što daje kvalitetnu tinkturu,uz uslov da se zna pravilno pripremiti.

    Evo citata od dr Hilde Klark iz njene knjige "Zelena ljuska koja okružuje orah, na drvetu crnog oraha, ima čudotvorni parazitocidni učinak. Kada pocrni, nekorisna je. Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen. Za sedmicu ili dvije pocrnit će i propasti. Zbog toga svako tko želi napraviti parazitocid mora biti oprezan i ne dopustiti da kritično
    vrijeme ubiranja prođe. Zapamtite da je tinktura ekstrahirana korištenjem etilnog alkohola a ne vode kao obični ekstrakt. Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije moćan kao parazitocid. On je crn, a ne blijedo zelen, što ukazuje da je kritično vrijeme ubiranja prošlo."


    ОдговориИзбриши
  35. Što se tiče pantljičare,ona se mora tretirati kao poseban problem.U knjizi dr Hilda Klark ne preporučuje da svako obavezno treba da radi program usmeren na pantljičaru.Ona jasno kaže da samo osobe koje sprovedu njen program protiv parazita a nemaju bitnog poboljšanja,treba da posumnjaju na pantljičaru i onda sprovedu po njenoj preporuci čiščenje pantljičare,kada se u 1 danu uzme velika količina ekstra jake tinkture,obično 80 ml. Ali i ona upozorava da tolika količina čistog alkohola jeste otrovna i da bi se paralelno trebao uzeti i lek za smanjenje štetnosti alkohola i da se ne treba sedati za volan nakon toga.

    Zato evo par informacija o simptomima koji obično prate pantljičaru u organizmu.Danas je pantljičara kod nas puno ređi problem nego nekada.Najćešće je mogu dobiti ljubitelji mesa,narošito svinjskog i goveđeg,te ljubitelji riba,naročito lososa,pastrmke,štuke,soma,
    jegulje i to pogotovo ljubimci sušija ili sušene ribe.

    Tegobe od prisustva pantljičare u crevima mogu biti vrlo ozbiljne. Bolesnici koji u sebi hrane jednog tako velikog gotovana bledi su i mršavi, imaju nesvesticu, proliv i bolove u crevima. Oni često imaju izvesne tegobe koje se ne mogu ničim objasniti dok se ne utvrdi prisustvo pantljicare u crevima.

    Osoba zaražena pantljičarom može prilikom vršenja nužde da se zarazi pantljičarinim jajima i da ozbiljno oboli jer se bobica može napraviti u mozgu ili u srčanom mišiću. Zato se ruke moraju obavezno prati posle svakog vršenja nužde, tim pre ih moraju prati osobe koje boluju od pantljičare.

    Kao lek protiv pantljičare daje se izvadak iz jedne vrste paprati. Lek je u znatnoj meri otrovan i prodaje se u apotekama. Izbacivanje — lečenje od pantljičare treba da se vrši samo uz pomoć i pod kontrolom lekara, jer lek koji deluje otrovno na pantljičaru deluje i na bolesnika.

    Radi zaštite od pantljičare treba znati da su za čoveka svinja i goveče, zaraženi čovekovim izmetom, izvor zaraze od pantljičare. Prema tome, ljudi se mogu vrlo lako osloboditi opasnosti oboljevanja od pantljičare. Potrebno je samo onemogućiti da svinje i goveda dođu U dodir sa izmetom čoveka obolelog od pantljičare. A to se može uraditi ako ljudi, makar i zdravi, vrše nuždu samo u toaletu, odakle izmet ne može da zarazi svinju ili goveče. U naprednim zemljama, u kojima se nužda vrši samo u toaletu, pantljičare više nema. Nje nema ni u našoj zemlji u krajevima gde svaka kuća ima toalet i gde se nužda vrši samo u toaletu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pored ovoga bih dodao da osobe ozbiljno obolele od teških bolesti,kao što je na primer maligni tumor,te leukemija,multipla skleroza i td,nikako ne bi trebalo da se samo oslone na ovu metodu.Hilda Klark jeste bila u pravu da se osoba može lako izlečiti od raka primenom ovog čišćenja parazita i to jetse tačno,ali samo uz uslov da su uzrok pojave raka kod te osobe samo paraziti,tačnije obično i najčešće crevni metilj,kombinovan sa izopropilnim alkoholom.Jako često to jeste osnovni uzrok,ali jako često i nije,jer se rak ili druge teške bolesti ne dobijaju samo zbog parazita. Po Ajur Vedi,najsavršenijoj i najkompletnijoj holističkoj nauci o zdravlju osnovni uzrok pojave raka,leukemije i drugih teških oboljenja je taj da se najčešće u organizmu obolelog desio poremećaj koji je doveo do velikog porasta i poremećaja sve 3 osnovne životne energije.Da bi došlo do izlečenja neophodno je otkloniti uzroke i odstraniti višak tih energija,tj višak sluzi,višak žuči i slično,višak gasova,naročito toksičnih,te nagomilane toksine.

      Ajur Veda definitivno navodi parazite kao čest uzrok,ali navodi i mnoge druge uzroke kao slabo varenje,previše kiselina nedovoljno baza,te nagomilane toksine,naročito teške metale,hronična izloženost opasnim zračenjima i jonizujućim,kratak period ili nejonizujućim-obično duži period,kao geopatogena zračenja,kosmička zračenja,zračenja podzemnih voda,elektro smog,negativna kosmička nejonizujuća zračenja...a onda čak i isključivo psihološki uzrok koji dolazi od samog uma,usled autodestruktivnih misli i loših i nezdravih navika kao rezultat toga...zatim usled slabog ođasa,najfinije energije tela koja održava pravilan rad hormona i osnovna je životna energija tela...tu energiju smanjuje i uništava kako svi oblici intoksikacije ili izloženost otrovnim hemikalijama,tako i iscrpljujući težak rad,ali i nezdrav i preterani seksualni život...takođe nehigijena...

      Zato se obavezno treba preispitati i učiniti šta se može i po ovim drugim pitanjima i problemima,koji jesu moguć uzrok oboljenja,u ne manjem procentu od samih parazita.

      Na kraju bih dodao da ovaj tretman ako su uzrok oboljenja gljivice,poput kandide ili neki slični mikro organizmi,nikako ne bi smeo da bude jedini tretman.Neophodna je i terapija sodom bikarbonom ili organskim sokovima od povrća,odgovarajući čajevi od lekovitog bilja,te pravilan post,kako bi se povratila pravilna ph vrednost organizma u korist baza.

      Избриши
    2. Dodao bih da takođe hroničan dugotrajni ekcem te hronična anemija ili nedostatak vitamina B 12 mogu biti dodatni simptomi,ali se obično kombinuju sa prolivima,bolovima u stomaku,nesanicom,povraćanjem...sve to su simptomi koji mogu pobuditi osnovanu sumnjui na pantljičaru,naravno kada jesmo u kategoriji potencijalno ugroženih,tjt ljubitelji steka,sušija i slično...Lično sam zbog ozbiljnijig zdravstvenih problema i operacije na debelom crevu,neuspešne,postao vegetarijanac,na osnovu preporuke dr Brojsa i dr Ernst Gintera,što i je kasnije potvrdila i knjiga iz Ajur Vede kao najispravniji izbor kada je čovek u pitanju.Samim tim,tj ishranom baziranom na integralnim žitaricama,prvenstveno organski gajenim,te povrću i voću,takođe domaćem,prirodnom,predupređuju se mnogi potencijalni zdravstveni problemi,kao što je infekcija pantljičarom,uz uslov dobre higijene naravno.

      Избриши
  36. Imam za prodaju malu količinu tinkture od crnog oraha. Tinktura 50 ml , u plastičnoj flašici, + mleveni beli pelin, dovoljno za jedan tretman za 1000 dianra sa poštarinom. Obratite mi se preko mejl adrese zrmatrona@yahoo.com . Mogu da pošaljem post ekspresom.

    Nadam se da će mi administrator dozvoliti da ovaj oglas ostane . Inače se bavim prodajom čajeva i lekovitog bilja sa područja Rtnja .

    ОдговориИзбриши
  37. Mozda ovo nekom pomogne ...Ricard_Sulc--Lecenje_neizlecivih_bolesti.pdf
    http://www.mediafire.com/view/kl7umt868d9f68c/Ricard_Sulc-Lecenje_neizlecivih_bolesti.pdf

    ОдговориИзбриши
  38. Ovim putem bih zelela da se zahvalim gospodinu Aci Pericu za brzu i kvalitetnu dostavu antiparazit seta . Hvala najlepse i vec sam pocela sa kurom i nadam se da cu uspeti da se resom svoje bolesti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav i poštovanje gospođo Vesna.Hvala Vama na vašem poverenju.Setite se našeg razgovora,ovaj antiparazitni program jeste jako dobar i efikasan za mnoge zdravstvene probleme,ali samo pod uslovom da su paraziti jedini izvor problema,što često jeste,ali isto tako često i nije jedini i glavni uzrok problema.Zato valja delovati na više nivoa,a pre svega se treba preispitati sa ličnim životnim navikama,jako često je baš tu ključ problema.Kad imate slobodnog vremena,možete da bacite pogled i na moj blog o zdravlju,gde ću pokušati da prenesem bar nešto informacija vezano za očuvanje zdravlja i pre svega prevenciju,jer ko što veli ona narodna Gram preventive vredi više od kilograma lekova : ) evo adrese http://zdravlje-srbija.blogspot.com/ Srećne Božićne i Novogodišnje praznike i dobro zdravlje,od srca Vama i Vašoj porodici želim.

      Избриши
  39. Mene zanima ovaj komplet antiparazitski? Koja je cena? Da li dobijamo uputstvo za antiparazitsku terapiju?

    ОдговориИзбриши
  40. I jos jedno pitanje, bez neke provokacije, a odakle vama crni orah ako ne raste u nasim krajevima ili se moze naci retko?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Crni orah raste i kod nas i u celoj Evropi može jako dobro da uspeva.A da ga ima puno,nema ga,redak je,ljudi ga kod nas ne cene puno jer mu plodovi nisu jestivi.Ali ga definitivno ima,ko se razume u bilje i drveće lako će ga prepoznati,moćno drvo kao i svi orasi,samo su plodovi veći i okrugliji,mirišu na orahe naravno,ali imaju puno čvršću ljusku,pa se teško razbijaju ko želi da im proba ukus,mada nisu jestivi,bolje je ne konzumirati ih.Znači da ponovim,kod nas ih ima,ali nisu česti,.Kora im je tamne boje,tamno sive za razliku od ovog domaćeg,koji je zapravo iz Persije tj Persijski orah,koji ima svetlo sivu boju kore.

      Избриши
  41. Ne želim nikoga da povredim samo iznosim svoje iskustvo. Bez namere da omalovažavam tuđi trud ili nekoga provociram, mogu reći sledeće: Bavim se sakuplanjem gljiva i Veliki sam pristalica prirodnog lečenja a usput izrađujem i uređaje za lečenje infektivni bolesti tj. generatore Dr. Ramonda Rajfa sa kojima sam postigao fantastične rezultate. Skuplajući gljive po Fruškoj gori i Morovićkim čumama nigde nisam našao ni jedan primerak crnog oraha. Šumari sa kojima sam razgovarao da mi u tome pomognu rekli su mi da takvo drvo nisu pronašli i ako ga nađu da će mi javiti. Do sada nisam dobio nikakvu informaciju. Metod Dr.Hulde Klark je dobar ali se može zameniti sa potpuno istim uspehom biljem koje sami možemo uzgajati i veoma je raspostranjeno i svakom dostupno, čak šta više ima ga gotovo preko cele godine na pijaci ali se o tome ćuti, naravno jer se pravi biznis. Metodom antiparazitnog programa Dr Hilde Klark ne možete postići stvarni uspeh jer nema te mogućnost da to proverite tj. da proverite šta ste uradili. Da biste proverili šta ste postigli korisnici tog metoda moraju imati i rezonatne generatore otvorenog električnog kola da bi to mogli utvrditi a usput potrebno je i malo praktičnog iskustva. Dalje ovde se propušta jedna veoma važna činjenica a to je dali ste izbacili parazite iz organizma ili ste im samo promenili mesto u organizmu pa sada oni služe kao podloga drugim klicama ili nastavljaju tamo gde su stali samo praveći drugarčiju štetu. Na osnovu ličnog iskustva slobodno mogu reći da se antiparazitnom programu mora prići daleko ozbiljnije nego što se ovde navodirazlozi za ovu tvrdnju su veoma jednostavni i svakoj prepoznatljivi ali o tome u sledećem javljanju ako bude interesanata. Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav godpodine Vlado.Što se tiče crnog oraha,kad ste u prolazu kroz Beograd slobodno se javite meni na telefon
      + 381 64 390 7752 pa ću vas ja povesti ovde do Avale ili Košutnjaka da vam pokažem crni orah kako on u prirodi izgleda,pa ćete ga onda lakše prepoznati i naći u prirodi. Imam i u zamrzivaču nešto zamrznutog crnog oraha u zelenoj ljusci,pa vam mogu dati i koji komad,da znate kako izgledaju,jer ako navraćate u ovih par meseci mogu vam pokazati samo stabla bez plodova,pa vam to možda neće biti dovoljno.Ja lično berem crni orah u šumi na Košutnjaku jer mi je tu najbliže..
      Što se tiče terapije čišćenja parazita po Dr Hildi Klark,ona je odlična i izuzetno efikasna kada se pravilno sprovede kvalitetnim preparatima.Lično imam odlična iskustva,a javilo mi se i više osoba koje su poručivale od mene da mi zahvale jer im se zdravlje popravilo primenom ove terapije po dr Hildi Klark.Pored ovoga,ja sam spomenuo u mojim postovima mogućnost čišćenja pantljičare preparatom domaćim na bazi paprati.Pored ovoga postoji i ajur vedski preparat Vaividvanga Churna za parazite,ali on ovde nije dostupan,ima ga u Indiji ili Engleskoj,USA u biljnim apotekama.Zamolio bih vas da nam napišite koje je to domaće lekovito bilje efikasno da može da uništi sve stadijume recimo crevnog metilja u jetri ? Kombinacija crnog oraha belog pelina i ulja karanfilića to definitivno mogu.Što se tiče mrtvih parazita,ljudsko telo ima mehanizam kako da ih eliminiše iz tela.Većina njih prebivaju u crevima i kada uginu otpuste se i budu izbačeni stolicom,što jasno možete videti kad ste u toaletu.Meni se javilo više osoba koje su se šokirale već pri kraju druge nedelje terapije kada su videli šta su izbacili iz creva,gomilu mrtvih crva.Što se jetre tiče dobro je odraditi bar 1 čišćenje jetre nakon ove terapije,da se izbace eventualni kristali koji se stvore oko mrtvih parazita u jetri.

      Избриши
  42. Usput zaboravih da vas pitam pošto vi prodajete jedan Raifov generator?

    ОдговориИзбриши
  43. Poštovani gospodine Periću: Hvala Vam na pruženoj ruci prijateljastva ako sam dobro svatio, očigledno da ste dobar i pošten čovek. Ja često dolazim u Beograd donosim ili odnosim moje konstrukcije Rajfovi generatora ili kupujem elektronske komponente pa kada budem dolazio ja ću Vam se javiti i poseteti.Za sada zbog kratkoće vremena daću samo delimične odgovore a kasnije i ostale vezano samo za moja lična iskustva jer ja medecinskim problemima i lečenju prilazim na sasvim drugi način i taj metod se ne uklapa u stavove savremene medecine.Evo odgovora vezano samo za moja iskustva: Metod Hulde klark je dobar samonza probavni sistem jer na metilje pankrasa, jetre, slezene, pluća, srca ili mozga ne deluje ili slabo deluje Dokaz je: bolesnici od dijabetesa tipa dva koji imaju pankrasni metilj ne mogu se osloboditi istog i izlečiti se od dijabetesa, to isto važi i za metilje u plućima srcu i jetri Primer svi asmatičari koji su se lečili standardnom medecinom samo su postigli gore rezultate i dodatne komlikacije. Koliko je meni poznato od alergija i astme niko se nije izlečio tim metodama dakle čišćenjem probavnog sistema ili klasičnom savremenom medecinom.O ovome ću pisati samo ako bude interesanata a o ovome možemo pričati kada se bodemo videli ako ste Vi raspoloženi za takvu priču. Što se tiče cene Rajfovi generatora cena zavisi od konfornosti uređaja tj. ugrađenih elekronski komponenata i kreće se od 20 dvadeset dinara do 7000 dinara. Generatore izrađujem prema mogućnostima bolesnika a najkonfornije dajem i na poslugu bez ikakve naknade da bi se pomogli oni koji nemaju mogučnosti da ih odkupe ili to ne žele ali su bolesni i samo im generatori mogu pomoći. Kako je mogućnost primene generatora velika kako na ljude tako i na životinje ja obično dajem instrukcije samo za konkretan problem koji treba rešiti a ostalo po potrebi. Na internetu postoje generatori koji prodavci hvale da postižu čuda ali to je čista laž i ima dosta tih uređaja koje sam prepravljao ako je bilo izvodljivo jer su većinom bezkorisni a skupi neki koštaju i po 500 evra a ničemu ne služe, sem lepe kutije i dobre reklame. Upravo jedan takav treba da vratim Vlasniku tj. da ga donesem u Beograd pa ga možete videti ali prepravljenog da radi na moj način Za sada toliko da ne zauzimam nepotrebno ovde prostor. veliki pozdrav pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav gospodine Popoviću.Lepo bi bilo da napravite neki blog ili forum pa da tamo iznesete više informacija o Raifovim generatorima,iskustvima i slično.Verujem da će vam se javiti neko koga zanima taj pristup.Lično sam pisao o mom iskustvu sa sinom i 7 tretmana po pola sata sa tim generatorom koji izgleda profi,ima te bakarne cevi koje je on držao u rukama dok mu je terapeut menjao frekvencije i td.Moj rezultat je bio 16 000 dinara manje u džepu,a ništa od poboljšanja njegove hronične alergije i bronhijalne astme.

      S druge strane fito terapija postoji već mnogo milenijuma unazad. Takodje dr Hilda Klark je doktor medicine i doktor nauka.I ona je patentirala sličan uredjaj i sinhrometar i zaper za uništavanje parazita.Nemojte misliti da ako je ona iznela preporuku da prvo treba sprovesti čišćenje parazita lekovitim biljem,konkretno na bazi crnog oraha,belog pelina i karanfilića,pa onda eventualno odradjivati zaperisanje radi održavanja,da je to onako džabe i neprovereno iznela.

      Lično joj verujem jer mi je njen recept za čišćenje jetre i žučne kese spasio žučnu kesu,a znam 6 osoba koje imaju ista iskustva.Takodje njene metode mi je preporučio jako dobar prijatelj iz USA koji drži decenijama predavanja iz Ajur Vede.Zato ako dr Hilda Klark tvrdi da njen antiparazitni program uništava i crevnog metilja u jetri ili bilo gde u telu,nemam razloga da sumnjam,jer ona jeste svetski priznat stručnjak od mnogih medicinskih stručnjaka,mada ju je definitivno farmaceutski lobi u USA dosta kritikovao i napadao.S druge strane znam da u Indiji već hiljadama godina se ljudi leče biljem,na primer od malarije gde je parazit Plasmodium uzrok bolesti a živi u krvi domaćina.E pa tamo ga uništavaju sa tretmanom na bazi bilja jer je alopatski dosta toksičan po jetru.Takodje karanfilić ima priznato i faramakološko antivirusno,antibakterijsko i antimikotično dejstvo.On ima moć da uništi kako mnoge patogene mikroorganizme tako i učaurena jajašca metilja ili drugih parazita.Terpeni koje sadrži eterično ulje karanfilića su pogubni za veliki broj bakterija,gljivica i virusa.

      S druge strane znamo da je dr Roso završio u zatvoru kod nas zbog prodaje tih generatora po skupim cenama uz priču kako će se ljudi sigurno izlečiti od najtežih bolesti primenom te terapije na bazi slabih struja odredjenig frekvencija.Savetovao bih vas da budete oprezni ako i vi nešto slično pričate ljudima,jer to može da bidne a nemora da znači.Na primer po Ajur Vedi postoji mnogo različitih uzroka pojave tumora,ili kada je dijabetes u pitanju Ajur Veda kaže da postoji 20 različitih tipova a ne samo 2,kada je dijabetes u pitanju i u smislu uzroka i u smislu simptoma i patologije.

      Ili da vam dam lakše shvatljiv primer,u prošlom veku je od direktnih posledica pušenja umrlo 100 miliona ljudi približno što je više od 2 svetska rata zajedno.Od tih 100 miliona veliki broj je umro od tumora izazvanih kancerogenim materijama koje duvan sadrži.E sad ako bi neko tvrdio kako će se takvi pacijenti izlečiti Raifovim generatorom,zato što je izazivač raka virus kako je Raif tvrdio- totalno bi promašiuli temu.Jer tumor može nastati od samo jedne mutirane ćelije,što nema nikakve veze ni sa kakvim virusom,ili metiljem ili gljivicom.S druge strane odredjene vrste tumora mogu biti izazvane isključivo nekim od ta 3 parazita. S druge strane dokazano tumor može nastati i od nejonizujućih zračenja,kao višegodišnja upotreba telefona,mobilnog.
      Dokazano tumor može nastati od jonizujućeg zračenja i to munjevito,ako je reč o jačoj izloženosti radijaciji.Može nastati i od kosmičkih zračenja,pa na primer previše UV zračenja dokazano dovode do melanoma.Takodje tumor može nastati i isključivo kao rezultat autodestruktivnih misli i depresije,kada osoba mrzi sebe i svoj život,telo zna da odreaguje autodestrukcijom i tu nema pomoći,sem jako dobrog psihoterapeuta.A takodje kada kola odu suviše nizbrdo,onda tu više nema spasa,kada se predje odredjena krajnja granica.

      Избриши
    2. Postovani, da li biste mogli da mi date neki link gde bih mogla da procitam vise o tom stavu Ajur Vede da postoji cak 20 razlicitih tipova dijabetesa? Inace, moj sin ima tip I od svoje 6-te godine i ovo je prvi put da cujem takvu tvrdnju, interesuju me detalji! Unapred zahvalna

      Избриши
    3. Poštovanje gdjo Sneška.
      To nije sa interneta,on je brz medij,ali i nepouzdan,svakakve stvari su na www.Moj savet za bilo šta ozbiljnije,knjige,literatura i predavanja,seminari,edukacija ili naravno studije ko ima aspiracije da radi u zdravstvu kao lekar ili terapeut.
      Taj podatak je iz knjige DR Davida Frawleya,USA,osobe koja je poznata kao jedan od par najboljih autora na temu Ajur Vede van Indije.To je knjiga o ajurvedskom lecenju i on tamo objašnjava da po Ajur Vedi dijabetes je pre svega oboljenje metabolizma vode u telu i da se manifestuje kao 20 razlicitih vrsta,od kojih savremena medicina prepoznaje 2.dijabetes insipidus i dijabetes mellitus.Ajur Veda dijabetes definiše kao bolest obilnog i ucestalog mokrenja i ima 20 bolesti ove kategorije,što ukljucuje i 2 tipa koja zapadna medicina prepoznaje.
      Moram vam saopštiti da i Ajur Veda takodje tvrdi da pojava bilo kog oblika dijabetesa u mladosti,od svih 20 oblika bolesti,jeste ozbiljan poremecaj,koji se moze ublaziti pravilnom terapijom i omoguciti koliko toliko normalno funkcionisanje i zivot. Bilje koje se po Ajur Vedi prvenstveno preporucuje je kurkuma sa aloa vera sokom,1 do 3 grama 3 x dnevno sa po kašikom supenom aloa vere ili kumari kako je Ajur Veda zove,zatim mumijo ili šiladjit,na sanskritu,te sanskrit gurmar latinski Gymnema sylvestre.Glavna terapija se zasniva na gorcenju i uljenju,od koga se smatra upotreba gija,procišcenog kravljeg maslaca kao najbolji vid masnoca za telo.

      Takodje pojavu dijabetesa u tom dobu znaju doneti neki potisnuti strahovi,teskoba,traumaticni dogadjaji koji su doneli dozu šoka malom detetu.Tu moze pomoci samo kvalitetna psihoterapija i otpuštanje tih nagomilanih negativnih naboja iz podsvesti.

      Srecno,s poštovanjem pozdrav,Aleksandar

      Избриши
  44. Zato sam lično pobornik preventive i zdravog režima života,bolje sprečiti nego lečiti.Na kraju bih vas zamolio da nam otkrijete tajnu koje to bilje kod nas može da uništi metilja u jetri i slične opasnije parazite? Dodao bih na kraju da i alkoholna tinktura crnog oraha i eterično ulje karanfilića brzo dospevaju u krvni serum odakle vrlo brzo dospevaju do jetre i bubrega.Naročito u jetri dolazi do akumulacije tih hemijskih lekovitih supstanci koje bez problema ubijaju metilja u svim fazama.To je našin kako deluje bilje,da ne govorimo da i sam beli pelin iako kabastiji,u crevima dobro završava posao,što za par dana svako zaražen parazitima u crevima i digestivnom traktu može da vidi,ako baci pogled na izbačenu stolicu.

    ОдговориИзбриши
  45. Poštovani gospodine Periću. Na usnovu Vašeg komentara stiče se utisak da ne želite da se vidimo i da ste takvu ponudu brzopleto izneli. Ne brinite neću Vas posetiti i uznemiravati. evo moji odgovora na Vaše stavove.
    1. Kako ste platili cenu u to verujem jer je veoma mali broj korisnika koji znaju da upotrebe pravilno generator.
    2. U fito terapiji nije sve rečeno. I sama dr.Hulda nije sve napisala verovatno zbog pritiska farmaceutske indrustrije kako za generatore tako i za biljni program. To sam slučajno otkrio. Da bi očistili probavni sistem ima čitav niz preparata tj. bilja koje svakodnevno koristimo a da nismo ni svesni toga.
    3. Pratio sam predavanja dr.Rosa i on je se postavio isto kao i dr.Hulda samo žto je bio veoma nepotrebno skup.
    4. Vi ste napisali da je dr Rajf rekao da je rak virus koliko je meni poznato takvu izjavu dr.Rajf nije dao a i po mojim saznanjima ćelije raka nisu virusi niti se mogu napraviti vakcine protiv raka. Način nastajanja raka je veoma jednostavan kao i lečenje.
    5. Kada je u pitabnju dijabetes metod je isti i može biti urođeni ili stečeni ali se u principu ne razlikuju po oštećenju, a navodne razlike se opet svode na isto.
    6. Što se tiče generatora pa zar bi mogao dati nekome generator a da nisam siguran u njegovo dejstvo i efekte
    JA NE PRAVIM BIZNIS NA TOĐOJ BOLESTI I NESREĆI, I BESPLATNO IH USTUPAM ONOME KOME SU POTREBNI
    7. Što se tiče tajni koje poznajem dajem ih isključivo bolesnicima i to tako da ne mogu da je prepoznaju jer će se uvek naći neki pohlepnik koji bi da zaradi na nečijoj nesrećii naravno i to sve izopačio i prikazao kao svoje da se "vlasi ne sete" a on uzeo pare pare. O ljudskoj sujeti nebi sada da govorim.
    8 Dali znate od čega se pravi vitamin B12 i vitamin B17 koji su sada trenutno medijski aktuelni i navodno svemogući

    I na kraju svako ko ima neki zdravstveni problem neka prvo razmisli koliko je sam doprineo da do njega dođe pa će mo lako dalje i sam će sebi naći leka . Nadam se da je ovo dovoljno. Pozdrav Vama. Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani gospodine Popoviću...

      Najpre bih vas podsetio da ste se vi prvi javili na ovom forumu sa vaše 2 neproverene izjave(da kod nas i u Evropi nema crnog oraha,da antiparazitni program po dr Hilda Klark ne deluje na metilja u jetri ili unutrašnjim organima) uz optužbe da svi koji nude antiparazitni program ili principijelno neki drugi biljni program jesu samo biznismeni.Pri tome ste izneli da je gospodin Raif dao generator koji rešava sve pa i najozbiljnije zdravstvene probleme. Lično sam pokušao na osnovu znanja i iskustva koje hvala Bogu imam sa ovih još malo 50 leta,da vam dam i drugu perspektivu koja je i te kako osnovana.

      Po pitanju crnog oraha moj predlog stoji da vam besplatno pokažem jedno stablo u prirodi kako izgleda.Naravno mogu vam ponuditi na vašu tvrdnju da u Srbiji i Evropi nema crnog oraha i opkladu,vi uložite 100e na vašu tvdnju,a ja vam nudim 300 e na vaš ulog ukoliko vam ne pokažem ne jedno već 3 stabla crnog oraha ovde u Beogradu.Spreman sam da i sa vama ili bilo kime sklopim takvu opkladu. Po pitanju autoritativnosti izjava dr Hilde Klark ostavljam čitaocima njenih knjiga u kolikoj meri će ih uzeti za istinite,ja lično nemam sumnje u njene metode,uz opasku da ona nije u pravu sa tvrdnjom da su samo paraziti uzrok raka ili drugih težih oboljenja.Isto važi i za dr Raifa,koji jeste tvrdio da je uzrok pojave tumora virus koji je on otkrio,pročitajte malo bolje o njemu na internetu pa ćete sami videti.
      Inače nemojte moje pisanje doživljavati kao da ja imam nešto lično protiv vas,varate se,nemam ništa,ni protiv vas ni protiv Raifove metode,samo se ne slažem sa njegovom tvrdnjom da njegov generator i metoda deluje na sve tumore i teža oboljenja.A probao jesam tu metodu i nisam zadovoljan njome,mom detetu nije donela niškakvo bitno poboljšanje zdravlja.
      Na kraju moram reći da mi nije jasna vaša logika,kad vi recimo nudite vaš generator po ceni od 7000 dinara,to je pomoć,a kad recimo dr Radmila nudi ovaj program za 2500 dinara to je biznis ? Živimo u kapitalizmu,podsetio bih vas i sve ima svoju cenu.

      Molim vas da ovo ne doživljavate lično,nije mi cilj da uvredim ni vas ni bilo koga,samo iznosim svoje stavove,potaknut nekim izjavama sa vaše strane i još nekih članova foruma.

      Избриши
  46. ROYAL RAYMOND RIFE & THE CANCER CURE THAT WORKED ...
    www.whale.to/v/rife.html‎

    Ovo je link gde možete pročitati tezu dr Raifa o tome da su virusi uzročnici raka. To jeste tačno,u određenim slučajevima,u mom jučerašnjem postu sam pokušao da predočim činjenice da je rak kompleksniji problem i da postoje i drugi uzroci pojave raka. Kada je Raifova metoda u pitanju ,pošto se u biografiji spominje da je on ostao bez svojih beležaka dokaza i td,ostaje po meni pitanje od gomile raznih Raifovih generatora u ponudi na današnjem tržištu ,kako zasigurno znati da to što se nudi jeste zaista Raifov generator,kad se kaže da je on ostao bez nacrta,jer mu je sve uništeno.Takodje ostaje i pitanje,kako svi ponuđači tih generatora na tržištu zaista znaju terapiju na koji način tačno upotrebiti taj generator,uz otvoreno pitanje ako je to uopšte taj generator koji je on izumeo? Odakle najednom svima naširoko rasprostranjeni nacrti tog generatora i plan terapije,da li je on to svima pre smrti prosledio u etar,mislim uputstva za izradu i plan terapije.? To su po meni više nego validna pitanja koja traže odgovore.

    ОдговориИзбриши
  47. Poštovani gospodine Periću do saznanja o rajfovim generatorima sam došao pre pojave internetra a o Huldi nešto kasnije ali da ne dužim niste pošteni kada je u pitanju cena Rajfovi generatora ja sam rekao od 20 dinara do 7000 dinara zavisi šta se u njih ugradi To što Vi imate loše iskustvo i to sam objasnio a to ne znači da Vi tu materiju poznajete. Svojevremeno sam rekao da se za 2500 dinara može izlečiti vod vojnika i pri tome ostajem. Činjenica da je Hulda trenutno medijska stvar i da se neke stvari a i Rajfove moraju prevesti i obraditi kako to nalažu moćnici i farmaceutska industrija, tu ništa ne možemo. Ko zna da pročita između redova naći će odgovore . Ja samo postavljam pitanje pogledajte koliko njih na intrenetu nudi isti program ispada da se u Srbiji seju orasi više nego u Americi Ja nisam rekao niti postavio pitanje koliko su Vaši preparati originalni niti me to interesuje jer meni ne trebaju ali moj rezon itekako ima osnova. Rekao sam da na mojim genratorima ne zarađujem i mogu ih dobiti samo bolesnici i ustupam ih i na besplatnu uslugu jer ih ne radim za prodaju dabi na njima zaradio niti zarađujem. Rajfov generator je veoma prost uređaj i može se napraviti za svega 20 dinara, ali treba priznati da ljudska pohlepa nema meru i moralnos pa otuda na internetu možete naći svašta a najviše koje kakvih obmana.Morate imati u vidu da se antiparazitnim programom ne možete svega osloboditi isto kao i Rajfovim generatorom samo što su generatori delotvorniji jer deluju i na mestima gde biljni program ne može da dođe ili teško dolazi, a u principu probavni sistem gde je biljni program najdelotvorniji ujedno se i najlakše čisti daleko je teže očistiti tkivo ili organe koji nisu u neposrednoj funkciji probave. O dr. Huldi ima knjiga i na našem jeziku pa sami pogledajte. Hvala za Post o Rajfu ali ja sam pročitao o njemu kada kada njegove metode nisu toliko bile poznate kod nas i u mnogo me se razlikuju od ovoga što sada pišu pojedinci navodno poznavaoci tog problema. Nadam se da Vas nisam mojim stavom povredio ali ako se Vi tako osećate ja Vam se izvinjavam Moj stav je isključivo na osnovu ličnog iskustva . Veliki pozdrav. Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  48. Hvala Vam gospodine Popoviću na Vašem odgovoru.

    Bez brige,kapiram ja da vi niste isto što i ostali,inače ne bih gubio vreme na prepisku sa vama uopšte,niti bih vam nudio da vam tek tako pokazujem crni orah u prirodi.Što se tiče samih Rajfovih generatora,stvarno sam se nagledao svakakvih cena,a nažalost smo naseli na preporuku prijatelja pa ostadosmo skraćeni na Rajfovoj metodi za nas ogromne svote novaca.

    Inače ja se lično ne bavim nikakvim lečenjem,prvenstveno držim predavanja u preventivne svrhe,a u svojoj ponudi uz med i pčelinje proizvode i biljne tinkture sam dodao i ovu,jer smatram da većini ljudi sa ovih prostora cena od 30tak do 50tak e ,a ide i više kod nekih pojedinaca,čak i do 250 Dolara predstavlja veliki problem,a ponegde je i kvalitet upitan.Inače ja redovno u apoteci svojoj supruzi uzimam Femisan A kapi za koje plaćam 900 dinara x 4 mesečno..Pri tome se za pripremu takve tinkture ne nosi glava u torbi,što donosi pentranje na drvo visoko 20 do 30 metara.

    Na kraju bih spomenuo i novog vrlo nezgodnog igrača,za koga zasigurno nema pomoći ni od Raifovog generatora,ni od ovog antiparazitnog programa,a čak ni zeolit tu ništa ne može,a dokazano se javljaju tumori,prema istraživanju Univerziteta iz Kana,to je naravno GMO.Samo prevencija tu pomaže i nadam se da će nekako ipak ova naša vlast odoleti pritiscima svetskih moćnika i da neće dozvoliti legalno gajenje GMO useva kod nas.

    Zahvaljujem vama na svim informacijama koje ste izneli,a sve što sam izneo je bilo isključivo u nameri da svi zajedno ipak stignemo do nekih korisnih zaključaka i znanja koje može imati korisnosti kada je naročito prevencija u pitanju.

    Veliki pozdrav vama i čitaocima koji se interesuju za ove teme.

    ОдговориИзбриши
  49. Zaboravih da dodam,pored lične verifikacije na bazi znanja iz Ajur Vede i njenim dijagnostičkim metodama i standardima,ja sam metodu dr Hilde Klark verifikovao tamo gde je najprikladnije-u kvalitetnoj laboratoriji i to na početku,na sredini i sada na kraju planiranog ciklusa od 2 godine,za koje vreme sam sproveo 3 čišćenja parazita i 5 čišćenja creva te 5 čišćenja jetre,sve po preporuci dr Hilde Klark.Uz to sam odradio u zadnjih 12 meseci i 2 kompletna ultrazvuka abdomena.Imam sve rezultate i analize,jedina izmena u ovom periodu su bile te terapije po njenoj preporuci,a rezultat je za mene mnogo više nego jako zadovoljavajući.Na primer trigleciridi su mi sada 1 a na početku ciklusa su bili oko 4,a holesterol mi je sada 1,8 HDL a LDL je 3,za razliku od početnih ukupnog oko 10.Jetra,žučna kesa,pankreas,slezena,srce,bubrezi,sve savršeno homogeno bez ikakvih stranih masa ili kalcifikacije. Kamen izbačen iz žučne kese već prvim čišćenjem jetre i žučne kese po metodi dr Hilde Klark je bio dugačak oko 2,5 cm a širok oko 1 cm i nije bio jedini bilo je više manjih,a o pesku da i ne govorimo.Držao sam se striktno uputstava dr Klark i sve je prošlo bez ikakvih problema,mada naravno nije prijatno piti gorku so,taj deo mi je nekako najteže pao,niti je užitak popiti odjednom 125 ml mlakog hladno cedjenog maslinovog ulja pomešanog sa 160 ml soka od grejpfruta sveže nacedjenog.Ponekad nije bilo prijatno popiti i minimum 1 litar soka od jabuka sveže nacedjenih,a o par klistira da i ne govorim.Još ova kombinacija gorkoljutog bilja na bazi crnog oraha,belog pelina i ulja karanfilića dodje kao ugodan snek u odnosu na spomenute tretmane.Al rezultati meni dovoljno govore o kvalitetu dr Hilde Klark,mada ponavljam,da smatram da njena teorija da svi tumori nastaju kao rezultat sadejstva crevnog metilja u jetri kombinovanog sa izopropilnim alkoholom,ta tvrdnja je samo delimično tačna,kao i tvrdnja da lečenje raka i drugih težih bolesti nije problem.Taj deo nikako ne stoji ni po Ajur Vedskoj medicini,ni po iskustvima mnogih i terapeuta i pacijenata,to je vrlo kompleksna stvar uz uvek prisutnu neizvesnost ishoda,to jeste neosporna istina.Da ne dužim,bolest se po Ajur Vedi lako može izlečiti samo dok je u nivou 1 i 2,a rak je 6 nivo,najviši,gde su duboko pogodjena i tkiva i ćelije i unutrašnji organi,a vrlo često postoje i dublji poremećaji u suptilnom telu,kao i u praničnom ili energetskom telu.To sve korigovati jeste veliki izazov,a često je moguće ako se pogodi pravi uzrok pravim tretmanom,ili ako je faza početna.Nažalost često i nije,ali čovek ne bi smeo da se predaje,morao bi da uloži sav napor da reši problem,pa šta bude.Naravno i po dr Rudolfu Brojsu i mnogim ozbiljnijim terapeutima,sve zahteva korenite promene u životu u navikama,te ishrani koja mora biti isključivo na zdravoj biljnoj hrani,uz tu i tamo pomalo zdravih mlečnih proizvoda.

    ОдговориИзбриши
  50. Požovani gospodine Periću. Sve što ste ovde izneli sve je osnovano jedino se sa Vama ne slažem oko nastajanja, kategorizacije i lečenja raka. Vi ste o sebi izneli neke podatke pa je red i da ja kažem nešto o sebi. Reći ću semo dva detalja i to: prvi je imam 64 godine i drugi: mogu da dubim na glavi 30 minuta a kada sam posebno pripremljen i do 45 minuta pa Vi sad prosudite sami. Mnogi iz moje generacije ne mogu ni da hodaju čestito a ne da dube na glavi. Ako se vidimo mogu Vam demonstrirati ne tražim opkladu stoj na glavi u nevedenom vremenu mi je pravo zadovoljstvo O Ajur-vedi imam posebno mižljenje i prilaz i tu se ne slažmo ali ne mnogo. Oprostite ali kod mene je mnogo toga natraške u odnosu na taj takozvani "normalan "svet nadam se da je ovo dovoljno. Veliki pozdrav. Vama Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  51. Poštovani gospodine Popoviću.

    Svaka čast na godinama i kondiciji,to je zaista danas retkost i jeste za svaku pohvalu.Što se neslaganja tiče to nije nikakav problem već je normalno,ljudi su različiti i svoje stavove grade na osnovu svojih iskustava i znanja.Interesantno je čuti šta drugi imaju da kažu,može se što šta novo saznati i naučiti,od nekoga pozitivno,a od ponekog i negativno,jer se i iz grešaka može izvuči koristan zaključak.

    Što se same tematike tiče,na osnovu svojih izvora informacija,definitivno stojim iza stava da su oboljenja kao tumori,leukemija,MS,Alchaimer,Parkinson,dijabetes i slično kompleksna oboljenja,najvišeg 6 nivoa po Ajur Vedi i da nisu uopšte ni naivna ni lako izlečiva stanja,te da bi mudar čovek trebao delovati prvenstveno preventivno i proaktivno,da bi sprečio da sebe i svoje telo dovede u takvu situaciju.A za prevenciju je jako bitno imati znanje i želju odnosno volju da se odrade neophodne izmene u ličnom režimu ishrane i života,a u cilju dobrog zdravlja,jer to jeste naše najveće bogatstvo.

    Na kraju bih dodao da ako ste sigurni da vi imate pravi Raifov generator i da imate tačno njegovu terapiju i da je to zasigurno lek za sve teže bolesti kao što je tumor,po meni ne bi trebalo gubiti ni sekund vremena,već kontaktirajte nekog od lidera u našem Srpskom Lekarskom društvu i tamo ih edukujte kako da pomognu bolesnima.Molim vas smatrajte ovo prijateljskim predlogom,verujem da jeste imali odredjenog uspeha sa vašom metodom u određenim individualnim slučajevima,jer verujem da pravi Raifov generator i prava terapija po njemu mogu pomoći određenom broju bolesnika,za koje je takva terapija adekvatna.

    Naravno da isto važi i za terapiju dr Hilde Klark ili terapiju onog italijanskog lekara na bazi sode bikarbone,trenutno se ne mogu setiti njegovog imena.No definitivno ostajem pri tumačenju Ajur Vede zbog više milenijumske žive tradicije i dokazane efikasnosti,da su oboljenja koja sam spomenuo puno kompleksniji problem,koji nije uopšte tako lako korigovati,sem kod nekih individualnih slučajeva,gde je u startu pogođen pravi uzrok,adekvatnim tretmanom,a bolest nije bila uzela maha.

    Isto važi i za Brojsa i njegovu metodu,koja jeste vrlo radikalna metoda i veliki broj pacijenata ne mogu da izdrže tako dugotrajan post od 42 dana i dodatni pravilni prekid terapije na tečnoj laganoj hrani još 42 dana.

    Zato se ja i prvenstveno bavim edukacijom i prevencijom davanjem proaktivnih informacija iz oblasti zdrave ishrane,zdravih navika i zdravih metoda čišćenja i detoksikacije organizma ,naročito metode koje Ajur Veda preporučuje,a bavljenje bolesnima ostavljam lekarima koji jesu za to i školovani i plaćeni od strane ove države .

    Pozdrav vama i čitaocima koji se interesuju za ovo,jer takvi su nažalost prilično retki,nije tako kao što vi mislite da se neko bogati prodajom bilo kakvih biljnih tinktura,možda ovi veći što imaju dil sa apotekama,pa tamo 1 malu tinkturu od 30 ml prodaju za 900 dinara, ili od 50 ml za cirkulaciju čak za oko 2300 dinara.
    Meni se na primer u novembru javiše 3 ili 4 osobe da poruče ovaj program,decembar je bio znatno bolji sa možda 7 ili 8. To je realnost,a da nudim neke cigarete,alkohol ili neke opojne supstance ili recimo porniće,onda bih imao mesečno hiljade i hiljade mušterija.

    E pa zbog toga smo tu gde smo sa bolešću nacije i deca ili omladina alarmantno često oboleva od najtežih bolesti.Nije da je samo NATO kriv za to,a jeste dosta doprineo svojim radioaktivnim bombama na bazi takozvanog prljavog uranijuma.Usput baš zbog tih radioizotopa kojima smo svi izloženi nakon bombardovanja,ali i zbog Fukušime,pravom tihom Armagedonu čije će posledice osetiti čitava planeta,treba redovno koristiti zeolit,te koprivu,zelje,cremuš a povremeno odraditi i par dana posta na čaju od zdravca i ostalim čajevima i sokovima od povrća koje Brojs preporučuje.

    ОдговориИзбриши
  52. Poštovani gospodine Periću
    Odgovoriću veoma kratko: Kome šta treći ko nam se pridružio u prepisci.
    Tumori leukemija nisu bolesti koje nastaju napadom mikroorganizama na naše telo i onaj koji tvrdi da će napraviti vakcinu ili je napravio DEBELO LAŽE i tom vakcinom (čitaj otrovom) ima druge namere. MS ajshamer parkins ili kronova bolest su nešto. drugo, za mene ne postoje komleksne bolesti neko kompeksni prilazi bolestima. Imajte u vidu da sve što smo saznali o Ajur vedi saznali smo preko engleskog jezika koji je neduhovan i prazan. Sanskrit i duhovna pisma se ne mogu prevesti na takav jezik a da ne govorim o prizmi njihovog (engeskog) svatanja.
    Sa generatorima imam uspeha i to gotovo u neverovatnim slučajevima čak sam dolazioi do novih saznanja koja su gotovo neverovatna naprimer kada ih upotrebi cela porodica koja živi u jednom domaćinstvu. Pokušao sam jedan kontakt sa lekarima ali nije urodio plodom prosto zbog sujete i zavisti. A ja koji treba sve da pripremim da ih obučim nisam tražio ništa. ONO ŠTO JA DOBIJAM ONI NEMAJU. Tako da je taj pokušaj propao a ja se više nisam interesovao publicitet me ne interesuje. Ovde su se pojavili Ajur veda lekari samo narod nezna da su po sredi obični prevaranti.
    Napravio sam modifikovanu Brojsovu terapiju koja sporije deluje ali daje istovetne rezultate i lakše se podnosi
    Ne bavim se edukacijom nego samo bolesnicima koji mi se lično obrate i ja im odgovorim dali im ili ne mogu pomoći moji metodi nemaju milosti ne tražim ništa za uzvrat i svima su dostupni.
    Sa lekarima je nemoguće sarađivati jer njima je jednostvno odstranjen osećaj funkcionisanja ljudskog tela oni smatraju da se sve može rešiti samo hemijom . KOJA ZABLUDA
    O interesovanju naroda za zdrav način života reći ću samo ovo: GLUPIM I ZAGLUPLJENIM NARODOM SE LAKO VLADA, PAMETNIM NARADOM TEŠKO JER PAMETAN NAROD ZNA ŠTA HOĆE I MOŽE Da bi narod bio što glupaviji imamo :bezvezne serije, velikog brata, farmu, previše glupog sporta i da ne nabrajam pogledajte i sami medije .
    Kako da nas spasu i vode oni koji su izdajom došli na vlast ili korupcijom od stranih moćnih kompanija dali znate da imamo nekoliko ministara koji su bili stipendisti Monsatovog programai i odobravaju Čremtreils
    i na kraju moža nije loše da znate zeolit je medijsi lek budite veoma oprezni. Nije onako kako ga hvale.
    nadam se da je ovo dovoljno. Pozdrav Vama. Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  53. Bogme svaka čast,u ovom zadnjem postu skoro svaka vam je zlata vredna.Jedino lično imam dosta dobra iskustva sa zeolitom,mi ga u porodici dosta trošimo i pravi nam je spas,njegova blagotvorna alkalnost,a verujem i da skuplja dosta toksina kojimasmo neminovno izloženi i kroz hranu,vodu ali i vazduh.
    Što se GMO tiče,možda sam između dosta ostalih kolega uprkos stručnosti i šutnut iz Ministarstva poljoprivrede,jer smo izričito protiv dozvole gajenja GMO kod nas,ja lično ne bih to dozvolio ni za sva blaga ovog sveta,a ne bih ni radio za te mešetarske kompanije koje su davno obećali dušu djavolu.Nisam znao ovo za Ministre,ali nisam ni toliko iznenadjen,a kem treilove bi takodje valjalo sprečiti,ali se bojim da nas niko ne pita za mišljenje.Na globalnom nivou pčele drastično izumiru,a i GMO i kem trailovi,ali i zagadjen etar jonizujućim i nejonizujućim zračenjima uzimaju svoj neminovan danak.Veliki pozdrav vama i čitaocima,ako iko i čita ove redove.

    ps.A o medijima,sve ste rekli,umesto nekih korisnih edukativnih emisija,samo jad,čemer i antikultura...što se prevoda tiče nažalost ja nemam drugih izvora sem engleskih prevoda Ajur Vedskih tekstova....šteta što mi komšinica dr Božinovićka,naš neprikosnoveni sanskritolog nije duže poživela da sama prevede nešto od izvornih tekstova Ajur Vede...no šta je tu je ipak se ponešto nauči i ukapira.

    ОдговориИзбриши
  54. Poštovanje svima,

    evo da se i ja uključim u ove veoma zanimljive razgovore, iskustva i informacije.Mislim da je za lečenje bilo kog živog organizma, računajući i čoveka potreban jedan holistički pristup, strpljenje, upornost i vreme. Moja iskustva sa antiparazitnim programom i zeolitom su veoma pozitivna i ovim putem se zahvaljujem Aci Periću na trudu u vezi pisanja i širenja informacija u vezi istih.

    Kada je u pitanju lečenje obolelih od raka, savetovala bih svima da pogledaju film "Bjezanje od lijeka /sa prevodom/- RUN FROM THE CURE" dostupno na linku: www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80

    "The Power of RAW Cannabis" je film koji objašnjava da je sveže ceđen sok od kanabisa veoma delotvoran u lečenju mnogih bolesti, dostupno na linku: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qgEP9FdIzT8#t=161s

    Isto tako, odličan dokumentarac koji na naučnoj, stručnoj i eksperimentalnoj bazi objašnjava uzrok raznih oboljenja (kardiovaskularnih, kancera, dijabetesa i mnogih drugih) - "Forks Over Knives (2011)" sa prevodom dostupno na linku: http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/32-788/Forks-Over-Knives-2011

    I još jedna veoma zanimljia teorija po dr Paulingu o uzroku, nastanku i lečenju mnogih bolesti posebno kardiovaskularnih, dostupno na linku: http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/vitaminc.htm , http://www.youtube.com/watch?v=2bymKIPaTws

    Srdačan pozdrav svima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav i poštovanje gospođo Tea.

      Hvala Vam na jako interesantnim i vrlo korisnim informacijama.Za sada sam uspeo da pogledam prva 2 linka,a ovaj treći mi nikako nije pošlo za rukom da ga pogledam,no pokušaću ponovo još koji put.
      Ovaj 4 link ću danas pogledati.

      Što se tiče prva 2 linka,moje iskustvo i poznavanje biohemije i mikrobiologije mi potvrđuje navode iz videa.Nisam imao do sada nikakvih iskustava sa indijskom konopljom ni u kom obliku,ali jesam sa nekim drugim biljkama i njihovim eteričnim uljima.Ta eterična ulja izmeđuostalog sadrže terpene,koji su se pokazali kao izuzetni u eliminaciji patogenih mikroorganizama,poput raznih sojeva bakterija,gljivica,pa čak i virusa,te raznih protozoa.Ja na primer na svom pčelinjaku u borbi protiv pčelinjih parazita upotrebljavam samo prirodna sredstva na bazi bilja.To su uglavnom eterična ulja eukaliptusa,karanfilića,divljeg origana,majčine dušice,nane,matičnjaka,podubice i žalfije.Oni su pokazali efikasnost u uništenju vrlo opasnih pčelinjih parazita poput Nosema Apis i još opasnija Nosema Cerana,te u uništavanju i držanju pod kontrolom Varoa Destructor krpelja i virusa koje ona prenosi na pčele.Rezultati su mi da sam za 10 godina pčelarenja i 100tinak odnegovanih pčelinjih kolonija imao ukupno gubitka samo 4 kolonije za ovih 10 godina. To mi dodatno govori da eterična biljna ulja korišćena na pravilan način i te kako mogu pomoći u efikasnom suzbijanju različitih patogenih mikroorganizama i parazita i kod čoveka takodje,tako da ne sumnjam da i eterično ulje cveta konoplje i te kako može imati veliko terapeutsko dejstvo kod različitih bolesti.
      Jedino mislim da ga nije lako nabaviti naročito kod nas,dok ne bude odobreno i šire priznato na zapadu.Načuo sam da su ga na Kubi ali i u Kanadi navodno odobrili da se može koristiti u medicinske svrhe.
      Znam da kod nas ima po bio radnjama ulja semenki konoplje,ali to nije isto.

      Veliki pozdrav vama i eventualnim čitaocima,hvala puno još jednom na svemu.

      Избриши
  55. Rudolf Brojs i Ernest Ginter to su davno objasnili u pozadini predloženi komentara nalaze se njihova iskustva.
    Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  56. Poštovanje svim čitaocima
    Odrastao sam u vremenu kada se konoplja gajila slobodno ali tada se nije koristila kao droga i sijala je samo sirotinja za pravljenje sukna. Niko je nije koristio niukakve lekovite ili medicinske svrhe u narodu. Bojim se da se ne dogodi nešto kao sa vitaminom B12 i B17. ili još gore da se legalizuje upotreba jer je po sredi droga koja ima pogubna dejstva u svakom obliku a posebno na svest ljudi, a o profitu da ne govorim što je vodeći motiv zapada, bez obzira na posledice a posebno malih naroda kao što je Srbija a o ceni nebi da komentarišem. Jedno je ipak sigurno cveklu šargarepu itd... ne može ništa da zameni bar do sada. Zašto se ne koristi obična hrana iz okruženja i za koju je dokazano nebrojeno puta da je delotvorna, nego se pribegava koje kakvim srestvima koja su nedostupna običnom čoveku. Dali je to zato što tada moćnici nemaju korist nego nam se silom gura modifikovana hrana i koje kakvi emulgatori. Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  57. http://healthyliving.msn.com/health-wellness/10-cancers-fueled-by-viruses#1

    Ovo je interesantan link,obratite pažnju na tekst koji se pojavljuje desno od slike.Tu se navodi koje vrste virusa se povezuju sa pojavom koje vrste karcinoma. Uz poznati i rašireni HPV odnosno Human Pappiloma Virus,naročito tipovi HPV16 I HPV18,zbog koga je i uveden PAP test za žene,pominju se naročito Hepatitis C Virus,mada se navodi da i Hepatitis B virus često zna dovesti do karcinoma jetre.,te EB odnosno Epstain Bar Virus koga povezuju kao čestog izazivača tumora limfnih čvorova ili krvi.

    Uz stvaranje toksina,kao izuzetno destruktivno po zdravlje živih organizama,virusi su često devostirajući po normalno funkcionisanje našeg odbrambenog odnosno imunog sistema.Kada se to spoji,nije neobično da se u velikom procentu zna pojaviti i maligni tumor.
    S druge strane treba biti jako oprezan sa vakcinacijom,koja takođe zna imati dosta loše dejstvo,uz često ne beznačajan procenat jako ozbiljnih kontraindikacija...naravno vakcinacijom se obično unose i različiti teški metali,živa i td.

    Ipak prevencija,zdrava ishrana i zdrave navike,te dobra higijena kao i zdrav seksualni život i navike što u principu isključuje promiskuitetnost i seks van braka,kao jedan od neospornih i bitnih faktora žalosnog stanja u kome danas većina ljudske populacije živi.U prilog tome obratite pažnju u prilogu na linku na situaciju glumice Fare Foset.

    Nadam se da će i ove informacije eventualnim čitaocima doneti nešto pozitivno kada je život i zdravlje u pitanju.
    Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  58. Što mislite kako je najbolje liječiti hpv, da li je netko imao iskustva sa ovom bolešću?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja priča o tome kako je dr. Paul Richard spasio moj život sa svojom ulja konoplje: ga kontaktirati na: paulrichmedicalservice@gmail.com
      Ja pate od raka jajnika, nisam jednom zauvijek odustao od mog raka čak ni kad sam bila toliko iscrpljena i ranjavanje ovom bolešću, znala sam duboko u svom srcu da ako postoji Bog, onda mi karcinom jajnika će biti izliječen. Tako sretni, dr. Paul Richard je uzeo moj život na višu razinu i zdravom stanju, a moje iskustvo sama je jednostavno nevjerojatna i mene je osigurao s vremenom ne bi imali. Ne mogu tvrditi da je imao najbolju sposobnost da se bori kao ratnik, ali ja sam se borio da najbolje što mogu i ja sada mogu reći da je moj rak je ozdravio dr. Paul Richard ulje konoplje liječenje i on mi je dao priliku koje smo svi zaslužuju. svima koji su držeći se za njihov rak biti izliječen, ovo je san, kroz i morate znati da ne liječenje je stopostotno jamstvo, osim Rick Simpson i dr. Paul Richard ulje konoplje. Kontaktirajte spasio život lijekova: paulrichmedicalservice@gmail.com
      Maria -

      Избриши
  59. Poštovanje gospođice Berta.

    Ono što je važno uraditi u takvom slučaju je popraviti imunitet sopstvenog tela,jer za probleme sa virusima pa i HPV virusom je to najbolje rešenje.
    Prirodne stvari koje pomažu u podizanju imuniteta su tinktura Echinacee,ali se mora uzimati najduže 2 meseca ako se ne varam,pa ide ozbiljnija pauza.Pored Echinacee,najbolje antivirusno dejstvo pokazuju Divlji Origano i njegovo eterično čisto ulje,te Karanfilić,iz koga ne sme biti ekstrahovano ulje,inače je čisto ulje karanfilića bolja varijanta,jer su terpeni glavni lekoviti sastojak karanfilića,a oni su najvećim delom sadržani u ulju.
    Takođe je i Cremuš dobar u borbi protiv virusnih,bakterijskih i gljivičnih infekcija,najbolje u kombinaciji sa sokom limuna i hladno ceđenim maslinovim uljem,no cremuš mora biti sveže ubran,inače alternativa je tinktura na bazi cremuša.
    Terapija na bazi zeolita ili zelene gline takođe može popraviti stanje.

    Takođe pijenje vode koja je prenoćila u čistoj bakarnoj ili srebrnoj posudi pomaže.

    No najvažnija je prevencija,što znači čuvati se od infekcije nekim od opasnijih od oko 100 vrsta HPV virusa.Glavni izvor zaraze je putem polnog odnosa sa zaraženom osobom.Zato je bolje sačekati sa time dok se ne uspostavi stabilnija,trajnija veza sa partnerom,idealno brak,u cilju podizanja zdravog i jakog potomstva,što zapravo i jeste glavni smisao polnog života.

    Naravno da očuvanju imuniteta puno doprinosi pravilna ishrana,bazirana na idealno organski gajenom povrću i voću i integralnim žitaricama od kojih su najbolje bezglutenske,kinoa,amaranat,heljda,proso,koje ujedno i daju neutralnu ili blago baznu reakciju na kraju procesa varenja.Pored njih umereno koriščenje basmati pirinča,te ovsa,ječma,raži,kombinovano sa mahunarkama,naročito mung dal,te mladi zeleni grašak,mlada boranija,azuki pasulj,ali i razne vrste pasulja,sočiva,daju telu sve što mu je neophodno.
    Vredi odraditi i čišćenje tela od parazita,zatim čišćenje creva,jetre.Sunčanje 2 puta po pola sata ali ujutro dok nije prejako i kasno popodne,da bi organizam proizveo dovoljno D3 vitamina,takođe je bitno za dobar imunitet.

    Veliki pozdrav,s poštovanjem,Aleksandar

    ОдговориИзбриши
  60. Poštovana sneška
    Po mome iskustvu ne postoji 20 vrsta dijabetesa nije te to tako navedeno u Ajur vedi. Duhovno pismo ne može se prevesti na neduhovan jezik kao što je engleski i nebi da ovde izmosim još neke probleme vezano za prevod. Postati doktor i lečiti narod metodom po Ajur vedi ne može nijedan lekar alopatske medicine ili postati doktor Ajurvede na nekom kursu. Naravno o tome se strogo ćuti , ali zato na internetu nema-šta nema uzmu pare i "tutanj" Vašem problemu sa detetom morate prići na drugi način. Sve ovo navodim jer mi je poznato koliki je to problem kako zdrastveni tako i u porodici. Veliki pozdrav. Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  61. Poštovanje gospodine Vlado.

    DR David Frolew koji je prepoznat od strane profesora i doktora medicine i Ajur Vede iz Indije kao jedan od najkvalitetnijih zapadnih autoriteta za oblast Ajur vede i cija se izdanja Ajur Vede izdaju i u Indiji ,u svojoj knizi o Ajur Vedskom lecenju kaze da dijabetes ,po Ajur Vedi jeste bolest preobilnog mokrenja,i da je po Ajur Vedi to bolest metabolizma vode u telu i da ima 20 vrsta bolesti u kategoriji dijabetesa,medju koje se ubrajaju i dijabetes insipidus i dijabetes mellitus.Recenziju za tu knjigu je uradio poznati profesor dr B.Vastha iz Mumbaja,koji je radio i kao profesor Ajur Vede,a i sam je autor mnogih knjiga o Ajur Vedi.On je dao izuzetno pohvalnu recenziju na Frolijevu knjigu o Ajur Veskom lecenju.Tacno je da nije lako prevesti sanskritski tekst na neduhovni engleski jezik ili neki drugi zapadni,ali ne znaci da nema dovoljno kvalitetnih informacija iz kojih se moze dosta novog nauciti.

    Koji je vaš izvor informacija i autoritet kada je Ajur Veda u pitanju,kada sebi uzimate slobodu da vi osporavate prevod i znanje dr Frowleja i profesora dr Vastha,koji su Ajur Vedu studirali na Univerzitetu?

    Koja izdanja na temu Ajur Vede vi preporucujete ?Moje skromno iskustvo je da je dr David Frawley jedan od najkvalitetnijih autora na zapadu kada je Ajur Veda u pitanju i smatram da sam jako mnogo naucio od njega i licno sam mu jako zahvalan što je steceno znanje podelio sa nama.

    S druge strane moram spomenuti da je dr Mahendra Vijas,lekar koga sam imao prilike da licno upoznam dok je posecivao Beograd i lekar alopatske i Ajur Vedske medicine .On je bio po meni najkompletniji lekar i terapeut koga sam u zivotu sreo ili upoznao.
    Po zakonu i ovde i u vecini zemalja na zapadu,a moguce i u Indiji,da bi neko lecio ljude mora da zavrsi medicinski fakultet.Ko na to doda i Ajur Vedu ili kinesku tradicionalnu medicinu,akupunkturu i td,samo je još kvalitetniji lekar,od viška znanja glava ne boli.Tako ja razmišljam.
    Naravno da se potpuno slazem sa Vama da covek mora biti jako oprezan kada je internet u pitanju ,ali smatram da se mogu naci i interesantne informacije,kao smernice koje covek moze da malo isproverava i odluci u kom novom pravcu da krene da istrazuje i uci.

    Pozdrav vama i eventualnim citaocima.



    ОдговориИзбриши
  62. Pozdrav gospodjo Snežana. Ipak sam uspeo i na internetu da Vam nadjem interesantan odgovor na Vaše pitanje o 20 tipova dijabetesa po Ajur Vedi.

    Evo Vam linka,nadam se da ćete uspeti da se snadjete i nadjete ponešto što Vama može pomoći.

    Gospodine Vlado,nadam se da će i Vama biti interesantan ovaj sajt,da se sami uverite da Ajur Veda definiše tačno 21 tip dijabetesa,pa proverite malo onda Vaš izvor informacija,kada je Ajur Veda u pitanju.Ne znam iz kog ste Vi izvora našli da Ajur Veda klasifikuje samo 2 tipa dijabetesa ? To je tumačenje zapadne medicine,dok poznavaoci Charaka Samhite ili Susruta Samhite,kao autoritativnih knjiga Ajur Vede ,poput dr Frowleya kažu 21 vrsta tačno.

    Ja se lično uglavnom držim izdanja dr Frowleya,mada sam dosta naučio i od dr Devendra Vora i dr Vasant Lada,kada je Ajur Veda u pitanju

    http://www.holycrystals.in/diabetes-cure-in-ayurveda-madhumeha/

    Pozdrav i srećno

    ОдговориИзбриши
  63. Bez namere da bilo koga povredim mogu reći samo : Gde ih samo nađoste, ali to nije bitno ostajem strogo pri svome stavu jer sam tim stavom skinuo sa insulina moju majku i (druge osobe) koja je trošila maksimalne doze insulina i to u osadesetoj godini života. . Kod mene su je doneli na rukama a od mene je otišla bez štaka koje je zaboravila da joj trebaju Rekao sam da se duhovno pismo ne može prevesti na neduhovan jezik, a da ne spominjem finacijski lobi i razne mešetare. Svuda na internetu možete naći : šta treba da se radi ali ne i kako se radi i koji su rezultati i šta raditi ako se desi , ovo,ili ono? Mnogi su se upustili u razna aloja , biorezonatna, i razna isceljteljska. lečenja ali što uzmu pare drugih rezultata nemaju ili su rezultati slabi. Ako nemate metod sa direkton primenom nego se ide po sistemu "videćemo šta će biti" tu nema lečenja Već sam rekao da antiparazitski program ne može da izleči dijabetes, Dijabetes se zasniva na dva osnova elementa i tako se i leči. Rak i dijabetes su bili nepoznati u Indiji sve dok nisu došli Englezi i doneli im "demokratiju i versko prosvetljenje" ha.ha.ha... jer su samo englezi i stranci oboljevali od tih bolesti. Ne želim nikoga da povredim, govorim ono što mislim, znam, vidim i osećam i ne osvrćem se na činjenicu kako će to neko protumačiti. Vede nisu u celosti prevedene jer prevod ne prija baš tom "visoko-kulturnom i humanom zapadu" i zapad o tome ćuti ali zato možete naći gomilu razni gluposti. Uopšte me ne impresiraju koje čije titule je svi znamo kako se može do njih doći. I na kraju samo da napomenem: AJUR VEDA I UOPŠTE VEDE SE NE UČE. Veliki pozdrav. Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  64. Pozdrav,hvala Vam na Vašem vremenu i objašnjenju Vašeg stava.Ja bih se takodje složio sa Vama da je zapadni kolonijalizam,eksapanzionizam,imperijalizam baziran na egoizmu i velikoj pohlepi za materijalnim bogatstvima,doneo mnogo toga lošeg,kako Indijcima,tako i mnogim drugim narodima,pa i nama.Svestan sam velikog problema da se Britanska kruna dosta potrudila da što više Indijcima upropasti kulturu i iskrivi znanje dato u Vedama,isto kao što se Rim svojevremeno pobrinuo da izmanipuliše u svoju korist Hristovo znanje,uz nemilosrdan obračun sa Esenskim i sličnim duhovnim zajednicama koji su svojim znanjem i filozofijom takodje u njihovim glavama bili velika pretnja.Naravno i španska kruna u Latinskoj Americi jeste takodje nemilosrdno zbrisala sve kulrure i narode koje je tamo zatekla zarad zlata i srebra i svojih interesa.

    No ipak pošto ne znam sanskrit a ni Hindi,a nema prevoda na srpski jezik,kada je Ajur Veda u pitanju moram prihvatiti kompromis i studirati dostupnu literaturu.Imam dobra iskustva sa autorima koje sam spomenuo,da dobar deo onoga što su izneli stoji i u praksi.
    Kako i u svom životu,tako i u životima svoje porodice,familije,prijatelja,te ljudi koji su posecivali moje seminare,uverio sam se da uprkos nesavršenosti prevoda na engleski jezik,veliki deo iznetih uputstava i te kako stoji kada je zdravlje u pitanju.

    No ono što je sigurno,svako ima slobodu da izabere koji autoritet prihvata za izvor sticanja znanja.Ja se opredelih za korene naših predaka,nekako imam averziju od zapada kad vidim dokle je njih u moralnom i karakternom smislu dovelo,a da ne govorim o GMO,te chemtrailovima koji su sve ucestaliji i nad našim glavama,a šta tek reci o ko zna kolko tona uranijuma raspršenog naročito po Kosovu ali i po Srbiji.Bože nas sačuvaj od njihovog uticaja i milosti.Pozdrav vama i eventualnim čitaocima.

    ОдговориИзбриши
  65. Ne razumem zasto se ljudi reklamiraju na sajtu dr.Stefanovic,ona je napravila ovu reklamu,a vi se ljudi oglasavajte na drugim sajtovima.Ja sam licno bio porucio komplet antiparazitnog programa od dr.stefanovic na broj 064 277 88 04 i mogu da vam kazem da sam veoma zadovoljan,pogotovu sto se kapsulira pelin i karanfilic,tako da se ne oseca njihova gorcina,cena je 2000 dinara,za kapsule pelina,kapsule karanfilica,i tinktura oraha,uz to dobijate detaljno uputstvo za upotrebu,tako da je to veoma povoljno.

    ОдговориИзбриши
  66. Поштовани Милан Стефановић
    Ничим Вас нисам повредио нити угрозио Ваше ставове Ја се овде не рекламирам, нити ми је то потребно ако сматрате да није у реду и да немам права да дам свој коментар и своје виђенје неког проблема Ви то напишите и ја се више нећу јављати. Сама докторка се није изјаснола по основу коментара како мојих тако и других па сматрам Вашу примедбу неумесном или сте можда у роду са докторком, па се зато оглашавте.
    За Ацу Перића.
    Највећу библиотеку на свету имају Руси али се о томе ћути из политичких разлога јер овој власти су милији они коки су их довели на власт без обзира какву су нам штету направили. све друго Вам је на месту.
    Поздрав свима

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gospodine Vlado,hvala na informaciji,jedino imam problem jer nisam imao prilike u školi da učim ruski jezik,a radije bih čitao njihove prevode jer znam da je kod njih jako cenjena tradicionalna medicina,naročito Ajur Veda i kineska,te da ih dosta koriste i u praksi.Kod nas su počela da se pojavljuju prevodi Malahova,nadam se da će biti nesto i iz Ajur Vede,ima jedno njegovo izdanje o problematici parazita.

      Usput pitam se da li i u Rusiji ima chemtrailova,ili tamo ne smeju da nadleću,da li vi imate neku informaciju o tome?

      S druge strane vidim da su Francuzi od pre neki dan zabranili i upotrebu i proizvodnju GMO kukuruza,nadam se da će neko iz naše administracije to primetiti i da neće dozvoliti ni kod nas,samo nam još GMO fali.Trenutno samo u Srbiji ima 10 posto obolelih od dijabetesa,s trendom porasta,broj obolelih od tumora takodje konstantno raste,a hlamidiju po statistikama trenutno ima oko 25 posto omladine.Ubedjen sam da je to prvenstveno zbog napuštanja tradicije naših predaka i napuštanju zdravog zivota na selu u harmoniji sa prirodom i prihvatanjem zapadnog koncepta života baziranom na pohlepnoj trci za novcem i profitom kao suštinu i svrhu zivota, što je dokazno pogrešan koncept,jer vidimo dokle je to dovelo savremenu civilizaciju.Pitam se da li neko od naših lidera razmišlja o tome i da li će smoći snage da napravi zaokret i ljudima pomogne da se vrate na selo i žive zdravije i srećnije.
      Pozdrav.


      Избриши
  67. Поштовани Владо и Ацо , примите велики поздрав из Ниша ! Пишем овај коментар јер сам на неки начин повезан са обојицом , а ево како - моја супруга која је умрла пре шест месеци у својој 52.-ој години живота користила је антипаразитни програм који сам наручио од Аце Перића ( месец дана пред смрт), а неколико месеци раније добио сам од једног пријатеља фабрички направљен ZAPPER немачке производње...
    Антипаразитни комплет сам код Аце платио око 2500 динара (са поштарином),а ZAPPER сам добио на бесплатно коришћење . Власник тог уређаја је лекар из Ниша који верује и у алтернативу и он тај уређај даје без надокнаде онима којима је потребан...
    Не могу се сетити тачног назива уређаја , мислим да је писало нешто као "Мулти заппер" и нека бројчана ознака (ако будете исказали интересовање,ја ћу замолити пријатеља да ми издиктира шта пише на њему).
    У тренутку кад смо добили запер,супруга је већ имала две операције рака дојке (2007. и 2011. године) и метастазе на карличним костима и то у великом броју ...Запер је радио на батерију од девет волти,електроде се навлаже и стављају око зглавка руке,а сам уређај може да се окачи о гардеробу као некада пејџер тако да особа која га користи може да обавља нормално свакодневне делатности док уређај ради...
    Позитивне ефекте запера нисмо могли да уочимо јер моја супруга или није веровала у њега или је очекивала чудо,па је после три -четри дана одлучила да прекине...Само да напоменем да није имала никакве нуспојаве које би биле узрок њеног одустајања,него ,ето,тек тако...
    Што се тиче АПП који сам добио од Аце Перића,могу само да жалим што нисмо раније наручили,јер,ко зна,можда би данас ситуација била другачија...МОЛИМ ВАС;ОВО ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАЈТЕ !
    У тренутку кад сам од Перића наручио АПП супруга је већ имала и метастазе на јетри...
    Почела је да пије по приложеном упутству и после десетак дана,мислим чак да је било и мање избацила је паразита дугачког око 40 сантиметара,дебљине као просечни кажипрст...Ја сам га сместио у теглу и фотографисао,па ако Вас буде занимало,могу вам послати фотографију (објавио бих сад и овде,али не видим опцију за додавање слике).
    О томе сам обавестио докторку из Ниша,која је радила на онкологији,сада је у пензији и води саветовалиште за онколошке болеснике.Она није показала никакво интересовање да види тог паразита,да ли из разлога што се тога нагледала у свом радном веку или што не верује у оно што сам јој рекао,не знам...
    После дан-два , у пеленама (супруга је веома тешко ходала па су оне биле неопходне) сам видео страшан призор-било је сигурно педесетак глиста ,дужине од пет до десет сантиметара увијених у клупко,испреплетаних...Сутрадан,још једном исто,моја лична процена је да је укупно избацила око 300-400 грама паразита...
    Све ово сам хтео да испричам Аци Перићу тако што бих га позвао телефоном,али је случај хтео да наиђем на овај блог и преписку Владе и Аце па рекох,ајде нека и други заинтересовани "чују" моју причу,можда ће некоме користити,штете сигурно неће бити...
    Извињавам се што је мој коментар-прича можда дугачак.трудио сам се да све битне податке поменем...
    Уколико Влада или Аца,или пак неко трећи имају нешто да питају у вези са овим о чему сам писао,радо ћу одговорити-
    Поздрав свима !!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje gospodine Zorane.Pre svega bih želeo da Vam izjavim saučešće zbog supruge,žao mi je što je ishod bio takav da se nije izborila sa teškom bolesti,nažalost to je danas kod nas vrlo čest ishod.Razlozi su kompleksni,bombardovanje 1999 i radionukleotidi koji su dosta prisutni,u kombinaciji sa mnogim drugim faktorima,kao što je sve više toksina u hrani i puno nešdravih navika u životu koje je savremeni stil života doneo ,sve češće daju takve rezultate i kod mnogo mladjih osoba,čak i dece.

      Lično izlaz tražim pre svega u prevenciji baziranoj na znanjima tradicionalnih nauka o zdravlju,kao što je Ajur Veda,te kineska tradicionalna medina,kao i iskustva i saznanja naših,te ruskih travara,kao i Švajcarskih i austrijskih i nemačkih terapeuta poput dr Rudolfa Brojsa,kao i na dr Hildu Klark,koja je puno toga pozitivnog i uspešnog doprinela,kada je zdravlje u pitanju.Takodje i u uspostavljanju boljeg i jačeg kontakta sa prirodom i njenom lekovitom frekvencijom koju daje Zemlja. Probao sam nešto i od modernijih izuma,ali sam se ipak opredelio prvenstveno za ono što priroda nudi,lekovito bilje,minerale i kristale,sunčevu i zemljinu energiju,kao i naročito disajne vežbe i vežbe,šetnja i boravak u prirodi,terapija naročito morskom ili banjskim i mineralnim vodama i slično.Dodao bih da i lično i kroz iskustva odredjenog ne malog broja osoba,koje su isprobale nešto od takvih metoda,u koje spada i čišćenje tela od parazita na biljnoj bazi,te neka radikalna čišćenja,kao čišćenje jetre,čišćenje creva,i druge metode detoksikacije i pročišćenja koja daje Ajur Veda,baziranih na bilju i mineralima,te korišćenje gline i zeolita,kao i Šiladjita,ili Mumija,kao i Noni soka i soka Aloe,zatim terapije bazirane na gladovanju i sokovima i čajevima,i td,i sa takvim metodama koje uključuju i rad na sebi i promeni loših navika i lošeg životnog stila i na podizanju svesti i sa time je bilo uglavnom pozitivnih a u odredjenim slučajevima i fascinantnih rezultata,iako su u pitanju bile osobe sa dijagnozama od kojih je naše zdravstvo diglo ruke u tim konkretnim slučajevima.Ne bih da ulazim u detalje,da pojedinci ne misle da reklamiram sebe,pre svega sam želeo da podelim informacije kojima raspolažem,izazvan odredjenim pisanjem i komentarima od različitih osoba na ovom forumu.
      Nadam se da ćete Vi i vaša ćerka i ostali članovi porodice i familije ipak ponešto iskoristiti u svrhu poboljšanja vašeg zdravlja.
      Veliki pozdrav Vama i eventualnim čitaocima ,s poštovanjem,Aleksandar

      Избриши
    2. Takođe bih dodao da Vam zahvlajujem što ste podelili Vaše iskustvo sa nama,meni je ono još 1 potvrda dve stvari,a to je da je program koji je dr Hilda Klark vrlo efikasan kada su paraziti u pitanju,a drugo što sam Vam i spomenuo koliko se sećam telefonom,da je oboljenje koje je imala Vaša supruga ozbiljan poremećaj sa kim se nije lako nositi.
      Naravno,lično sam otvoren da pročitam neki ozbiljniji naučni rad baziran na iskustvima i dokazima kako tretman na bazi elektriciteta i struja odredjenih frekvencija lako rešava tako teška stanja,za koje Ajur Veda tvrdi da su ozbiljni poremećaji sa kojima se nija lako nositi jer su sve 3 osnovne životne energije ozbiljno poremećene i uvećane previše,takozvani tri doša poremećaj.
      Zato dok se to ne desi,ipak ostajem pri stavu da je prevencija majka zdravlja,a da se ona održava zdravim životnim navikama,umerenom i zdravom ishranom baziranoj na biljnoj hrani,te periodičnim čišćenjima organizma ,što uključuje kako takozvanu panća karma terapiju za odstranjivanje toksina i viška doša,tako i čišćenja od parazita periodično,bazirano na lekovitom bilju,te redovnom kontaktu sa prirodom i vežbanje i aktivnosti u prirodi,poput rada na zemlji i td.Veliki pozdrav Vama Zorane i veliko hvala na vrednim informacijama koje ste izneli,kako za zaper,tako i za bilje.
      Pozdrav,s poštovanjem,A.Perič

      Избриши
  68. Ево сад сам на интернету пронашао овај запер -MultiZapper BioWave 21 LCD ( ово је информација за Владу Поповића).
    Додао бих још да овај запер користи и такозвани Beck протокол,фреквенције које убијају микроорганизме У крви,јер је познато да Рајфове фреквенције тј. струје путују по спољним зидовима крвних судова...

    ОдговориИзбриши
  69. Поштовани госп. Зокирио
    Запер који сте користили ми је познат и потпуно је бескористан , болесници ми доносе да их преправим тренутно имам један који кошта 500 Евра али је више штетан него користан. ти запери се продају и као да чуда праве, а уствари су потпуно бескорисни. Беков протокол фреквенција није ништа посебно у односу на запер јер и фреквенције запера делују на крв и крвне судове. Баков генератор делује индиректно а запери делују директно и то је основна разлика. Што се тиче антипаразитног програма то сам се и сам уверио код особа које су користиле моје генераторе или методе антипаразитног програма али моја цена је око 2 00 динара 2 евра, и мало се разликују од методе Хулде Кларк. Жао ми је за вашу супругу методе које сте применили нису је могле спасити, ни антипаразитни програм ни којекави запери које можете наћи на интернрнету, јер ти који то продају немају никаквог практичног искуства нити разумеју његову примену.Да би се победио рак потребне су сасвим друге методе и ту НЕМА МИЛОСТИ, савремена медицина их не признаје а они који су се спасили су у мањини у односу на оне који умиру од рака.Мени лично драго ми је да сте се јавили и изнели своја искуства јер она су најбоља школа али нажалост и трагична. Ја не желим да се рекламирам на овој страници то препуштам другима па се надам да сте засивољни мојим одговором.Велики поздрав Вама Поздрав свима

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Поштовани Владо,хвала на одговору ! Веома ми је драго да сте прочитали текст и одговорили ми и то у рекордно кратком року.Оно што сам ја написао су само чињенице и искуство из живота,а ја се нисам определио да ли сам за запер или антипаразитни програм.
      Кад се нешто лоше деси,као што је било са мојом супругом,онда долазе оне калкулације "шта би било кад би било" па тако и ја сада ,пола године од њене смрти,жалим што није истрајније користила запер и што нисмо коју годину раније знали за антипаразитни програм...Можда и не би ништа боље прошла,ко зна, али остаје црв сумње и жал за можда пропуштеном шансом за излечење...
      Користила је она и зеолит у капсулама и уље Ехинацее и Дивљег оригана,и уље од семенки ланаи ....могао бих да Вам још дуго набрајам,Ви Владо све то знате и боље од мене...
      Оно што бих ја сада применио на себи (и својој ћерки која са мном живи у дому у ком је умрла супруга ) је управо то о чему пишете и Ви ,Владо, и Аца Перић. Покушаћемо да се очистимо од паразита ! У једном од многобројних текстова које сам прочитао на интернету,каже се да је велика вероватноћа да и остали чланови породице где је неко умро од рака обавезно имају метиљ Fasciolopsis buscii и да је он главни изазивач рака ! Управо то је изазвало заблуду по којој је рак наследна болест,а наследна је због метиља којим се временом заразе сви укућани...
      Намера ми је да направим запер по некој од оних шема које се нуде на интернету.Мој рођени брат је врстан електроничар и моћи ће да га направи лако...Интересује ме Владо Ваше мишљење о томе . Могу ли такви уређаји бити довољно ефикасни...
      Да се вратим само на кратко на онај Мулти запер БиоВаве који је користила супруга,он у Немачкој кошта око 700 евра и човек који ми га је дао на коришћење тврди да га у Немачкој користи и званична медицина !?
      Велики поздрав из Ниша !!! Зоран

      Избриши
  70. Пођтовање Зокирио
    Тренутно сам данас мало дуже за рачунаром па се нашло времена да дам неки коментар јер сте ми се на неки начин обратили. Запери са интернета нису добро и имају слабе функције. Хулда Кларк није смела да да тачне информације због фармацијске индустрије. Запер се може направити за свега 20 динара и да буде одличан .Према мојим сазнанјима и практичном искуству, метиљ који сте навели није изазивач рака, рак настаје на сасвим други начин и треба му другчије прићи. Савремена медецина а и остали ту мислим на разне алтернативце тако мисле и наравно немају успеха у лечењу. Вакцина против рака никада неће бити направљена и рак ће се све више појављивати како се чувечанство "усавршава" (читај трује) јел рак није инфекција али инфекције могу да га прате. Навели сте да је користила разна уља и зеолит и да то све није дало неки бољитак , што је за очекивати и само потврђује моја сазнања. Да би сте се очистили и побољшали своје здравље морате применити друге методе а организам је способан да се са њима избори, организму не требају никаквви зеолити јер то су само медијски лекови да се народу узму паре. Зашто дати 75 000 динара када то све може да се уради са 20 динара и још проверено а не "мачак у џаку" Моју супругу су убили доктори међу њима је било и примаријуса, и то потпуно здраву жену. И шта рећи? Али о томе неком другом приликом. Запери колико је мени познато ови са интернета не могу чак ни да помогну а камоли да излече рак.Знам да запере користи и званична медецина и наравно без неког успеха. Надам се да је мој одговор довољан и јасан.Поздрављам Вас . Поздрав свим читаоцима

    ОдговориИзбриши
  71. Поздрав,Владо ! Још једном хвала на времену које сте утрошили да бисте ми одговорили ! Надам се да ће из ове наше преписке још неко од оних који буду прочитали имати бар неке користи,да ће неко разрешити неке своје недоумице у погледу начина лечења болести али и превенције...
    Што се мене лично тиче,Ви сте ме тек сад бацили у недоумицу...Читамо заједно са мојом ћерком (иначе студент четврте године психологије) и сад размишљамо шта да радимо...Нешто раније сам Вам написао да имам намеру да ми брат направи запер,али Ви ми сада кажете да су они бескорисни...Сасвим логично,намеће се питање : ако Ви,Владо,знате како треба направити запер који ће бити од користи,да ли хоћете да то поделите са нама који смо заинтересовани,било бесплатно,било уз неку финансијску надокнаду ? Овако,ја сам дошао у ћорсокак-ако хоћу да верујем Вама и ономе што Ви тврдите,а Ви ми не покажете пут којим треба ићи,шта треба да урадим ? Да заборавим да запер уопште постоји ?
    Ако у пређашњим препискама са Ацом Перићем кажете да Ваш запер дајете на бесплатно коришћење,то значи да сте хумани и не желите да се окористите на туђој невољи.Можда би Ваша хуманост била још израженија ако бисте јавно објавили електричну шему запера за који Ви сматрате да је ефикаснији од свих на тржишту!? Јер,шта би се десило ако неколико нас затражи запер на коришћење и Ви хоћете да свима изађете у сусрет,али једноставно немате толико уређаја,па би се правиле листе чекања као у клиничким центрима ? За некога би можда то чекање било кобно !?
    Нестрпљиво чекам(о) Ваш одговор !
    Срдачан поздрав из Ниша ! Зоран

    ОдговориИзбриши
  72. Поздрав Зокирило
    Моји генератори се зову ВЕГ и разликују се конструктивно, употребно и електрично у односу на запере које можете наћи на тржишту или интернету. Поседују још једну "ситницу" коју за сада нисам нигде објавио иначе направио сам око двадесет ВЕГ уређаја и сви су постигли одличне резултате, чак више од очекивања. Од новца који добијем за моје ВЕГ уређаје од оних који их одкупе улажем у нове уређаје и уступам на послугу онима који то не могу да учине. Ако ми иновација прође у заводу за патенте објавићу све за сада само овако. ВЕГ-ове уступам само онима којима је живот угрожен и који су оболели од тешких болести например: мултипласкрелота, помаже код свих облика рака (али ту иду други методе), ајсхамер, кронова, коксаки, астма, дијабетес, сепса, облици гангрене, туберкулоза, ешерихија, кадида,кламидуја, које каквве глисте, гљивице, бактерије и вируси . то сам проверио што на себи и на својим најмилијима. Пре употребе ВЕГ-а морају се обавити одређени прегледи да би се видело дали ВЕГ може помоћи Затим применити одређени третман који ја препоручујем од случаја до случаја. Прегледе је могуће извести и неинвазивном методом са великом прецизношћу за сада недоступном многим медецинским центрима. На пример панкрасни метиљ не можете наћи савременом медецином. Сви који су ми се до сада обратили помогао сам колико сам могао али није свима требао ВЕГ. Не желим да се рекламирам али моје методе не прихвате сви па имам довољно простора да се обратим онима којима сам стварно потребан. За мене не постоје наследне болести него само наследне навике и ту је сва мудрост. али о томе више неки други пут Надам се да сам одговорио на сва ваша питања и недоумице.
    Велики поздрав

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Владо,поздрав и још једна захвалност за време које сте ми посветили ! Биће ми веома драго кад прође код Завода за патенте Ваш уређај и у том смислу сам свим срцем уз Вас да то буде што пре ! Да се још једном изјасним,да не верујем у ово шта Ви причате не бих Вас оволико запиткивао и трошио и Ваше и моје време !
      Ипак морам да Вас још нешто питам ! Написао сам Вам да желим да делујем превентивно,а не да чекам да постанем тежак случај па да онда тек тражим помоћ код Вас или негде другде...
      Интересује ме где и како обављате те прегледе на основу којих бисте закључили да ли има потребе за коришћењем Вашег Вег уређаја или за неком другом терапијом ? Значи ли то да тек на основу тих резултата ја треба да знам да ли ми је уопште потребан Ваш уређај или не ? На основу Вашег писања ми се наметнуо закључак да Ви имате неке друге методе за превенцију и лечење,а да уређај користите тек кад ситуација постане тешка...Ја сам ,на пример,замишљао да сваког дана укључим запер (или сада Ваш Вег ) и док рецимо седим уз рачунар он ради свој посао и тако ја полако отклањам могућност да дође до нежељених ситуација ! Или сам ја можда то превише идеализовао ?
      Уколико имате неку другу врсту терапије за превенцију,молим Вас да ми кажете шта би требало да радим , а уколико не бисте желели да своје методе лечења јавно објављујете,можете ми писати на моју електронску адресу па да ову преписку наставимо на тај начин

      Избриши
  73. Поздрав Зокирило
    Преглед могу да обавим где хоћу па и у возу или автобусу нема нежелјених ефеката и није инвазиван. траје релативно кратко. И те уређаје радићу за продају да свако уз мало вежбе и труда може себе да провери а и да провери шта једе и дали је затровано. За превентиву не треба Вам ВЕГ али га је добро употребити бар два пута годишње. Ваша ћерка студира психплогију и када бих овде написао мој начин сватања и размишљања а и сав "нормалан" свет би рекао "комплетан лудак" то ми не смета неће бити прва а ни последња. Много тога што смо учили у школи из природни наука ја сматрам за глупост. Ево примера: Дарвин је рекао да је човек постао еволуцијом од мајмуна, али енглези крију једну веома важну тајну а то је: да је то тог сазнања дошао тек када се видео у огледалу. Каква еволуција будалаштина . ВЕГ се може користити колико хоћете не може те се предозирати али може да убије микрофлору у цревима па дође до затвора али то се лако решава и организам лако успоставља равнотежу. Није проблем да неке моје методе објавим овде али ово је приватни сајт и већ сам имао примедбе и ја и господин Перић да се рекламирамо на другом месту ако докторка Радмила Стефановић на чијој се страници налазимо нема ништа против. Можемо наставити преписку на мејл или скајп па ћу Вас још више изненадити моја меил адеса је: idagsor@gmail.com ili ksomarango@open.telekom.rs
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  74. Само да додам и ово и стари египћани су користили један облик генератора то су Руси недано открили.
    Поздрав Вама Поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  75. Postovani Vlado i Aco,
    citam Vase postove jos iz prethodnih godina. Moram Vam reci veliko HVALA na mnostvu korisnih informacija. Mladja sam i tek se informisem o datoj temi. Kako dosta toga znate zanima me vase misljenje o upotrebi gline u prahu, tj da li na nasem trzistu postoji kvalitetna glina i mogu li se pojaviti nezeljena dejstva pri upotrebi iste? Konkretno mislim na mesanje sitnog peska sa glinom na nasem trzistu.
    Srdacan pozdrav za sve,
    Jelena

    ОдговориИзбриши
  76. Jelena pozdrav,hvala Vam na pismu i pozitivnom komentaru.Lično koristim terapiju na bazi gline obično 1 do 2 x godišnje u trajanju 4 do 6 nedelja svaki put.Ja uglavnom koristim glinu Vitalia i imam pozitivna iskustva kada je u pitanju detoksikacija na bazi gline.Pored nje odradim i 2 do 3 ture korišćenja zeolita kontinuirano 4 do 6 nedelja,a onda ga koristim spontano po osećaju,u proseku na 3 do 4 dana.I zeolit i glinu koristim uglavnom na šte srca ujutro,čim ustanem,pa sačekam jedno sat do 2,mada sa doručkom,ali pijem vodu nakon njih.Oni u tom periodu protrče kroz telo i pokupe toksine i izluče se sa njima i urinarnim putem najviše,jer ih organizam prepoznaje kao vodu,a jedan deo ode kroz creva sa stolicom.
    Pozdrav,s poštovanjem,Aca

    ОдговориИзбриши
  77. Поштована Јелена! Хвла Вам на поверењу које сте ми указали. Пошто сте ми се обратили дужан сам да изнесем своје виђење на Ваше питање. Мој оговор је овакав: треба ми директно питанје и добићете директан одговор везано за проблем који Вас интересује а уопштено речено је следеће: глина делује блако и и има смисла само ако организам није јако загађен и да му помогне у излучивању разних отрова док зеолит не препоручујем никоме јер по мојим искуствима никоме није помогао али јесте одмогао али како је то медијски лек а у народу велика непознаница згодно га је користити када систем дође у ћорсокак као што је било са алфатоксином у млеку. Боље да су нам објаснили зашто се сеје пионир семе кукуруза које је подложно алфатоксину више него друге сорте посебно наше старе сорте које је развио наш институт дакле ако се одлучите за глину онда без икаквих додатака или оплемењивача. немојте очекивати неке опипљиве или уочљиве резултате. Код мене постоји правило "онај које унео ђубре у кућу дужан је да га и изнесе" па тако тзреба поступити и у чишћењу организма надам се да је мој одговор довољан Велики поздрав .Поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  78. Савет: без обзира шта користите али ако то у одређеном року не даје увек исте и поновљиве резултате бежите од тога. Опростите али гутати тамо "нешто" да би сте постигли неки резултат још ако немате чиме, или начин да то проверите непотребно се излажете трошку и ризику. Велики поздрав Вама . Поздрав свим читаоцима

    ОдговориИзбриши
  79. Ljudski um je moćna mašinerija,može biti čovekov najbolji prijatelj,a može biti i najljući neprijatelj.Evo interesantnog linka o NOcebo efektu ljudskog uma,koji kada je prepun sumnji može poništiti ili znatno umanjiti dejstvo i najboljih lekovitih supstanci.

    http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/nocebo

    A evo da čujemo i šta još ljudi kažu,recimo kada je zeolit u pitanju.
    http://www.zeolitplus.com/korisnici-o-zeolitu-u-svetu/
    http://zeo-medic.com/zeolit-iskustvakorisnika.php
    http://www.zeolithomozel.com/

    Ono što smatram da valja upozoriti ljude koji koriste razne alopatske lekove,da nije zgodna kombinacija kombinovati zeolit i hemiju.Najbolje je odraditi terapiju lekovima,pa kad se završi onda koristiti zeolit da bi odradio detoksikaciju od loših nusostataka upotrebljavane hemije.
    Generalno,zeolit je dobar izbor za sve osobe koje imaju poverenja u lekove iz biljne i prirodne apoteke i prvenstveno se leče biljem,mineralima i slično.I zeolit i glina imaju veliku adsorpcionu moć i mogu onesposobiti ili smanjiti dejstvo alopatskih lekova,naročito ako je mala razlika u vremenu od uzimanja leka do uzimanja zeolita ili gline.
    Ali za one koji ne koriste hemiju,i glina i zeolit imaju viševekovnu,tačnije milenijumsku tradiciju.U Africi na primer mnoge životinje par puta godišnje odlaze na tačno odredjena mesta udaljena 500 do 1000 km,,gde ima gline i zeolita i tu provode odredjeno vreme jedući,ližući i pijući lekovite minerale,da bi oslobodili telo nagomilanih toksina.
    Nakon Černobila reaktor je prvo nasut sa gomilama zeolita,pa je onda sve odozgo zaliveno betonom.A inače jeste medijski lek,ali za slaboupućene...kod nas na selu se koristio znam bar još pre 30 do 40 godina,pomalo se redovno dodavao u seno i jarmu,pa preživari ne bi oboljevali,bili bi zdravi,a naravno kad se seno baš ubudja,ili se bacalo ili bi se iskoristilo kao prostirka.
    Fakat je da glina i zeolit oslobadjaju telo od teških metala,aflatoksina i drugih mikotoksina.
    E sad kome sumnja,bolje da ne koristi,može mu se slošiti,ali ne od gline i zeolita,već od sopstvenih loših misli.Naravno ne treba preterivati,jedna kafena kašika ujutro na šte srca u 2 do 3 deci vode.a po potrebi može i 3 do 4 sata nakon ručka,ako se sumnja da smo nešto loše pojeli,mada kada u ustima osetite miris ili ukus budji,obavezno prestanite sa jelom te namirnice i to istog trena,a može se uzeti čaša vode sa glinom ili zeolitom i odmah nakon takvog obroka,da bi što pre uneti toksini bili izbačeni iz tela.

    ОдговориИзбриши
  80. http://www.kurir-info.rs/posle-un-i-nasa-priznala-da-nas-truju-zaprasuju-nas-iz-vazduha-i-sprovode-geoinzenjering-clanak-1337693

    http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/459393/GMO-se-tajno-gaji-najvise-u-Macvi-Sremu-i-Backoj

    Evo još par zanimljivih linkova.Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  81. Moj drug ima rak koze pa pije neki medicinski petrolej dali ima nekog blazeg resenja i trajnijeg od ovoga
    medicinska skola

    ОдговориИзбриши
  82. Poštovani Milane sa petrolejom ima samo negativna iskustva. Rak kože leči se samo iznutra nikako spolja.
    Pozdrav Vama Pozdrav svima

    ОдговориИзбриши
  83. poštovani Aco, da li imate iskustva sa lijecenjem ehinokoknih cisti na jetri sa antiparazitnim programom? da li dostavljate u BiH i na koji nacin mogu poruciti i koliko košta u KM?

    ОдговориИзбриши
  84. Poštovani Aco, ima te li iskustva sa lijecenjem ehnokoknih cisti na jetri sa antiparazitnim programom? dostavlja te li u BiH? Kako mogu naruciti? I koja je cijena u KM? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje gospođo Mirela.Po dr Hildi Klark terapija na bazi ekstra jake tinkture crnog oraha,belog pelina i karanfilića može da očisti jetru od parazita,kako od Metilja,tako i Ehinokokus biva uništen ovim preparatima.Onda se organizam uz pravilan zdrav režim ishrane baziran na integralnim žitaricama,povrću,voću i lekovitim biljem sam izleči od posledica.Nemam način za sada nažalost da dostavim u BIH,ako imate nekoga da dolazi na ovu stranu,možemo nešto iskombinovati u smislu preuzimanja,jedino je problem što sam na putu narednih 7 do 10 dana,a sa planine ne mogu vršiti isporuku nigde.Cena je 1700 dinara kada se preuzme ovde plus troškovi slanja.Komplet kod mene uključuje 10 ml kvalitetnog ulja karanfilića,koje je jako bitno u uništavanju ehinokokusa,70 ml ekstra jake tinkture crnog oraha i 50 grama finio mlevenog belog pelina.Nadam se da pored problema koji imate nemate barem problem i sa poplavama.
      Sve najbolje,s poštovanjem Aca

      Избриши
    2. na srecu visoko sam pa nemam problema sa poplavama :), kad neko krene u vaše krajeve javim vam se da nesto iskombinujemo. hvala pozdrav

      Избриши
  85. Poštovana MIrela Hidinim metodom ne možete rešiti problem koji ste naveli. Morate primeniti druge metode . Srdačan pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav i poštovanje gospodine Popoviću.

      Gospođa Mirela je postavila pitanje o Hildinoj metodi meni,a vi se eto ubaciste,iako niti je pitanje bilo upućeno vama,što nije kulturno u najmanju ruku,plus vi niti imate praktična iskustva sa Hildinimm metodama,a niti ih uvažavate, pa vas bilo koji inteligentan čovek ne može shvatiti za ozbiljno po tim pitanjima,već iz toga jasno vidi da samo navrćete vodu na svoj mlin i te generatore,za koje mi uopšte niste odgovorili na konkretna pitanja,odakle vama i drugima šema za izradu Raifovog generatora,kada se zna da on to nikom nije ostavio, a sve je izgubio u požaru,niti odakle vi i vama slični ljubitelji elektronike poznajete način kako se ta terapija bezbedno sprovodi? To su konkretna pitanja,na koja od vas nisam dobio nikakve direktne odgovore.Koja je to knjiga gde je Raif to objavio,gde se može videti ta šema generatora i uputstvo o pravilnoj primeni terapije i iskustva?

      S druge strane,ako se terapija sastoji da osoba uzme u svaku ruku po jedan bakarni rukohvat aparata koji je neko naparavio po svojim idejama,i na taj način postane deo strujnog kola i struja određenog napona i frekvencije teče kroz telo i ubija sve živo,uključujući jako bitnu korisnu crevnu floru,a takođe utiče i na tkiva,srce,mozak,nerve koji svi rade na bazi bio elektriciteta,što i te kako može biti opasno,ako se ne poznaje tačna terapija,koliko dugo,kakav napon je bezbedan,kakva frekvencija je bezbedna,ako je uopšte takva veštačka metoda bezbedna.Opasno je igrati se sa telesnim bioelektricitetom,svašta se može desiti,koliko znam i Hilda Klark je za njen Zapper koji je znatno slabijeg napona i frekvencije od Raifovog generatora,strogo rekla da osobe sa pejsmejkerima,slabim srcem,trudnice i td ne smeju da koriste taj aparat,a on je ako se ne varam znatno slabiji od generatora.

      Umesto da se ubacujete i odgovarate na pitanja koja nisu upućena vama,kulturno bi bilo da date odgovore na ta direktna pitanja za koja vi kažete da ste kompetentni .Ako imate sajt ili blog gde sve to već objašnjavate ili ste objasnili, nemojte se plašiti i kriti,već molim vas objavite nam ga ovde,pa ćemo svi rado da ga posetimo i upoznamo se sa takvom metodom,a onda će svako da odluči da li će da poruči taj generator i tretira se na taj način ako ima nekih zdravstvenih problema,ili neće, nego će ići sa zaista prirodnim neinvazivnim metodama baziranim na lekovitom bilju,mineralima,kao što je zeolit,glina,magnezijum hlorid,magnezijum citrat,mumijo ili šilađit i td,te postu i lekovitom gladovanju,blagim ili radikalnim sistemima detoksikacije,te telesnim i disajnim vežbama,mineralnim vodama,morskoj vodi,sunčevoj energiji,ali umereno kroz dozirano sunčanje,ili bavljenje solarnom jogom,ali samo pod jako stručnim vodstvom jer i ta metoda može biti jako opasna ako se nestručno sprovodi,što isto važi i za nestručno bavljenje pranajamom i jogom,ili još gore nestručno eksperimentisanje sa kundalini energijom,za koju nažalost većina ljudi danas budalasto misli da je namenjena boljem seksu,što je u osnovi ništa drugo do - ludilo i bezumlje!!!

      Što se Hildine metode tiče ona je jasno rekla da preko 100 vrsta parazita,između ostalog i pseća pantljičara,izazivač Ehinokokusa,bivaju uništeni adekvatnom primenom terapije na bazi 3 lekovite biljke,crnog oraha,karanfilića odnosno klinčića i pelina,uz uslov da su preparati kvalitetni.Ako vi u to ne verujete-to je vaš problem i vaše neznanje i ni na koji način,ma koliko se trudili i pisali,nećete zbuniti nikoga ko ima i trunku inteligencije.Jer ko ima i malo inteligencije će pitati,odakle vi znate kako Hildine metode deluju ako ih sami niste isprobali ILI ako niste razgovarali sa više osoba koje jesu te metode sprovele u praksi.
      Ista je stvar sa zeolitom,ja vas konkretno pitam za ime i prezime i telefon osobe koja je koristila zeolit a imala loša iskustva? S druge strane ja sam vam naveo linkove gde puno ljudi iznose svoja iskustva o zeolitu koja su POZITIVNA !!!! Da li ste ih uopšte pročitali ??? Naravno treba znati primeniti preparate pravilno !!!

      Избриши
    2. Na kraju ajd baš da kažem ,devojka koja ima psorijazu 15 tak godina još iz detinjstva,imala je iskustvo da prelaskom na vegetarijansku ishranu baziranim na zdravim svežim sokovima povrća,voća,umerenoj vegetarijanskoj ishrani,a nakon primene Hildine terapije i to nakon samo 10 dana primene,doživi iskustvo da joj sa većine tela,a imala je po celom telu,koliko sam je razumeo,da se psorijaza u ogromnoj meri povuče.Je li vam to dovoljno konretno? S druge strane i lično i znam najmanje 10 tak osoba koje su Hildinom terapijom čišćenja jetre izbacili kamenje iz žučne kese bezbolno,veličine od 1 do čak 4 cm i na taj način izbegli odstranjivanja žučne kese.Ima i puno drugih iskustava,pogledajte malo na raznim forumima,ljudi pišu šta su pozitivno doživeli primenom terapija čišćenja parazita,te čišćenja jetre i td. po Hildi Klark.Inače ako sve to ignorišete i uporno omalovažavate sve to,ne škodite baš nimalo ni Hildi Klark,ni meni,ni ljudima koji proizvode ili uvoze i prodaju eterična ulja,ili zeolit,ili koji izrađuju i prodaju bilo antiparazitni program,bilo neke druge biljne ili mineralne preparate,već škodite prvenstveno sebi,jer takvim stavom ostajete zatvoreni za neka nova znanja ili iskustva od kojih bi ste vi lično ili neko vaš mogli imati dobrobiti i koristi.
      Prijateljski pozdrav i poštovanje,Aca.

      Избриши
    3. Poštovanje gospođo Mirela. Hteo bih da dodam još nešto.DR Hiulda Klark je u svojoj knizi jasno navela da i pseća pantljičara,izazivač Ehinokokusa i pojave Ehinokokusnih cisti na jetri ili negde drugde u telu,može biti uništen terapijom na bazi crnog oraha,belog ili planinskog pelina,mada bih dodao da i crni pelin takođe i te kako uništava parazite,a pomaže i ženama u problemima sa menstruacijom,te karanfilića odnosno klinčića.Kada ova terapija uništi parazite,uz zdrav život baziran na vegetarijanskoj ishrani i naročito svežim sokovima od organski gajenog povrća,u kombinaciji sa postovima i dijetama i puno gore stvari znaju da se potpuno povuku jer organizam ima mehanizam i snagu da se sam izleči.Važno je i prekinuti unos izopropilnog alkohola u organizam,ali i drugih toksina,kao nikotin !!!

      E sada jako je bitan stadijum,zato je nadzor kvalitetnog lekara i terapeuta jako bitan!!! Ajur Veda za odredjena stanja i faze raznih oboljenja ima i hirurgiju kao krajnju meru,ali nekada neizbežnu !!! Nadam se da kola kod vas nisu dosta otišla nizbrdo,to jest da te ciste nisu toliko porasle,da je neophodna hitna hirurška intervencija ! Jer prirodne metode imaju i te kako efikasnost,ali su sporije,treba vremena,to nisu Hari Poter metode!!! Neophodno je strpljenje i upornost i obavezno ozbiljne pozitivne promene u režimu života i životnih navika,ali i svesnosti.
      Zato bih vam pre svega posavetovao da obavezno uvažite mišljenje nekog kvalitetnog lekara ili terapeuta,o stadijumu u kome su te ciste,da li zahtevaju hitno hirurško lečenje,ili ima vremena da se mogu probati neki metodi,lekovi... S druge strane,dobro proverite da li je to zaista ehinokokus ??? Može biti i Hemangiom ili nešto drugo! I hemangiom može da nestane zdravim režimom vegetarijanske ishrane,kombinovan sa postovima na sokovima od povrća i čajevima.Ali ako je prevelik i ugrožava i druge organe uz mogućnost pucanja,najprimerenija je hitna operacija kod dobrog hirurga.
      Nadam se da šta god da je kod vas,da je neka početna faza i da se može sanirati adekvatnom fitoterapijom u kombinaciji sa zdravom vegewtarijanskom ishranom,prvenstveno na svežim sokovima od povrća.
      Pozdrav i dobro zdravlje i brz oporavak,želi vam Aca

      Избриши
  86. Postovani gospodine Aco Pericu zanima me vas komplet za ciscenje parazita i molim Vas da mi posaljete broj telefona ili se javite na 0604224605

    ОдговориИзбриши
  87. Pozdrav svima!
    U potrazi za prirodnim lekom protiv parazita ako postoji slucajnost ja sam eto "slucajno" naisla i na ovaj blog.Da se javim naveo me razgovor gospodina Ace Perica i Vlade Popovica.Ljudi se sve vise okrecu prirodi i njenim blagodetima sto mene izuzetno raduje jer sam i sama u tome.U ranoj mladosti sam prezivela tesku bolest ne zahvaljujuci lekarima jer oni nisu mogli nista-sto mi je i dato na znanje-vec sama svojom voljom koja mi je od Boga data.Upravo zbog toga pisem ovo jer imam utisak da gospodin Vlado ogranicava tu slobodnu volju,evo kako:- zeolit izbacuje potpuno kao nesto sto nema nikakve veze sa zdravljem,sto u mom slucaju nije tacno,pokazao se kao odlicno sredstvo za vrcanje energija,rad stomaka i sl.Nas narod kaze "sto ljudi sto cudi" tako i sva nasa tela reaguju drugacije,ali da je zeolit potpuno neupotrbljiv njie tacno,mozda nekome reaguje vise -drugom manje ali reaguje i to pozitivno.Gospodine Vlado ne mozete samo tako tvrditi to sto pisete.Lepo je to sto ste u vasim godinama u dobroj formi ali eto i ja sam isto tako,35 godina nisam bila kod doktora i nemam nameru jer sam vegan sto preporucujem svima.Kao sto sam rekla i ja sam u "alternativi" za mene je to pravi nacin zdravlja,Stalno delim svoja iskustva sa ljudima i imam vreliku xelju da svi predju na prirodu ali ipak iako im treba pomoc oni to ne rade,upravo jer imaju tu slobodnu volju,verovatno im treba sazrevanje ili mozda velika muka koja ce ih navesti na pravi put.Dakle gospsodine Vlado milim Vas nemojte tako izricito tvrditi da- nesto sto drugima dokazano cini dobro - nema efekta.Za razliku od gospodina Vlade, Aca Peric niti jednom recenicom nije to uradio,on samo predlaze na osnovu svog i tudjeg iskustva,on ne garantuje,Ali ljudi su ti koji dokazuju svojim javljanjem da im cini dobro. Uostalom kad ste od bilo kog doktora dobili garanciju a da je bio u pravu,Smatram da parazite treba izbacivati iz organizma koliko god da smo zdravi,kao odlicna preventiva.Tako sam u mojoj potrazi naletela da je seme papaje odlican nacin,i naravno odmah sam kupila i koristimo u kuci.Reakcija je bila odmah nakon drugog koriscenja.Zivim u Norveskoj i u junu cu biti u Beogradu,nazvacu gospodina Acu i nadam se da ce imati vise kompleta za ciscenje.Moram jos da dodam komentar na to koliko sta kosta.Gospodin Aca je u pravu,ljudi bacaju novac na beznacajne stvari a zdravlje im je na zadnjem mestu.Uostalom ako krenemo malo dublje u qantnu fiziku,sve je energija pa i novac,ako losim nacinom zivota i trosenjem novca na to dovedemo sebe u bolest zasto je lose platiti za nesto pozitivno kao pravi lek? Dakle od Boga smo dobili slobodnu volju i trebamo je koristiti,izbori su svuda oko nas,ja sam pronasla gospodina Acu Perica i njegov rad kao odlican izbor za mene,moju porodicu i prijatelje,nastavljam sa zeolitom i prirodnom ishranom jer mi cini dobro,preporucujem svima,ali moraju sami da shvate sta je za njih dobro.Aco svim srcem vas podrzavam u vasem radu jer ljudi kao Vi nam trebaju.Molila bih gospodina Vladu da se ne uvredi na moj komentar vec da malo razmisli zasto sam ovo napisala.Srdacan pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje gospođo Gordana.Hvala Vam puno na vašoj podršci i jako mi je drago da osoba poput vas,koja ima i veliko iskustvo i dobru moć zapažanja,takođe ima pozitivna iskustva i informacije,koje podkrepljuju suštinu onoga što prvenstveno pokušavam da kažem,a to je okrenuti se više prirodi i onome što ona nudi,kao solucije i ozbiljno poraditi na sebi i iskorenivanju sopstvenih loših navika.Samo čovek koji je u harmoniji sa prirodom i njenim Tvorcem,jeste uistinu srećan i zdrav čovek.Svaki korak u tom pravcu se i te kako isplati i daje pozitivne rezultate i kvalitetniji život i bolje zdravlje.Nadam se da će sve veći broj ljudi to uvideti i okrenuti se takvom životu.Što se to brže desi,biće manje ovakvih teških lekcija,kojima nam priroda šalje alarm,da se moramo hitno opametiti i okrenuti se zdravijim čistim izvorima energije,koji ne remete normalne prirodne cikluse i ravnotežu koja odvajkada postoji.Isforsirana eksploatacija fosilnih goriva,plus eksploatacija teških metala i nuklearne energije,jesu doveli i planetu i sve nas na njoj na rub ponora.A priroda i te kako ima svoje mehanizme da zaustavi takvo destruktivno delovanje,ako se sami hitno ne opametimo.Nadam se da će ipak razum prevladati,sve više ljudi shvata neophodnost okretanju čistim izvorima energije i zdravijem životu.
      Hvala još jednom,pozdrav Vama i Vašoj porodici,s poštovanjem,Aleksandar

      Избриши
    2. Veliki pozdrav i zahvalnost Aleksandru na odgovoru.Apsolutno se slazem u svemu sto ste izneli i ja se iskreno nadam da ce razum prevladati.i zaista bih volela da se sto pre i sto vise ljudi priblizi Bogu i prirodi,svojoj izvornoj duhovnosti.u junu cu vas sigurno kontaktirati i nadam se cete imati vise kompleta za mene.Veliki pozdrav,s postovanjem Gordana.

      Избриши
  88. Moram dodati,ovo je kompjuter mog supruga.pozdrav Gordana.

    ОдговориИзбриши
  89. Пођтована гордана!
    Пошто сте ме прозвали дужан сам да Вам се јавим и ево мог коментара:
    1. Драго ми је да сте прочитали моје коментаре без обзира какав сте став заузели према истим.
    2. Израђујем генераторе за лечење инфективни болести и људи ми се обраћају за савет. Савете које дам морају УВЕК БИТИ ИСТОВЕТНИ И ПОНОВЉИВИ И УНАПРЕД ОЧЕКИВАНИ. Ја нисам лекар и дајем само лично искуство.
    3. Видим да Ви а и господин Перић нисте сватили како зеолит функционише, али мене то не занима. Једно је сигурно од карцинома или неке друге теже болести зеолит никога није спасио али неке друге ствари јесу.
    4, Прилаз проблему измећу мене и Госп. Перића веома се разликују: његов је прилаз уопштен а мој дитектан са тачним ставом и очекиваним исходом ДАКЛЕ НЕ МОЖЕТЕ НАС УПОРЕЂИВАТИ.
    5.НЕ ПРАВИМ БИЗНИС ОД ТУЂЕ НЕВОЉЕ
    6. Не љутим се на Вас, не постоји разлог. Све што сте написали говори о Вама а не о мени
    И на крају: на овом свету много тога може да се купи за паре али не може баш све и добро је што је тако .
    Срдачан поздрав Вама , поздрав свима.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovani Vlado!
      Hvala na javljanju,i ako mi dozvolite imam i ja komentar na Vas komentar.
      1.kao sto sam rekla imamo slobodu izbora i naravno da cu procitati sve sto mislim da moze biti korisno,a onda ja odlucim sta meni odgovara.
      2. Nista nisam rekla protiv generatora,naprotiv uvek sam otvorena za sve sto moze pomoci,ali smatram da cu probati sve sto mislim da mi donosi dobro kako ne bih morala da koristim generator ili dovela sebe u bilo koju drugu bolest,kao sto sam reklaa 35 godina nisam bila kod doktora jer nisam bila bolesna,upravo zbog koriscenja prirodne preventive;
      3. Meni telo kaze sta je dobro za njega i mislim da sam shvatila zeolit,verovatno je to jedan od razoga mog dobrog zdravlja;Vase je pravo da Vas ne zanima koliko sam ja shvatila ali molim Vas dozvolite drugima da shvate nesto kroz nasa iskustva a ne da izricito tvrdite kako to ne vredi.
      4. Mozda nisam shvatila ali meni obojica delujete veoma direktni u izlaganju,a na nasoj majcici zemlji svi smo povezani i svi i sve se manje vise uporedjuje sto je prirodno moguce;
      5. Oprostite ali ni gospodin Peric ne pravi biznis,jer sve to sto radi kosta mnogo,mnogo vise i zasto bi bilo ko ocekivao da on svoje vreme trosi na druge koji ne paze na sebe,uostalom sve su to lekcije u zivotu cinis dobro -dobro se vraca i obrnuto,tako i sa telom,-zdravljem;
      6. Drago mi je sto niste ljuti,sto mi nikako nije bila namera,zaista i naravno sve sto kazemo, pisemo ili delamo govori samo o nama;
      Tacno ne moze sve da se kupi,Ljubav je jedna ot tih "stvari" i verujem da Vi kao i gospodin Peric unosite ljubav u to sto radite kao i ja u ono sto sam izabrala kao moj poziv,Dakle tu ljubav nije uracunata u cenu za razliku npr od farmaceutske industrije.Na zalost sve drugo se placa,danas vise ni u crkvu ne mozete otici bez novca.
      Hvala jos jednom na Vasem komentaru i kao sto sam rekla svi mi biramo i hvala Bogu na izboru.
      Srdacan pozdrav Gordana.

      Избриши
  90. Pozdrv svima!
    Zelela bih da se zahvalim dr Radmili na ovom blogu i izvinjavam se sto ga koristim za prepisku,ali ujedno mi je neizmerno drago kad procitam koliko doktora konvekcionalne medicine prilazi upotrebi prirode,Draga Dr Radmila zelim Vam sve najbolje u tome sto radite.
    Pozdrav Gordana.

    ОдговориИзбриши
  91. Поштовани госп. Перићу Ви никако да ми опростите прозивку за црни орас који не расте на нашим просторима. Био је један у Београдској ботаничкој башти али незнам дали га још има, а тамо нема шансе да узмете један једини орас На интернету сви продају Хилдине препарате као да цела Србија гаји црне орасе. О томе толико. Онима којима треба моје искуство сами ће ми се обратити. Госпођи Мирели сте дали непрецизно и уопштено употство што јасно указује да немате потребно искуство ни са тим антипаразитним програмом који препоручујете. О др Хилди незнате ништа као и о рајфовим генераторима. нити знате како то функционише и како треба применити али мене то не занима. Према мени сте се исказали као једна веома сујетна особа мени то ништа не значи нисте ни први ни једини. Заборављате да све што је човенчанство створило све је на папиру па свако може да прочита, лична је ствар колико ће од тога применити и разумети . Антипаразитни програм може се спремити за свега 2 евра или око 200 Српски динара и све у својој кући. Прочитајте моје раније коментаре можда има нешто и паметно.
    И на крају ово је страница др. Радмиле и нема смисла да расправљамо даље своко је довољно паметан да одлучи коме ће и шта веровати.
    Срдачан поздрав поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  92. Poštovanje gospodine Popoviću..U pravu ste,vaša tvrdnje da ovde kod nas nema crnih oraha me je podstakla da reagujem,jer po vama onda ispada da su svi koji nude kod nas tinkture crnog oraha prevaranti.Moja ponuda stoji i vama i bilo kome ko sumnja,stavite 100 e u zalog,ja na vaših uloženih nudim 300 e ako ja izgubim opkladu i ne pokažem vam ne 1 nego 3 stabla crnog oraha,naravno ne u Botaničkoj bašti.A ako stavite 1000 e na opkladu,ja stavljam 3000 e i pokazaću vam 30 stabala.Yunglands Nigra drvo.Moram Vam reći da sam dobio informaciju da u Vojvodini postoji ogromna šuma hrasta i crnog oraha zajedno.Gde,neću reći ni vama ni bilo kome,a kanal koji mi je to rekao je ozbiljan čovek,nemam razloga da mu ne verujem.A što se tiče antiparazitnog programa za 200 dinara,što nam lepo ne objavite na koji način.Ako mislite na ovaj po Hildi,to je nemoguće,jer samo ulje karanfilića u knap količini za 1 prosečnu osobu što je 10 ml košta 650 do 700 dinara.
    Ovim vašim postom niste mi odgovorili ni na jedno konkretno pitanje,to takođe dosta govori o vama,da ste najblaže rečeno vrlo neučtivi i iz poštovanja prema vašim godinama ostaću samo na tome,mada ste zaslužili puno drugačiji odgovor na sve neistine i provokacije koje ste izneli.A vaše postove jesam sve pročitao,ima stvari i stavova koje cenim,ali je i primetno da vi slabo koga uvažavate,sem sebe i svog subjektivnog mišljenja .

    Ne bih da dužim,mislim da ne vredi s vama polemisati i da koji god konkretan argument da se iznese,vi ćete ostati pri svome.
    Na kraju nemam ništa lično protiv vas,sve što sam izneo je u cilju izmene mišljenja o ovoj materiji,izvinjavam se svima ako su moje postove doživeli kao neko lično argumentisanje i debatu ili polemiku,to mi zaista nije bila namera.
    Pozdrav vama i svim čitaocima koji prate forum,s poštovanjem,Aleksandar

    ОдговориИзбриши
  93. Поштовани госп, Перићу једно сте сигурно у праву а то је : Самном заиста не треба полемисати
    Срдачан поздрав . Поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  94. Pozdrav svim čitaocima,kratka informacija,pošto me je dosta ljudi zvalo zadnjih mesec dana da pita o proceduri čišćenja jetre i žučne kese,moj skroman doprinos je na blogu o zdravlju zdravlje-srbija.blogspot.com

    Naravno internet je hladni medij sa dosta ograničenja,pa kome treba još više detalja najbolje da kupi knjigu dr Hilde Klark a ima i u seriji knjiga Genadija Malahova,a ko je batalio čitanje knjiga,što nije baš za pohvalu,ostaje i mogućnost da nešto izgugluje na tu temu,ja sam samo ubacio srž na temelju ličnog iskustva i iskustva različitih ososba sa kojima sam u kontaktu.
    Nadam se da će ipak i moj kratki post biti od pomoći makar jednom broju zainteresovanih čitalaca,pozdrav i poštovanje svima koji prate forum.

    ОдговориИзбриши
  95. Postovani Aco,
    Da li antiparazitni program uklanja amebe.Posto imam muku zadnje tri nedelje sa prolivom i uklanjanjem ameba pomocu Orvagila,a tek sam sada naleteo na ovaj sajt i citao,Ako pomaze napisi,a ja ti se javljam.
    Puno pozdrava iz Kragujevca

    ОдговориИзбриши
  96. Poštovanje Veljko.Po dr Hildi Klark ovaj program pomaže,ali je jako bitno za amebe da je karanfilić kvalitetan,zato preporučujem Probotanik ulje karanfilića ili Vitalia kao najbolja alternativa koja se kod nas može naći.

    Samo ja sam u BG samo na 2 dana pa moram na planinu bar na 2 nedelje da radim oko pčela.Nemoj gubiti vreme,obavezno moraš hitno zaustavljati prolive,aistovremeno uništavati amebe .Terapiju koju imaš nemoj tek tako prekidati,proveri sa lekarom kako se pravilno prekida terapija.Za zaustavljanje proliva kod nas ti je odličan čaj od sveže ubranih listova dunje.Takođe obavezno pij dosta vode sa malo soka od limuna,zbog rehidratacije organizma,a dobro bi bilo i da uzmeš Orosal i da ga piješ po uputstvu farmaceuta,da ne dužim ovde.Ako negde možeš da nadješ kod nas Maha Sudaršan Churnu ili Vaividvang Churnu,one su odlične protiv ameba i mikro parazita,ali ono čega ima to je Neem Guard i Triphala Churna,nabavi to,pa uz dodatak 3 x po 1 kašičica kurkume možeš da uzimaš dok se ne rešiš ameba.Psylium je odličan za zaustavljanje proliva,ali ga ovde nema,ako ga i ima basnoslovno je skup a to je jako jeftin preparat koga u Indiji ima na svakom uglu,bilo u apoteci ili čak marketu ili prodavnici.
    Što se tiče tinkture crnog oraha i pelina njih možeš da poručiš od dr Radmile,Dr.Radmila S. 064 2778804,ja nisam u mogućnosti da ti pošaljem naredne 2 nedelje jer tamo gde mi je pčelinjak nema takve mogućnosti.
    Veliki pozdrav i srećno.

    ОдговориИзбриши
  97. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  98. Sve vrste parazita tu spadaju i amebe uspesno otklanja i unistava preparat
    Dr.clark koji mozete poruciti na ;064 9092420 ili na E -mail:vitapluso@yahoo.com
    Isporuka na kucnu adresu.

    ОдговориИзбриши
  99. СВИМ ЧИТЕОЦИМА АЛТЕРНАТИВНЕ МЕДИЦИНЕ КОЈИ НОВУ ГОДИНУ СЛАВЕ ПО ПОВОМ КАЛЕНДАРУ ЖЕЛИМ СРЕТНУ НОВУ ГОДИНУ.

    ОдговориИзбриши
  100. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  101. U svojoj knjizi dr Hilda Klark navodi da kvalitetna kombinacija ekstra jake tinkture crnog oraha,te belog pelina i karanfilića uništava preko 100 vrsta parazita i to su na spisku prvenstveno različite vrste crevnih parazita,te metilj i slično,ali ne i sve bakterije,protozoe,gljivice,virusi i td.U kombinaciji sa kvalitetnim zaperom,raste mogućnost da i različite vrste mikroparazita budu uništene,ali dr Hilda Klark nije nigde tvrdila da svi paraziti pa i amebe bivaju uništeni paketom od ove 3 biljke .S druge strane na istoku gde postoji tradicija stara preko 5000 godina,/Ajur Veda i kineska tradicionalna medicina/,a problem sa amebama,te plazmodijumom izazivačem malarije,različitim drugim protozoama,bakterijama i gljivicama,za tretman protiv njih i lečenje bolesti izazvane njima koriste se puno jače biljne mešavine,od kojih neke sadrže naravno i karanfilić,ali onaj iz koga predhodno nije ekstrahovano ulje,jer je terpen eugenol koje ono sadrži glavna supstanca koja može da uništi mikroparazite i jajašca makroparazita.Od tih preparata je svakako najmoćnija mešavina Mahasudaršan Čurna i Vaividvang Churna /Embelia ribes,zatim Trišun,Triphala,zatim preparati na bazi Nima Azadiracta Indica i td.

    Inače da ova kombinacija može da uništava i sve bakterije,gljivice,protozoe i viruse,svakako bi davno bila primenjena od strane farmaceutske industrije i medicine u borbi protiv puno učestalijih problema sa kandidom albicans i drugim gljivičnim infekcijama,te E.Coli koja je mutirala do takozvane Aureus forme koja je otporna na sve antibiotike i sa drugim bakterijama,te upornim i raširenim protozoama koje se prenose polnim putem.

    Nedavno me je telefonom zvala osoba, inače medicinski tehničar po struci koja je zbog hronične infekcije Eširihijom Coli u urogenitalnom traktu, naručila ovaj program od jednog proizvođača sa ovih prostora, koji nude po ceni preko 3000 din ovaj komplet i koji ne sadrži kvalitetno eterično ulje karanfilića,već mleveni karanfilić u prahu u kapsulama,naravno ovaj iz domaćih radnji i rezultat antiparazitne terapije koji je sa tim sprovela je bio da ne samo da se broj E.Coli nije smanjio nego se pojavila i Klebsiela u znatnom broju u urogenitalnom traktu !!!

    S obzirom da pojedini proizvođači pišu da crne orahe sakupljaju kada opadnu i da se tako sprema kvalitetna tinktura,koja je naravno crne boje od starta,lično nisam iznenadjen.

    S druge strane, kada se primeni antiparazitni program koji u sebi sadrži ekstra jaku i kvalitetnu tinkturu od ručno ubranih crnih oraha dok im je ljuska neoštećena i dovoljno zelena, uz obavezno čisto eterično ulje karanfilća koje se dobija ekstrakcijom od SVEŽE UBRANIH CVETOVA KARANFILIĆA i to se naravno radi u Indiji,Indoneziji i Maleziji,mestima gde je to jedino moguće,jer karanfilić uglavnom samo tamo uspeva i raste,ono što se može očekivati je ozbiljan udarac i mikropatogenim parazitima,ali se nikako ne sme ostati samo na tome,već se nakon 11 dana terapije kada se mora prekinuti uzimanje eteričnog ulja karanfilića u dozi koju je dr Hilda Klark preporučila i prelazi se na uzimanje 1 x nedeljno,tada se obavezno mora nastaviti nekom drugom terapijom protiv mikroparazita,kao na primer eteričnim uljem divljeg origana ili uljem koštica grejpfruta,ili tinkturom cremuša,ili nekom jakom biljnom mešanom tinkturom prilagođenom vrsti mikroparazita,te terapijom sodom bikarbonom,natrijum askorbatom i slično i sve to obavezno praćeno sa dosta adekvatnih čajeva,naročito Uvin čaj ili čaj od jagorčevine ili kičice,kopitnjaka i slično kada je E.Coli u pitanju.

    ОдговориИзбриши
  102. Naravno da bi zdravstveni problemi izazvani Eširihijom Coli,amebama ili nekim drugim protozoama,te ozbiljnije gljivične infekcije kao infekcija Candidom Abicans,obavezno trebali biti pod nadzorom dobrog lekara i terapeuta i dobro je konsultovati se sa njime oko adekvatne terapije.I po Ajur Vedi neka stanja zahtevaju obaveznu upotrebu antibiotskih preparata.Takođe je za određena stanja neophodna brza hirurška intervencija ili operacija.

    Najbolje je prirodne metode koristiti preventivno kao integralni deo zdravog načina života.S druge strane fitoterapija ima svoje mesto i u kurativi,već hiljadama godina u Indiji,Kini,Japanu,a takođe je bitan deo
    u lekarskim krugovima Rusije i to više vekova.

    ОдговориИзбриши
  103. Ovako,dosta toga sam ovde procitao,antiparazitni program Dr.Hulda Clark sam koristio,prosao ceo tretman,i stanje mi se nije popravilo.Imam sve simptome koje ukazuju na prisustvo parazita u mom organizmu,i to se pogorsava kako vreme prolazi.Ja se sada pitam,ako toliko svi tvrde da je taj program zaista delotvoran,zbog cega u mom slucaju nije delovao?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Поштовање Немања! треба ми више информација да би Вам могао помоћи. Напред имате моју маил.адресу. Поздрав свима

      Избриши
  104. Nemanja poštovanje.Sve zavisi od kvaliteta supstanci kojima ste radila antiparazitno čišćenje,kao i od doziranja,da li ste primenili pravilnu dozu u skladu sa vašim problemom i kilažom,kao i dužina trajanja tretmana.Naravno zavisi i od vrste parazita koje imate,dr Hilda Klark nije rekla da se pomoću ove 3 biljke rešavaju svi paraziti.Na primer ako je po sredi pantljičara kod vas onda može čišćenje i pomoću ove 3 biljke,ali se mora uzeti odjednom veća količina tinkture crnog oraha,ekstra jake i kvalitetne,u5 navrata na po svakih sat vremena.S druge strane ako je uzrok vašegstanja neka gljivica,recimo Candida Albicans koja je jako često prisutna u crevima u prevelikom broju tj sa previše kolonija koje ukupno mogu vagati i ceo kilogram,takvo stanje zahteva i adekvatnu višemesečnu dijetu,kao i primenu drugih preparata,soda bikarbona,ulje divljeg origana iliulje semenki grejpfruta ali jako i kvalitetno kao na primer Citrofit ili Citrosept. Potrebna je i disciplina,poverenje i strpljenje kada je lečenje biljem i naravno svako je individualni slučaj za sebe i neozbiljn o je garantovati da će i ovakva terapija rešti sva stanja i sve vrste parazita.Takođe ako je reč o nekoj hroničnoj bakterijskoj infekciji ili infekciji protozoama,takođe je neozbiljno tvrditi da se takvo stanje zasigurno leči ovom metodom.
    Naroćito s obzirom da kod nas,ali i u susednim zemljama ima svega i svačega na tržištu,od slabih tinktura crnog oraha,jer malo ko se usudjuje da se pentra i bere orahe kad je najbolje,već čekaju da oni sami opadnu.S druge strane već sam i spominjao problem i sa karanfilićem,kod nas treba raditi sa čistim eteričnim uljima karanfilića kao Probotanik ili Vitalia,jer karanfilići koji su kod nas na tržištu prisutni su jako malog učinka jer je ulje već destilovano dok su cvetovi bili sveži,pa se onda suše i prodaju kao začin,a sadržaj eteričnih ulja je kod njih umesto neophodnih 10 do 12 posto svega oko 1 posto,što nije dovoljno da uništi sva jajašca parazita koje osoba ima,a da ne govorimo o slabom učinku ako je candida,E.Coli ili neka protozoa u pitanju.

    ОдговориИзбриши
  105. Takođe bih dodao da ako ste terapiju sproveli kvalitetnim biljnim preparatima,naročito ako ste u prve 2 nedelje odradili jedno udarno čišćenje u trajanju od 5 do 7 dana kada ste svaki dan uzimali pred ručak kvalitetnu ekstra jaku tinturu crnog oraha i ako ste koristili kvalitetno ulje karanfilića onda ste zasigurno morali da nanesete ozbiljan udarac parazitima u vašem telu.šta god da je u pitanju.

    Ali kao što sam spomenuo,za različite mikropatogene to nije dovoljno u određenim slučajevima i u zavisnosti od tipa parazita,pa treba nastaviti i sa drugim spomenutim metodama.

    Ali ono što je od vitalnog značaja je da razumete da se hronična oboljenja moraju tretirati pre svega oidbacivanjem loših životnih navika,naročito se valja odbaciti jedenje mesa,ribe i jaja,belog šećera i slatkiša,belog brašna i kvasnih peciva,pušenja,alkohola,gazirani napitci puni hemije i šećera i td.Sve pomenute namirnice jako kisele naše telo i krv i rezultat je slab imunitet,loša probava i nagomilani toksini,naročito kiseline u našem telu.Čovek ima 5 puta duža creva od mesojeda,a 20 puta slabiju kiselinu za varenje,pa rezultat toga je da meso kreće da truli u našem telu što pogoduje raznim parazitima,naročito gljivicama i bakterijama.Integralne žitarice,mahunarke,povrće voće i razne semenke imaju sve što treba i obezbedjuju dovoljno baznih materija neophodnih za normalnu funkciju tela.Nasuprot tome višak kiselina u krvi i telu daje i hronični nedostatak kiseonika i energije u telu na ćelijskom nivou.Takođe je neophodna i redovna fizička aktivnost,vežbanje i kretanje na čistom vazduhu.Tako da valja poraditi i na ovome,a primeniti i adekvatna radikalna čišćenja tela od toksina,u vidu različitih metoda detoksikacije. Sve to treba imati u vidu,a ova metoda je samo jedan dobar fragment u čitavoj priči o očuvanju dobrog zdravlja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa duznim postovanjem,tretman sam ispostovao jer sam dobio tablicu koriscenja,trajalo je jace od mesec dana i sve sam uredno ispratio.Nisam siguran koji parazit je u pitanju,ali verujte mi od svih simptoma navedenih ja skoro sve imam i stanje mi se pogorsava,visok sam 185cm a tezina mi je 60 kg,mislim da vam to sve govori.
      Zanima me samo jedno,znaci taj tretman ne funkcionise ako se za vreme trajanja ne izbaci iz upotrebe sve ovo sto ste nabrojali?Pa realno,sta ostaje za konzumiranje ako se sve to izbaci?

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    3. Zanima me samo jedno,znaci taj tretman ne funkcionise ako se za vreme trajanja ne izbaci iz upotrebe sve ovo sto ste nabrojali?Pa realno,sta ostaje za konzumiranje ako se sve to izbaci?

      Poštovanje Nemanja, ovaj tretman funkcioniše dosta dobro u većini slučajeva ,kada su preparati kvalitetni o čemu sam dosta pisao ,ali ako je kandida u pitanju ili neki mikroparazit mora se obavezno prilagoditi i ishrana i kombinovati i sa drugim terapijama,o čemu sam isto pisao,kao i o ishrani.Ako imate dodatnih nejasnoća ili pitanja možete da se,javite na moj mail
      peric1966@gmail.com ili da postavite pitanje na mom blogu http zdravlje-srbija.blogspot.com pa ću vam tamo odgovoriti.pozdrav.

      Избриши
  106. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  107. Pozdrav svima. Da se nadovežem, dve vrlo moćne stvari za detoksikaciju: vodonik-peroksid i zeolit. Stim što je peroksid (H2O2) verovatno najjači poznati prirodni ubica parazita, virusa i bakterija (onih patoloških). (Izvinjavam se što je ovo možda malo šturo, kucao sam pola sata pa mi progutao sajt). Dobar i jeftin zeolit ima u veterinarskoj apoteci u Narodnog fronta, uzima se isto kao glina, razmuti se nekih 1/4 kafene ravne kašičice u čaši vode, plasticnom ili drvenom kašičicom pa se popije posle nekoliko sati. Ponovo se razmuti pre pića, pa se izostavi ono što padne na dno tokom 20-30 sekundi. Zeolit je vrlo jak, treba biti umeren, osim pesticida, teških metala, radioloških zagađivača (generalno, svega što je štetno) vuče i korisne minerale, recimo da je dobro uzimati nekoliko puta godišnje po 10-ak dana.
    Peroksid se može naručiti od Centrohema - Stara Pazova, PA kvalitet (praktično isto što i foodgrade). Litra je nešto više od 400din. plus marža koju apoteka uzima. Evo za detaljno http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/hidrogenperoksid.htm
    Jedino se ne slažem po pitanju koncentracije, 1:10 je jako suviše (za ovaj 30%), primerena koncentracija bi bila 1:40 ili 1:50. Obično se uzima u kombinaciji sa metil-sulfonil-metan, ima ga u prodavnicama zdrave hrane (peroksid uzimam, sa msm nisam probao da sad, trebalo bi da poboljšava učinak peroksida). Peroksid takodje izbacuje i oksidira i otrove, teške metale itd... Dalje pokušavao sam da izdvojim monoatomske elemente ORMUS (mokri metod), iz himalajske soli, ali je ispalo da ova sirovina nije zahvalna za ovu svrhu. Eto, ako neko može da uveze kvalitetnu sirovu morsku so ili so iz mrtvog mora (mora da bude nepreradjena i bez dodataka) može da mi se javi ocunazadupecuj@gmail.com .
    Evo, ko zna engleski www.subtleenergies.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. http://blog.dnevnik.hr/endimion17/2009/05/1626273331/pseudoznanost-6-ignis-per-os-1-uvod-vodikov-peroksid.2.html

      Vodonik peroksid je vrlo jako erozivno sredstvo,koje ponekada veterinari daju psima da im izazivu brzo povraćanje kada je to neophodno a nemaju drugo rešenje.Za dezinfekciju spoljnih rana jeste dobar izbor....može se ponekada isprati i usna šupljina ili upaljeno grlo....ali unositi ga oralno ili intravenozno ili inhalirati,takvu upotrebu ne možete naći ni u Ajur Vedi,ni u modernoj medicini ili farmakologiji,naprotiv to je jako opasno i bolje je ne eksperimentisati i ne igrati se svojim i tuđim životima.
      Ni medicina,ni farmacija ni fitoterapija se ne uče na internetu već na fakultetu,ili u srednjoj školi ili iz odobrenih udžbenika ili knjiga.

      Избриши

  108. http://www.subtleenergies.com/ormus/tw/pictures.pdf

    CHudotvorni i zagonetni ORMUS elementi (Nexus br. 17)

    Koncentrat posebnih elemenata kojima obiluje morska voda ima uzbudljive potencijale u poboljshanju tla, povechanju prinosa, poboljshanju zdravlja ljudi i zhivotinja, pa chak i u borbi protiv klimatskih promjena.

    MOGUCHE NOVO STANJE TVARI KOJE MNOGO OBECHAVA ZA POLJOPRIVREDU I ZDRAVLJE
    Ovaj chlanak predstavlja uvod u novo i zasad slabo poznato otkriche koje bi moglo biti od velike vazhnosti za buduchnost svijeta. Medjutim, znanstveni ulozi su visoki: ako se te tvrdnje do kraja dokazhu, morat chemo uzeti u obzir grupu tvari – vjerojatno kemijskih elemenata – za koje se dosad nije ni slutilo da postoje. Za te tvari stvoren je naziv ORMUS. Neke od vrlo kontroverznih ideja o tome shto su oni, kao i o njihovim izvanrednim kemijskim i fizichkim svojstvima, donosimo u ovom tekstu.
    Ali prije svega, praktichna vazhnost otkricha sastoji se u blagotvornim uchincima tih elemenata na biljni i zhivotinjski svijet. Kao shto je detaljno opisano u tekstu, uchinak dodavanja tih elemenata na prinose uzgajanih biljaka upravo je fenomenalan. Postignute su i izvanredne koristi za zdravlje ljudi i zhivotinja.

    ОдговориИзбриши
  109. Kako je David Hudson otkrio ORME
    Pricha o ovom otkrichu pochinje kasnih 1970-ih s bogatim vlasnikom plantazhe pamuka iz Arizone chije je ime David Hudson. Buduchi da je vulkansko tlo toga kraja imalo neobichna svojstva, a bilo je poznato da kamena podloga tla sadrzhi plemenite metale, odluchio je odnijeti uzorke na potpunu kvantitativnu analizu sadrzhaja elemenata. Analitichari su bili zbunjeni kad su otkrili da jedna frakcija prkosi analizi: nije pokazivala svojstva metala, nije kemijski reagirala i nije imala spektroskopski potpis. Na kraju je jedan operater spektroskopa predlozhio da ga «duzhe isprzhe». Tek su se tada pochela pokazivati spektralna svojstva i, shto je bilo posebno iznenadjujuche, ukazivala su na prisutnost odredjenih plemenitih metala. To je ochigledno zahtijevalo daljnja istrazhivanja pa je Hudson, imajuchi na raspolaganju znatna privatna sredstva, unajmio kemichare i odluchio rijeshiti problem. Rezultati do kojih je doshao prilichno su detaljno opisani u njegovom patentu.1 Takodjer je odrzhao vishe javnih predavanja. Ja sam prvi put chuo za ovaj fenomen gledajuchi devet sati video-snimaka njegovih predavanja.
    Medjutim, nijedan chlanak o ovoj temi nije se pojavio u nekom znanstvenom chasopisu. Buduchi da su Hudsonove tvrdnje tako izazovne, odgadjao sam pisanje o njima, nadajuchi se da chu pronachi akademsku potvrdu. Iako se chini da nikakvo sluzhbeno akademsko istrazhivanje nije u tijeku, slabo povezana grupa znanstvenika i laika radi na ovom pitanju vech vishe godina. Bez prednosti primanja novchanih sredstava ili raspolaganja sluzhbenim laboratorijem, nemajuchi nikakve veze s Hudsonom, uspjeli su ponovno dobiti barem neke od njegovih navodnih rezultata. Njihov rad, zajedno s Hudsonovim, sazhet je u nizu chanaka Barrya Cartera na njegovoj vrlo opsezhnoj i informativnoj web-lokaciji.2 Postoji takodjer i nekoliko vrlo aktivnih internetskih foruma, od kojih jedan, znanstvena radna grupa, raspravlja o raznim aspektima kemije i fizike, kao i o metodologiji ekstrakcije i analize tih materijala.

    ОдговориИзбриши
  110. Kakvi se zakljuchci zasad mogu izvuchi? Postaje jasno da s ovim otkrichem ulazimo u jedno novo i vrlo kompleksno podruchje, no josh smo na samim pochecima njegovog upoznavanja. U stvari, moglo bi se rechi da se otvara novo poglavlje u fizici, kemiji i biologiji. Sada se chini neupitnom osnovna chinjenica, kako iz Hudsonovog rada tako i iz rada nezavisne grupe, da odredjeni broj plemenitih (i nekih ne tako plemenitih) metala, ukljuchujuchi rodij, iridij, zlato, platinu, paladij, bakar i josh nekoliko drugih, mozhe postojati u potpuno drugachijem stanju, u kojem nemaju metalni sjaj – nego su u obliku sivog ili bijelog praha kada se izoliraju u krutom stanju.
    Hudson je iznio josh tri vazhne tvrdnje koje bi mogle biti sporne. Ustvrdio je da su u ORMUS obliku tih elemenata elektroni rasporedjeni na takav nachin da vishe ne sudjeluju u kemijskim reakcijama. Isto tako, veze koje u normalnim okolnostima drzhe atome metala na okupu odsutne su, tako da su oni praktichno monoatomski. Zbog toga ih je izvorno nazvao «orbitalno reorganizirani monoatomski elementi» ili ORME. Noviji radovi sada sugeriraju da bi barem neki od njih mogli biti diatomski, kao i da mogu postojati vrlo slabe veze s nekim drugim elementima, posebno alkalnim metalima. Zato je opchi naziv izmijenjen u ORMUS. Takodjer ih chesto nazivaju M-stanjem ovih elemenata.

    ОдговориИзбриши
  111. Druga, josh radikalnija tvrdnja bila je da nov raspored elektrona ukljuchuje formiranje Cooperovih parova, tako da oni mogu biti (ili mogu postati pod odredjenim uvjetima) supervodljivi na normalnim temperaturama. Kao dokaz toga, Barry Carter je objavio kratak video-materijal koji pokazuje kako se sivi prah odbija od magneta. Moglo bi se, medjutim, ustvrditi da taj fenomen «skakutavih zrnaca» sam po sebi ne dokazuje supervodljivost. Bez da dublje ulazimo u ovu kontroverzu, vrijedi spomenuti da postoji nekoliko publikacija glavne struje za koje je Hudson tvrdio da mogu pruzhiti neizravnu potvrdu.3 U njima se opisuje stanje «visokog spina» u koje je moguche dovesti neke metale i u kojem jezgra postaje izduzhena i dobiva vechu vrijednost spina. Medjutim, nitko nije uspio proizvesti takvu vrstu tvari u vechim kolichinama.

    Hudson je proveo analizu velikog broja raznih materijala te izvijestio da je pronashao ORMUS elemente u vechini uzoraka tla koje je testirao, ali posebno u tlima iz vulkanskih krajeva. Drugi istrazhivachi kasnije su utvrdili njihovu prisutnost u vechini testiranih uzoraka prirodne vode, a posebno visoke koncentracije nashli su u morima, narochito u Mrtvom moru. Jedan istrazhivach ih je chak otkrio u zraku. (U vezi s tim, mozhda i nije previshe iznenadjujuche da se chak i teshki elementi u monoatomskom obliku mogu ponashati kao rijetki plinovi.)

    ОдговориИзбриши

  112. Hudsonovi su kemichari obavili analizu velikog broja biljnih tkiva i utvrdili da je ORMUS u najvechim koncentracijama prisutan u biljkama, posebno u aloji (Aloe vera), koje su uzgojene na vulkanskim tlima. Analizirali su takodjer telechi i svinjski mozak i dobili zapanjujuchih pet posto udjela u suhoj tvari. Te analize nije lako provesti, buduchi da zahtijevaju pretvorbu ORMUS-a natrag u metalni oblik. Za potrebe analize to se dogadja kod dugog przhenja prije spektroskopske procedure koje je primjenjivao Hudson. Ali priprema metala u velikim kolichinama vrlo je dugotrajna procedura, koja nije ni izdaleka dovoljno razradjena ili opisana. Vrlo mali broj nezavisnih istrazhivacha ima pristup opremi potrebnoj za spektroskopsku analizu, a osobno nisam chuo ni za jednog koji bi bio u stanju sluzhbeno obavljati takav rad. Nazhalost, chini se da se sam Hudson, zbog raznih razloga (spominju se oni financijski i pravni), vishe ne bavi tim radom.

    Josh je mnogo toga potrebno uchiniti u vezi s fizichkim i kemijskim svojstvima, izmedju ostalog i rasvijetliti neke od izvanrednih opazhenih fenomena. Na primjer, nakon shto je filter-papirom procijedjeni vodeni preparat ORMUS rodija osushio na suncu, Hudson je primijetio da je on nestao uz jak bljesak, ali bez zvuka ili udarnog vala. SHto je josh neobichnije, dok je radio s ORMUS iridijem i naizmjenichno ga podvrgavao zagrijavanju do crvenog usijanja i hladjenju, otkrio je da njegova tezhina snazhno oscilira sa svakim ciklusom kaljenja – chak do toga da je, u jednoj tochki, izgubio i zatim povratio svu svoju tezhinu. Ti su rezultati ukljucheni u hiperdimenzionalnu teoriju finskog teorijskog fizichara Mattija Pitkänena.4

    ОдговориИзбриши
  113. Nezavisni istrazhivachi potvrdili su nechujne bljeskove svjetlosti, a postoji i jedna tvrdnja o potvrdi promjena mase. Nekoliko njih primijetilo je jedan drugi neobichan fenomen: kapljice tekuchine koje sadrzhe koncentrirane ORMUS elemente formiraju se na vanjskoj povrshini zatvorenih posuda – osobito pod utjecajem magnetskih polja. To ih je navelo na pretpostavku da atomi ORMUS elemenata mogu prochi kroz stjenke kvantnim tunelima i povuchi sa sobom malo vode. Takodjer josh nije objashnjeno ni to shto, kako je opazheno, odredjeni preparati ORMUS-a u vodenoj otopini dobivaju statichki elektrichni naboj. Prazhnjenje se dogadja uz chujnu iskru, nakon chega se naboj ponovno stvara i opet ga se mozhe isprazniti nebrojeno puta.
    Bioloshki uchinci ORMUS-a
    Biologija ovih materijala takodjer je potpuno otvorena za istrazhivanje. Medjutim, moglo bi se rechi da je novo poglavlje u biologiji vech zapochelo - kvantnim shvachanjem zhivota. Prema tom gledishtu, holistichka svojstva zhivota mogu se objasniti samo na temelju kvantne koherencije; to jest, naizgled nasumichnu aktivnost bioloshkih molekula (prema klasichnoj termodinamici) zapravo koordinira isti kvantni princip koji upravlja djelovanjem lasera. Ovu radikalnu reviziju biologije uvjerljivo je predstavila dr. Mae-Wan Ho.5

    Nove vidike u kvantnoj biologiji otvorili su nedavni uzbudljivi radovi koji sugeriraju da, dok mali dio DNK sluzhi za kodiranje bjelanchevina, njen vechi dio (takozvani DNK «otpad»), na nachin koji je neovisan o kemiji, djeluje na informiranje kvantnog «polja» tijela.6 To bi, zajedno s vechim brojem objavljenih radova koji ukazuju na prisutnost supervodljivosti u zhivim organizmima, moglo znachiti potvrdu Hudsonovih spekulacija o bliskoj vezi ORMUS-a s DNK – chak i da zapravo mozhe ispravljati greshke u DNK.7
    Hudson je predvidio da bi ovi materijali mogli imati velikog potencijala u industriji – posebno kad su ga njegove analize navele na zakljuchak da ovih plemenitih metala u svijetu postoji daleko vishe u ovom nego u metalnom obliku. Medjutim, u jednom je trenutku njegov ujak, koji se zanimao za alkemiju, iznio mishljenje da bi se mozhda mogla pronachi veza s «bijelim zlatom» koje su opisivali neki alkemichari, a koje je imalo ljekovita svojstva i produljivalo zhivotni vijek.8 Zato je preparat s ORMUS-om dao jednom vrlo bolesnom psu koji je trebao umrijeti od raka i groznice uslijed ugriza krpelja. Kad se pas oporavio, ljudi su se pocheli dobrovoljno javljati da ga i sami uzmu, i chini se da su rezultati bili dobri. Hudson je nakon toga podijelio uzorke mnogim lijechnicima, predlozhivshi im da isprobaju ORMUS na nekolicini svojih pacijenata na samrti. U svojim predavanjima, Hudson je predstavio slikovite izvjeshtaje o nekim izvanrednim ozdravljenjima koja su se dogodila. On takodjer spominje da je uzorke ORMUS rodija dao odredjenom broju laboratorija, ukljuchujuchi Merck & Co. i americhki Nacionalni institut za rak, koji su ga testirali na kulturama stanica raka i utvrdili da nije toksichan za te stanice.

    ОдговориИзбриши
  114. Od tog vremena pojavili su se mnogi nezavisni proizvodjachi koji proizvode i prodaju koncentrate ORMUS-a pripremljene iz raznih izvora, ukljuchujuchi morsku vodu, vodu iz dubinskih izvora, soli izvadjene iz mineralnih naslaga i odredjene ljekovite biljke kao shto je aloja. Ove proizvode trenutno uzima vjerojatno nekoliko tisucha ljudi. Iako se chini da vechina njih nije bolovala od teshkih bolesti, mnogi su postigli poboljshanje opcheg zdravlja i energije, chesto ukljuchujuchi promjene stavova koje sami smatraju duhovnim. Usprkos tome, na forumima se mozhe nachi nekoliko izvjeshtaja o ORMUS-u pripisivanim oporavcima od teshkih bolesti, ukljuchujuchi rak. Ipak, sve podatke o ljudskom zdravlju treba smatrati anegdotalnim. Nisu provedena nikakva klinichka ispitivanja, nema chak ni tablica prikupljenih rezultata. Ovdje je, naravno, potrebno shvatiti koliko treba paziti da se ne iznose nikakve tvrdnje o medicinskim vrijednostima materijala poput ovih, za koje ne postoje precizne analize.

    Medjutim, ukoliko se i suzdrzhimo od medicinskih kriterija, moguche je demonstrirati trenutne uchinke ORMUS-a odredjenim tehnikama koje se shiroko primjenjuju u prachenju djelotvornosti terapija energetske medicine. Jedna je mikroskopiranje krvi primjenom tamnog polja. Par sati nakon uzimanja ORMUS-a (kao i kod mnogih drugih blagotvornih tretmana kao shto su akupunktura, masazha, itd.), vidljivo je da crvene krvne stanice postaju zaokruzhenije i bolje odvojene, i smanjuje se kolichina sitnih otpadaka u krvi.9 Takodjer postoje izvjeshtaji EEG studija o povechanju ravnotezhe izmedju lijeve i desne hemisfere mozga.

    Josh jedna obechavajucha tehnika je bioelektrografija. To je neshto shiri naziv koji ukljuchuje Kirlianovu fotografiju i postupke koji su se razvili iz nje. Dr. Konstantin Korotkov ih je razradio u kvantitativnu znanost.10,11

    Ovdje chu opisati vlastito iskustvo. Uzimao sam patentirani preparat ORMUS-a oko godinu dana, bio sam svjestan povechane energije i osjechaja dobrog zdravlja. Za testiranja sam koristio GDV opremu (za vizualizaciju oslobodjenih plinova) koju je konstruirao dr. Korotkov. Prvo sam prestao uzimati ORMUS na dva tjedna, a zatim sam napravio pochetno (kontrolno) mjerenje GDV-om i odmah nakon toga uzeo veliku dozu ORMUS-a (shest puta vechu od preporuchene dnevne doze) i kasnije obavio nova mjerenja u intervalima. Slika 1 [koja ovdje nije objavljena, prim. ur.] prikazuje vremenski tok reakcije u kojem je povrshina slike narasla na maksimalnih 1,5 puta vishe od kontrole za oko chetiri sata, nakon chega je polako opadala kroz narednih 12 sati. Iz opshirnog rada dr. Korotkova s GDV-om ochigledno je da, od mnogih parametara slike koji se mogu analizirati, povrshina najbolje ukazuje na stanje opcheg zdravlja.

    ОдговориИзбриши

  115. CHitatelji koji zhele napraviti neke od ovih proizvoda za sebe mogu pogledati opise metoda na web-lokaciji Barrya Cartera.12 Najjednostavnija procedura ukljuchuje samo podizanje pH vrijednosti otopine morske soli na 10,6 do 10,78. Nastali precipitat, koji se sastoji uglavnom od magnezijevog i kalcijevog hidroksida, povlachi sa sobom na dno ORMUS elemente. Nakon toga dovoljno je isprati vechi dio soli.
    Rezultati ORMUS-a u poljoprivredi
    Imajuchi u vidu poteshkoche s pribavljanjem znanstvenih podataka u vezi s ljudskim zdravljem, vechi naglasak moramo staviti na uchinke na biljke. Ti uchinci su neosporni i zaista fenomenalni. Mozhe ih se vidjeti na nekoliko web-lokacija.13

    Najcheshche se koristi preparat koji je najjednostavniji i najjeftiniji: sirovi koncentrat dobiven iz morske vode. U poljoprivredi su se zapravo i prije otkricha ORMUS elemenata koristili proizvodi iz mora, posebno alge. Neki su ljudi chak izvjeshtavali o dobrim rezultatima od polijevanja tla nepreradjenom morskom vodom.

    Dr. Maynard Murray14 zabiljezhio je velik broj podataka o zdravlju zhivotinja hranjenih zrnjem uzgojenim na zemljishtu tretiranom morskom vodom. Izveden je jedan eksperiment sa sojem misheva kod kojeg 90% jedinki normalno razvije spontani rak dojki. Medjutim, od misheva hranjenih zrnjem s tretirane zemlje samo je 55% dobilo rak, a u drugoj generaciji ta je brojka smanjena na dva posto. Naravno, tako tretirana zemlja s vremenom bi postala preslana, pa bi prinosi pocheli opadati. Medjutim, procedura koncentriranja ORMUS-a vjerojatno povechava njegov udio u odnosu na sol oko 80 puta. Dr. Murray je komentirao da se ljudske populacije u kojima su maligne bolesti rijetke obichno nalaze u krajevima gdje «vrlo malo vode otjeche u more», tako da vitalni elementi koje voda ispire s planina ostaju i ponovno se koriste.

    ОдговориИзбриши
  116. Potrebno je vrlo malo koncentrata: od deset do pedeset litara po hektaru, ovisno o kulturi. Medjutim, rezultati korishtenja koncentrata ORMUS-a daleko nadmashuju one dobivene s morskom vodom. SHtovishe, bez fotografskih dokaza bilo bi teshko povjerovati u njih. Na primjer, stablo oraha tretirano nekoliko godina naraslo je preko dvaput veche od kontrolnih stabala i sada daje shest puta vechu masu oraha – a sami orasi su velichine mandarina! Stablo shljive dalo je, u prvoj godini tretiranja, pojedinachne plodove koji su bili gotovo dvaput tezhi od plodova kontrolnog stabla, a u drugoj godini bili su preko pet puta tezhi. Jedna fotografija prikazuje stabljike kukuruza koje su tako visoke da vlasnik mora stajati na ljestvama kako bi dohvatio vrh. CHini se da su visoke oko 3,6 metara. Uzgojene naranche bile su velike poput dinja! Mnogo je takvih primjera. Osim toga, postoje brojni dosljedni izvjeshtaji osoba koje koriste ORMUS da biljke tretirane ORMUS-om nisu samo mnogo plodnije, nego i ranije sazrijevaju, trebaju manje gnojiva i otpornije su na shtetochine. CHak su i ukusnije!

    Moje osobno iskustvo tiche se krumpira. Od chetiri reda (koji su se sastojali od dvije sorte), dva su bila tretirana, a dva su primala odgovarajuche kolichine vode. Prilikom vadjenja, ukupna tezhina gomolja kontrolnih biljaka bila je 14,07 kg, a tretiranih 26,33 kg. K tomu, iako nemam prave kontrolne biljke, neke od mojih mrkava bile su teshke preko jedne funte [0,454 kg].

    Mjerenja dosljedno pokazuju da se prinosi nastavljaju povechavati tijekom druge i narednih godina nakon tretiranja. To se vrlo vjerojatno mozhe pripisati ORMUS-ovom uchinku povechanja broja mikoriza - gljivichnih simbionata nuzhnih za rast biljaka. Vazhnosti ovih gljiva josh uvijek ne odajemo dovoljno priznanje.15 Kod pretjerane upotrebe kemijskih gnojiva i herbicida njihova kolichina u tlu ozbiljno se smanjuje.

    Naravno, nema nikakvih dokaza da su ovi rezultati, koliko god bili impresivni, posljedica primjene ORMUS-a. Neki bi i dalje mogli tvrditi da su ti uchinci posljedica dodavanja konvencionalnih minerala. To che, kao i toliko toga shto sam ranije spomenuo, morati prichekati precizan znanstveni rad.

    ОдговориИзбриши
  117. Potencijalne primjene ORMUS elemenata
    Medjutim, to ne znachi da bismo trebali chekati na takve radove prije nego shto iskoristimo ova otkricha. Rast svjetskog stanovnishtva je neumoljiv, dok je u isto vrijeme povrshina obradive zemlje ogranichena i vech se skoro u potpunosti obradjuje. Kad bi bilo moguche povechati proizvodnju samo dvostruko ovim jednostavnim preparatom od morske vode, obilje bi zamijenilo glad koja nam u suprotnom prijeti. A ljudsko zdravlje bi, chak i bez upotrebe ORMUS-a kao izravnog dodatka prehrani, bilo uvelike poboljshano. Osim toga, buduchi da se morska voda ne mozhe patentirati, mala je opasnost da bi multinacionalne kompanije mogle monopolizirati trzhishte i prodavati proizvod po napuhanim cijenama, previsokim za poljoprivrednike Trecheg svijeta.

    Kako je doshlo do toga da biljkama, kopnenim zhivotinjama i ljudima, kako se chini, tako kronichno nedostaju ovi elementi? Buduchi da su oni tako koncentrirani u morskoj vodi, moglo bi se pretpostaviti da su, tijekom zhivota na Zemlji, uglavnom bili isprani u more. To bi moglo pruzhiti djelomichno objashnjenje za shirenje pustinja po tako velikom dijelu kopna. A opche smanjenje rasta biljaka doprinijelo bi porastu koncentracije ugljichnog dioksida kojega smo svjedoci, a time i globalnom zagrijavanju. Tretiranje velikih povrshina zemlje tako bi moglo biti izuzetno korisno za neutraliziranje globalnog zagrijavanja. Mogli bismo zamisliti prskanje velikih povrshina, posebno shuma, iz aviona. Uz to, kao zamjenu za fosilna goriva, bilo bi moguche proizvesti daleko veche kolichine usjeva za biogoriva na manjim povrshinama tla.

    Vremena je malo. ZHelimo li sprijechiti najgoru ekoloshku katastrofu, moramo djelovati na brojne nachine. Medju njima bi vrlo vazhnu ulogu moglo odigrati tretiranje tla ovim proizvodima od morske vode. Moramo se time pocheti baviti odmah. Zbog toga molim svakoga tko je prochitao ovaj chlanak da poduzme sve shto mozhe kako bi proshirio informacije o ORMUS-u.

    O autoru:
    Dr. sc. Roger Taylor, dr. vet. med., doktorirao je imunologiju i formirao Istrazhivachku grupu za imunobiologiju Vijecha za medicinska istrazhivanja Ujedinjenog Kraljevstva na Sveuchilishtu u Bristolu, gdje je vodio istrazhivanja, uglavnom o imunoloshkoj toleranciji. Posljednjih 18 godina nezavisno prouchava znanstvene osnove suptilne energije.

    Dr. Taylor je znanstveni urednik i autor chlanaka za Caduceus, i njegov chlanak o ORMUS-u takodjer je objavljen u Caduceusu br. 71, proljeche 2007. (Caduceus Journal Ltd, 9 Nine Acres, Midhurst, West Sussex GU29 9EP, UK, tel. +44 01730 816799 , web-lokacija http://www.caduceus.info). Mozhe ga se kontaktirati e-mailom na.. language=JavaScript type=text/javascript> --> -->--> var prefix = '&109;a' + 'i&108;' + '&116;o'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy98489 = 'r&111;g&101;rbt' + '&64;'; addy98489 = addy98489 + '&111;n&101;t&101;l' + '&46;' + 'c&111;m'; document_write( '' ); document_write( addy98489 ); document_write( '<../a>' ); //-->..n ..> rogerbt@onetel.com.. language=JavaScript type=text/javascript> --> -->--> document_write( '' ); //--> ..> .

    ОдговориИзбриши
  118. Napomena urednika:
    Dodatne informacije o ORME-u mogu se nachi u dvodijelnom chlanku Davida Hudsona «White Powder Gold: A Miracle of Modern Alchemy» objavljenom u Nexusu sv. 3, br. 5 i 6 (australsko izdanje); i u trodijelnom chlanku Laurencea Gardnera «Star Fire: The Gold of the Gods» iz Nexusa sv. 5, br. 6 i sv. 6, br. 1 i 2, (australsko izdanje) kao i u chlanku «Izgubljene tajne zavjetnog kovchega», kod nas objavljenom u magazinu Svjetlost, br. 35.
    1http://www.subtleenergies.com/ORMUS/patents/patents.htm2http://www.subtleenergies.com/ORMUS/tw/articles.htm3http://www.subtleenergies.com/ORMUS/research/research.htm4http://www.helsinki.fi/~matpitka/index.html
    5Ho, Mae-Wan, dr., The Rainbow and the Worm, World Scientific, Singapore, 1998, 2. izd.; takodjer, chlanci dr. Mae-Wan Hoa na http://www.i-sis.org.uk/
    6Gariaev, Peter i sur., "The DNA-Wave Biocomputer in "Crisis in "Life Sciences: The Wave Genetics Response", http://www.emergentmind.org/gariaev06.htm
    7Paine, D. A. i W. L. Pensinger, "A Dynamical Theory Describing Superconductant DNA", International Journal of Quantum Chemistry 15(3):333-341, 1979; Carter, Barry, "ORMUS, DNA Repair and Health", http://www.subtleenergies.com/ORMUS/tw/dna.htm
    8Gardner, Laurence, Lost Secrets of the Sacred Ark, HarperCollins, 2004, ISBN 0-0071-4296-X, i http://www.graal.co.uk/index.html
    9To bi vrlo vjerojatno bilo u korelaciji sa standardnim bolnichkim testom sedimentacije eritrocita. 10Korotkov K. G., dr., Human Energy Field, Backbone Publ. Co., Fair Lawn, NJ, SAD, 2002, ISBN 5-8334-0330-8.
    11Caduceus, br 67, zima 2005, str. 30-32
    12Pristup preko web-lokacije navedene pod napomenom 2.
    13Dudley, Dana, "ORMUS Plants" na http://www.subtleenergies.com/ORMUS/tw/ORMUSplants.htm ; http://www.sea-crop.com; http://www.c-gro.com
    14Murray, Maynard, Dr, Sea Energy Agriculture, Valentine Books, Winston-Salem, North Carolina, SAD, 1976, ISBN 0-911311-70-X
    15Neshto informacija o mikorizi mozhe se nachi u: Wakeford, Tom, Liaisons of Life, John Wiley & Sons, Inc., 2001, ISBN 0-471-39972-8

    ОдговориИзбриши
  119. Što se tiče plodnosti zemljišta,na praksi smo po Vojvodini obilazili i slatine i ono što se u prirodi može videti da su to jako neplodna zemljišta,na kojima samo slabo uspeva korovskotravnata vegetacija koja takođe ukoliko se dozvoli stoci da slobodno pase brzo biva uništena,pa onda na scenu stupa erozija koja dodatno degradira takva zemljišta.U blizini mora rastu mangrove kojima odgovara slano zemljište,medjutim od njih nema neke bitne koristi ,sem što sputavaju eroziju zemljišta.

    S druge strane najplodnija zemljišta su blago kisela zemljišta ph oko 6,5 i na njima se azot i fosfor lako usvaja,dok usvajanju kalijuma najviše pogoduje neutralno i blago bazno zemljište ph nešto malo iznad 7 .

    Zato sam lično rezervisan kada su ovakvi tekstovi u pitanju,mislim da treba sačekati da vidimo test prakse recimo i na vojvođanskim poljima ili poljima uže Srbije.

    Obrni,okreni vremenom će ljudi shvatiti da samo redovna upotreba kravljeg stajnjaka naročito,pogoduje i plodnosti i očuvanju zemljišta na duge staze.
    Zato krave ne treba jesti,već ih treba pažlivo štititi i koristiti u ciklusu proizvodnje istinski zdrave hrane,na kojoj i same krave daju zdravo i kvalitetno mleko,pa zaista nema potrebe za jedenjem mesa,a samim tim uz redovno kretanje na čistom vazduhu, takav ljudski organizam je sam po sebi dovoljno snažan da se odubre svim izazovima,uz eventualno povremenu upotrebu neophodnog lekovitog bilja u skladu sa ličnom telesnom konstitucijom.

    ОдговориИзбриши
  120. Što se tiče krava, slažemo se vi i ja potpuno (sve što ste napisali)... A, što rekoste da se farmacija i fitoterapija uče u školama i fakultetima i iz odobrenih udžbenika, jel mislite na ove što odobravaju hemoterapiju i zračenje? Ispada, oni treba da odobre... Vodonik-peroksid sigurno ne ako nije hemijski dovoljno čist za oralnu upotrebu. U krajnjoj liniji, uzimanje lekova je biranje manjeg od dva zla. Sve zavisi koji je problem u pitanju. Vodonik-peroksid nikako ne bih odbacio, mislim da bi itekako mogao da se koristi... Sad, ko kako 'oće...
    Za ORMUS-e, očigledno treba svakome malo više da bi se zainteresovao od usputne informacije na internetu. Ja sam na primer imao malo više. To važi i za sve ostalo.

    ОдговориИзбриши
  121. Hteo sam da kažem - važi i za sve ostalo, potrebno je neposredno iskustvo da bi neko ozbiljno shvatio ili se zainteresovao...

    ОдговориИзбриши
  122. Poštovanje mr Cockney,mada se verovatno ne zovete tako.
    Suština problema je da danas ljudi imaju jako loše životne navike,a kao rezultat toga imaju izmedđu ostalog i slab imunitet,slab cirkulatorni sistem i slab i napregnut nervni sistem,a kao rezultat svega toga i inteligencija im je na jako niskom nivou.Kao rezultat toga posežu za neprirodnim rešenjima,pa su svojevremeno unosili oralno kao čudesan lek protiv mikroorganizama i koliko se sećam radijum,naknadne rezultate možete sami da pogodite.Sad je neko ponovo došao na još jednu briljantnu ideju da se oralnim unošenjem 4 do 5 ml 3 % vodonik peroksida rešava problem bakterija ili gljivica.Vreme će pokazati rezultate takvog razmišljanja.Inače u prirodi ima i drugih prirodnih supstanci kao ugljena kiselina ili živi kreč,ili ugljen monoksid,vodonik sulfid,koji su svi takođe pogubni i po mikroorganizme,pa se ne uzimaju oralno.

    Ako ste pročitali analizu na linku koji sam vam dao,možete razumeti opasnosti oralne primene vodonik peroksida.
    Inače neophodan kiseonik se u telo unosi kao 02 molekul putem disanja prvenstveno i ako čovek vodi računa o ph ravnoteži krvi kroz pravilnu ishranu,dovoljno kretanja na čistom vazduhu,uzimanja dovoljno vode i slično,ne mora se bojati nikakvih mikroorganizama.Lično u zadnjih 30tak godina od kada se hranim u skladu sa preporukama dr Brojsa i Ajur Vede,ne verujem da me je čak grip zakačio u blagoj formi 2 ili 3 puta ukupno za sve te godine,a kamo li neka bakterijska ili gljivična infekcija.
    Dodatna i redovna upotreba natrijum askorbata,te kurkume,magnezijuma,sveže ceđenih sokova organski gajenog povrća i voća koji daju obilje antioksidanata,vitamina i minerala,sve to je Bogom i prirodom dano za normalno održavanje dobrog imuniteta i zdravlja,pa nema potrebe ni za kakvim eksperimentima raznim veštačkim sredstvima.

    Što se tiče zračenja i chemoterapije,naravno da se treba potruditi da se takvi veštački i rizični metodi izbegnu,prevencijom i zdravim životom.
    Što se tiče lečenja neophodno je i adekvatno obrazovanje,stručnost i praksa,zar bi ste se vi opredelili za recimo neki neophodan hirurški zahvat da vam ga odradi neki vodoinstalater ili programer,koji je ponešto pročitao na internetu? Ili bi ste ipak potražili vezu za nekog stručnog iskusnog hirurga?

    Inače kad polijete ranu koja krvari vodonik peroksidom,pena koja se stvara dolazi od reakcije sa krvlju,mislite da je to poželjan proces i u ljudskim arterijama i venama?
    Zato je bolje poraditi na sebi svojim životnim navikama i reformisati ih,naročito ishranu i fizičke aktivnosti,zarad dobrog zdravlja,

    ОдговориИзбриши
  123. U rujnu 2013. godine, Alex je rak terminal koji se šire iz njegova mozga u pluća i jetre dijagnosticira. postao je toliko bolestan da mu je Umoran čovjek učiniti i najmanji zadatak; hodati po sobi bi veliki trud i svu njegovu dah. Bio sam u stanju podnijeti njegovu situaciju više i ja početi postavljati pitanja o raka u mom susjedstvu i radno mjesto, prije svega sam se molio da Bog treba poslati ozdravljenje moj muž i uzeti tugu daleko od moje obitelji, jedan vjerni večeri moja susjeda koji je nedavno preselio u susjedstvo dođe mi da je čula da sam su molba pitanje o raka i rekao mi o Rick Simpson konoplje ulje i kako ga izliječiti njezin devet godina od raka dojke. Dala mi je Rick Simpson telefonski broj (+447024075089) odmah sam dao mu poziv i njegov odgovor me smirila, on mi je dao svoju e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefon. To je velika radost da se dan i on je moj muž spašavanje anđeo, ja naredio ulje i ja dobila ga taj tjedan i slijedio njegove upute i dao moj muž Alex konoplje ulje. Bogu slava Alex je potpuno besplatno rak i on je zdrav i jak sada, nakon što je izvijestio da je mogao dah dobro, nije doživljava nikakve bolove i osjetio dobre stanice u njegovom tijelu je u razgovoru više. četiri dana kasnije naš obiteljski liječnik, Benson, izvijestio je da nije bilo znakova njemu imaju bilo problema s disanjem ili problema s fizičkim poslovima i rak; Hvala Ti Gospodine, Slava Bogu, moj muž je živ uz pomoć Božje sluge Rick Simpson. Od 4 siječanj 2015 Alex dalje biti u mogućnosti da u potpunosti i duboko disati. Njegov liječnik je navodno kaže da je njegova jetra je rak besplatno. Da ne izgleda kao da ima malu količinu raka u jetri i plućima opet. Liječnik je zaprepašteni na učinkovitosti konoplje ulja. Alex i ja vjerujem u velike promjene u svom tijelu na račun Rick Simpson konoplje nafte rada. Naravno da ne poriču važnu ulogu dijeta. (Alex priča je idealan primjer kako konoplje ulja Ljekovita čuda često imaju u tijelu.) Zahvaljujemo Rick Simpson za njegov čudesan konoplje tretman ulja.

    ОдговориИзбриши
  124. Postovani, nigde se ne pominje destvo ovog programa na toksoplazmozu. Da li ovaj program ima pozitvnog destva i kod parazita koji izaziva ovu bolest? Unapred hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje Jelena,to je već odgovoreno ranije,sa VA VO.Toksoplazma gondi je mikroparazit i na nju ovaj program i te kako deluje,kada je ulje karanfilića kvalitetno,ali je neophodno nastaviti i sa nekim drugim kombinacijama,pogledajte ranije tekstove.Neophodno je raditi i na podizanju imuniteta i promeni režima života, što uključuje i bolju higijenu i životnog prostora i kućnih ljubimaca,mačaka,koje ovog parazita i prenose,mada se on posebno dobija jedenjem poluproizvoda od mesa,te nedovoljno kuvanim ili pečenim mesom-zato je najbolje biti vegetarijanac-iz ličnog iskustva i iskustva mnogih osoba koje znam vam kažem.Čak oko 10 do 20 posto ljudi ima toksoplazmu gondi ili mačkitis,ali se bolest javlja kod onih sa kompromitovanim imunim sistemom.

      Избриши
  125. Јави ћу Вам се сутра пре подне .Поздрав.

    ОдговориИзбриши
  126. Poštovani,nova sam u ovoj diskusiji I neznam da li biste hteli da mi odgovorite.Moj otac ima astmu koju je dobio u 68 godini života ,a I pre je imao problema sa disanjem.Sada je u toliko teškoj situaciji da nemože da se popne ni uz stepenice,po ceo dan uzima lekove koji mu samo dižu pritisak a nema pomoći od njih.Kojom metodom da mu pomognem?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nataša poštovanje.Najbolje je da nadjete kvalitetnog lekara,idealno ajur vedskog,koji će pažljivo ispitati vašeg oca i odrediti mu adekvatnu terapiju.Ako je izazivač tog stanja parazit,obično Ascarics u plućima,ovaj program mu može pomoći,kada su sve komponente kvalitetne.S druge strane kada to nije slučaj,neophodna je adekvatna terapija,promena režima života,ishrane,ostavljanje duvana ako je pušač,detoksikacija,ali na postepen,blagi način,jer radikalne terapije čišćenja po Ajur Vedi ili neke druge radikalne metode,kao čišćenje jetre po dr Hildi Klark,post po Brojsu ili neka druga dugotrajna gladovanja-ne dolaze u obzir za takvog bolesnika u tim godinama i sa tako slabim stanjem.Prelazak na vegetarijansku ishranu može pomoći,uz korišćenje sveže cedjenih sokova,naročito od povrća,po Brojsu,te čajevi,kao plućni čaj po Brojsu,Tahićanski Noni sok-ali kvalitetan,sok od borovnice,aronije-matični sok i lagana hrana kuvana na vodenoj pari ili vodi,kada su idealno bezglutenske žitarice u pitanju,heljda,kinoa,amaranat,proso,pomalo spelte,uvek uz dodatak malo djumbira i kurkume- sve to može pomoći i ublažiti tegobe.Treba izbaciti iz ishrane i beli šećer,so samo umereno malo himalajske,kalijumove ili magnezijumove soli,a treba izbaciti uz meso i bela peciva i slično,te sve industrijske mlečne proizvode,industrijsku i konzerviranu hranu,aditive i td.No sa prekidanjem lekova,koji su obićno razni kortikosteroidi-morate ići oprezno i pod nadzorom lekara,a mora ih imati pri ruci dok mu se vremenom stanje ne popravi kroz zdrav režim života.Smatrajte sve ovo pomoćnim informacijama,na prvo mesto dolazi terapija od strane kvalitetnog lekara koji će se zauzeti za slučaj vašeg oca-ponavljam,idealno Ajur vedskog lekara,koji može odrediti terapiju na bazi lekovitog bilja i minerala na adekvatan način i dozu uz postepeno smanjivanje i ukidanje kortikosteroida pod njegovim stručnim nadzorom.

      Избриши
    2. Da dodam,od mlečnih proizvoda,ako je reč o domaćim od zdravih životinja koje pasu u obzir dolazi samo povremeno i umereno kozje mleko,kozji jogurt,kozja surutka,kozji mlad sir.Od krave može samo gi tj pročišćen maslac ali pomalo maksimalno pola do 1 kafene kašičice dnevno.Ali sve to samo domaće od koza koje brste i pasu u prirodi-nemojte ništa od stoke koja se gaji na sojinoj sačmi-kod nas je ona često i GMO,jer je takva sačma uvožena a verovatno se i dalje uvozi,a koliko sam načuo GMO soja je takodje i te kako pronalažena na našim poljima i pitanje je koliko toga i nije uništeno-nije da polj.inspektori uspeju da pronadju sve površine.

      Избриши
  127. Поштована Наташа. Да би сте помогли свом оцу потребно ми је више информација.
    1. Дали је сада или раније био пушач и када је оставио дуван.
    2. Како се храни тј. колико му је у исхрани заступљена пресна храна.
    3. О када има те проблеме.
    4. Дали користи пумпице са кисеоником.
    5. Дали су му очуване функције јетре и бубрега.
    па ћу Вам написати шта ја о томе знам моја мејл адреса је : idagsor@gmail.com
    Поздрав Вама поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  128. Поштована Наташа. Да би сте помогли свом оцу потребно ми је више информација.
    1. Дали је сада или раније био пушач и када је оставио дуван.
    2. Како се храни тј. колико му је у исхрани заступљена пресна храна.
    3. О када има те проблеме.
    4. Дали користи пумпице са кисеоником.
    5. Дали су му очуване функције јетре и бубрега.
    па ћу Вам написати шта ја о томе знам моја мејл адреса је : idagsor@gmail.com
    Поздрав Вама поздрав свима

    ОдговориИзбриши
  129. SELL A KIDNEY. SAVE A LIFE AND MAKE MONEY.
    Do you want to sell your kidney to save a life?
    Are you seeking for an opportunity to sell your kidney at a good price?
    Here is an opportunity for you to sell for 500,000 pounds.
    Interested sellers should contact DR. NIGEL BASHEER, a Nephrologist and consultant surgeon at ST. MARY'S HOSPITAL. For more information contact us via Email: stmaryskidneytransplantcentre@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  130. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.
    manfaat brobiotik untuk kesehatan

    ОдговориИзбриши
  131. U poslednje vreme sam dosta procitala a ponesto i znam vezano za kvantnu medicinu ( naucila ). Proslog marta platila sam brdo para kod izvesnog homeopate ali bitna poboljsanja nisam osetila. Vrlo mi je interesantna prepiska gospodina Ace Perica i gospodina Vlade Popovica. Sto vise citam i gledam to imam i vise pitanja. Prvo i osnovno sto me zanima to je na koji nacin odrediti kog parazita imamo ili koje parazite? Drugo. Nakon terapije na koji nacin proveriti efikasnost same terapije? Obojica mi delujete kao zaista pametni ljudi koji mogu da pomognu ali zajedno cuda da postignu! Duboko verujem da tinktura pomaze ako se nezeljeni paraziti nalaze u crevima. Sta ako se nalaze negde drugde? Naisla sam i na izvesnog dr, Radivoja Despotovica koji kako kazu iz kapi krvi radi analize i pokazuje pacijentima kog parazita imaju. Meni to nista ne znaci. Moze da mi pokaze sta god hoce. Nisam biolog vec priprosti geolog i nemam nameru da pocinjem da se bavim parazitima u poznim godinama. Zivim na Avali i zamolila bih gospodina Acu Perica za kontakt telefon. Pitanje za gospodina Vladu Popovica je sledece. Mozete li mi prostim narodskim jezikom objasniti razliku ili" sta koji radi "? Zaper, biogenerator, bicom, rajfov generator? ( tek sad shvatam da ne znam nista ). :( Imam sina od 4.5 godine koji pokazuje neke znake autizma a autizam sirokog spektra.. To mi je toliko neozbiljno kao da mi neko da dijagnozu " bolesna si ". Sve ovo pitam zbog izvesnog videa koji sam pogledala na you tube. https://www.youtube.com/watch?v=qZZnQM0JDuA

    ОдговориИзбриши
  132. Поштована Тамара. На Ваша питања упућена мени могу одговорити јер све уређаје које сте навели сам израђујем по наруџбини и врло добро знам како који ради и какве резултате постиже и могу Вам објаснити примену и какве резулате можете очекивати и одприлике у ком року. Израђујем још Баков генератор и генератор Лаковског. а такође и фреквентни анализатор којим се могу пронаћи хемијска загађења и празити. Код аутизма се може помоћи али ми треба више информација да би видео дали могу помоћи јер сам некима успео помоћи. По томе шта сте све покушали по мени су бачене паре јер када примените неку терапију а она неда резултате у разумном року максимум 15 дана ту се ради о обичној превари. Не зарађујем паре на туђој несрећи. Методе које сам успео да развијем доступне су сваком болеснику чак и ономе ко нема шта да једе, а болест притисла, а таквих је много. Са господином Перићем не контактирам јер он тако жели. Мени не смета. Постоји начи да утврдите које паразите имате и дали сте их уклонили терапијом. Надам се да сам успео да колико толико одговорим на ваша питања са најмање текста ако желите детаљније напишите како да Вам одговорим овде или на Ваш меил имајте на уму да треба доста да се пише јер Ваша питања ни мало нису наивна. Велики поздрав Вама. Поздрав свим читаоцима Алтернативе.

    ОдговориИзбриши
  133. Postovani gospodine Vlado moj mail je tamvor@gmail.com Kako ima puno za pisanje ostavite mi na mail svoj kontakt telefon da bih mogla da Vas pozovem.Hvala puno!Svim citaocima dobro zdravlje!

    ОдговориИзбриши
  134. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovanje i pozdrav gospođo Vorkapić.Moje tel je već naveden gore,ali evo da ponovim ,kad pitate.dipl.agro.ing Aca Perić peric1966@gmail.com tel 064 390 77 52 Ako želite možete mi postaviti pitanje i na blogu http:/ zdravlje-srbija.blogspot.com Tamo sam naveo i neke osnovne stvari iz Ajur Vede,kao i o čišćenju jetre prirodnim putem,u skladu sa preporukama dr.Hilde Klark.Ako želite možete mi postaviti i pitanje na tom mom blogu,pa ću vam odgovoriti čim stignem.

      Избриши
    2. Hvala puno na odgovoru i naravno na broju telefona. :) Kako sam shvatila i Vi ste sa avale. U svakom slucaju imam broj telefona i Vas i gospodina Vlade pa cu pozvati cim pre. Cekam priliku da mogu da vodim normalan razgovor posto to sa mojim detetom u pozadini nije moguce. Od srca hvala!

      Избриши
    3. Nema na čemu,hvala vama na poverenju.Zamolio bih vas da kada se javite meni imate u vidu činjenicu da se ja ne bavim nikakvim individualnim dijagnostikovanjem,lečenjem ili konsultacijama obolelih,ni besplatno ni za finansijsku nagradu.To ostavljam školovanim i obrazovanim ljudima za tu struku,uz napomenu da budete oprezni jer ima puno nadrilekara i prevaranata i kod nas i po belom svetu,koji mešetare i trude se da izvuku finansijsku korist na tuđim nevoljama.S druge strane većini lekara su dosta vezane ruke zbog obaveza prema svojim glavnim finansijskim izvorima-različitim velikim kompanijama koje se bave prodajom skupih aparata,vakcina i lekova-pa se ne udubljuju previše u analizu i istraživanje bilo čega što nema u već datoj literaturi.

      S druge strane kao akademski građanin i intelektualac,moralno sam obavezan da podelim korisne informacije ili znanje kojim raspolažem,a koje može pomoći prvenstveno u cilju prevencije putem zdravijih životnih navika,ili nekih informacija koje mogu pomoći osobama u problemima da učine neke dobre korake.

      Konkretno autizam,ili druge savremene bolesti kao Alchajmer,Parkinson i td se ne spominju uopšte u klasičnim drevnim tekstovima iz oblasti Ajur Vede,jer nisu ni postojali u to vreme.To su bolesti zapadnog sveta, savremenog industrijskog i potrošačkog života.Prema statistikama iz 80tih godina u to vreme se autizam javljao kod 1 od 10 000 dece.Danas statistike kažu da se to dešava kod 1 od 50 rodjenih a prema Dr. Stephanie Seneff, a senior research scientist at Massachusetts Institute of Technology,očekuje se da će do 2025 godine taj procenat skočiti na svako drugo dete !!!!!!Ako se nastavi na ovaj način.U čemu je glavni uzrok ove poražavajuće statistike? Po njoj ali i po drugim stručnjacima koji su se usudili da se ozbilnjije pozabave istraživanjem ove savremene pošasti-dr.Mercola,profesor Dr.C.Exley sa Keele Univerziteta glavni uzrok leži u toksinima kojima smo izloženi i to prvenstveno u sinergijskom delovanju aluminijuma, koji je jak neurotoksin,te glifosata neizbežne i glavne komponente u herbicidima kako za GMO kulture tako i za razne Total herbicide koji se na svetskom nivou godišnje troše na poljima planete u količini od oko 1 milijarde kilograma glifosata aktivne komponente unutar sredstava za prskanje.Na ovo se dodatno vezuje i fluor,još jedan neurotoksin kao trešnja na torti.Inače pogađate,aluminijum je sastavni deo većine vakcina,ali i drugih lekova,analgetika,sredstava za higijenu,raznih prehrambenih proizvoda,naročito gaziranih pića i td.Aluminijum se taloži u centralnom nervnom sistemu i time jako slabi njegovu funkciju.

      Pomoću raznih aparata se aluminijum ne može izbaciti iz organizma i nije ga lako izbaciti.Ono što može pomoći to je preseći dalji dotok aluminijuma,glifosata i fluora u telo,a detoksikaciju pokušati redovnom upotrebom voda bogatih silicijumom,kao i čajevima poput čaja rastavića koji se pije 3 nedelje pa prekid 2 nedelje pa ponovo 3 nedelje i tako 4 do 6 puta godišnje.Takođe upotreba drugih namirnica bogatih silicijumom kao korijander lišće i td mogu pomoći i doprineti postepenoj detoksikaciji organizma.Takođe upotreba hladno ceđenog ulja od kokosa.Inače 3 spomenuta otrova su u osnovi i Achajmerea,demencije,Parkinsona i td.Takođe redovno sunčanje zarad formiranja D vitamina pomaže i olakšava situaciju.

      To je suština problema i eventualna rešenja, prema izvorima informacija kojima ja raspolažem.

      Nadam se da vaše dete nije previše akumuliralo pomenute neurotoksine i da se može neophodnom pažnjom i izmenama u režimu života stanje popraviti,srećno vama i vašoj porodici,pozdrav dobronamernim čitaocima.Nedobronamernim,kako seju tako će žnjeti,stara mudrost ali aktuelna i danas i uvek.

      Избриши
  135. Mala napomena,čaj mora biti isklučivo od poljske,odnosno livadske preslice(rastavića) i mora biti lepo osušen,nikako buđav!!!! Od drugih vrsta preslice ili rastavića nikako ne treba kuvati čajeve-naročito ne od barske preslice koja je baš otrovna i za stoku,a kamo li za ljude.Šumska preslica i velika preslica su beskorisne za ovu terapiju i ne spadaju u lekovito bilje !
    Najbolje da čaj od poljske odnosno livadske preslice nabavite od nekog proverenog travara ili još bolje sa Instituta za lekovito bilje Josif Pančić.

    Sušeni rizom pirevine je dobar izvor kremene odnosno silicijumske kiseline i može se koristiti u par nedelja kada je prekid u uzimanju čaja od poljske preslice,ali ni on ne sme biti buđav nipošto ali ni sakupljan sa polja gde je bilo tretiranja Total herbicidima jer su oni puni glifosata koji ostavlja rezidue od korena do ploda u biljkama!!!Dakle oprez u nabavci čajeva.

    ОдговориИзбриши
  136. Pozdrav svima, mi smo u potrazi za donatorima bubrega, vrlo hitno. B + ve, O + ve, O + i A + ve sa ja bih Dokaz za iznos od $ 320,000,00 i starosti treba da bude 19 i iznad. Zainteresovana lica treba da se jave ovaj e-mail: davegrayhospitaldelhi@gmail.com za više detalja ili nazovite / Whatsapp + 91-80507-736-51.

    ОдговориИзбриши
  137. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoju bubreg? Jeste li u potrazi za priliku da prodaju svoj bubreg za novac zbog financijskog razbiti i ne znate što učiniti, a zatim kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam ponuditi dobar iznos za svoj bubreg. Moje ime je Dr.Raymond. Sam frenolog u UBTH specijalista bolnice. Naša bolnica je specijalizirana za Kidney operacije i mi također bave Kupnja i presađivanju bubrega s odgovarajućim donatora. Nalazimo se u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: (drkennethraymond@outlook.com ili Adamfred24@gmail.com) možete tekst ili nas nazovite na +18144768385






















    Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoju bubreg? Jeste li u potrazi za priliku da prodaju svoj bubreg za novac zbog financijskog razbiti i ne znate što učiniti, a zatim kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam ponuditi dobar iznos za svoj bubreg. Moje ime je Dr.Raymond. Sam frenolog u UBTH specijalista bolnice. Naša bolnica je specijalizirana za Kidney operacije i mi također bave Kupnja i presađivanju bubrega s odgovarajućim donatora. Nalazimo se u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: (drkennethraymond@outlook.com ili Adamfred24@gmail.com) možete tekst ili nas nazovite na +18144768385

    ОдговориИзбриши
  138. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoju bubreg? Jeste li u potrazi za priliku da prodaju svoj bubreg za novac zbog financijskog razbiti i ne znate što učiniti, a zatim kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam ponuditi dobar iznos za svoj bubreg. Moje ime je Dr.Raymond. Sam frenolog u UBTH specijalista bolnice. Naša bolnica je specijalizirana za Kidney operacije i mi također bave Kupnja i presađivanju bubrega s odgovarajućim donatora. Nalazimo se u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: (drkennethraymond@outlook.com ili Adamfred24@gmail.com) možete tekst ili nas nazovite na +18144768385

    ОдговориИзбриши
  139. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoju bubreg? Jeste li u potrazi za priliku da prodaju svoj bubreg za novac zbog financijskog razbiti i ne znate što učiniti, a zatim kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam ponuditi dobar iznos za svoj bubreg. Moje ime je Dr.Raymond. Sam frenolog u UBTH specijalista bolnice. Naša bolnica je specijalizirana za Kidney operacije i mi također bave Kupnja i presađivanju bubrega s odgovarajućim donatora. Nalazimo se u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: (drkennethraymond@outlook.com ili Adamfred24@gmail.com) možete tekst ili nas nazovite na +18144768385






















    Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoju bubreg? Jeste li u potrazi za priliku da prodaju svoj bubreg za novac zbog financijskog razbiti i ne znate što učiniti, a zatim kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam ponuditi dobar iznos za svoj bubreg. Moje ime je Dr.Raymond. Sam frenolog u UBTH specijalista bolnice. Naša bolnica je specijalizirana za Kidney operacije i mi također bave Kupnja i presađivanju bubrega s odgovarajućim donatora. Nalazimo se u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: (drkennethraymond@outlook.com ili Adamfred24@gmail.com) možete tekst ili nas nazovite na +18144768385

    ОдговориИзбриши
  140. Poštovani g-dine Popoviću,

    zainteresovan sam za Rajfov generator kao i za vaša iskustva kod lečenja sa istim.
    Ukoliko ste u prilici molim vas kontaktirajte me na alek.zdero@gmail.com

    S,poštovanjem,

    Aleksandar Zdero

    ОдговориИзбриши
  141. To je informirati opću javnu muški ili ženski, koji su zdravi i 100% ozbiljan u prodaji bubreg treba hitno obratiti dr Collins bolnica e-mail: doctorcollins3@gmail.com | jer imamo mnogo pacijenata koji su trenutno u potreba za transplantaciju bubrega, tražite priliku da proda bubreg za novac zbog financijske pauze dolje, a mi ćemo osigurati 800,000USD $ za njegov bubreg. i mi imamo lijek za HIV / pomoć ako vam je potrebna lijek i samo nam e-mail sada, EMAIL: doctorcollins3@gmail.com .. koliko-app broj 2348108439977 hvala.

    ОдговориИзбриши
  142. Dobar dan
    Jeste li u dugovima? Da li je potrebno da se podigne novac za troškove zdravstvene zaštite ili plaćanja

    dugove ili u stanju finansijski slom? Čekaj! Razmotrite prodaje svoj

    bubrega kao opcija. Ako želite danas prodati svoj bubreg. poruka nas

    immediately.A bubrega je kupio za maksimalni iznos od $ 100,000.00US

    Dolara.Firma Nacionalna zaklada trenutno kupuje zdrav ime kidney.My

    Dr. Vivek, sam nefrolog u bubrezima Nacionalni hospital.Our

    Bolnica je specijalizirana za bubrega hirurgiju i bavimo se kupovina i

    transplantacija bubrega sa živog i odgovarajućih donatora. Mi smo

    nalazi se u Indian, Kanadi, Velikoj Britaniji, Turskoj, SAD, Malezija, Južna Afrika, itd Ako

    ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, molimo ne ustručavajte se da

    kontaktirajte nas putem Emai Drvivek1759@gmail.com Drvivek39@outlook.com

    ОдговориИзбриши