ALOE VERA


  O lekovitosti Aloe vere verovatno su svi vec culi.Od davnina je poznata kao eliksir dugovečnosti. Zbog svoje hranjive vrednosti i izuzetnih lekovitih svojstva nazivaju je »Kraljicom lekovitih biljaka«.
U svetu je poznatija kao Aloe vera Barbadensis Miller. Ime je dobila po botaničaru Milleru koji ju je otkrio na otoku Barbadosu i uvrstio u registar lekovitog bilja.
Aloe vera je trajna sukulenta iz porodice ljiljana (Liliaceae). Prirodno raste samo u područjima sa toplom i suvom klimom (najbolji uslov su tamo gde je prosečna godišnja temperatura iznad 22°C npr. Karibi, Meksiko).
Od biljke se najviše upotrebljava njen gel, želatinasta masa koja se nalazi u unutrašnjosti lista.
  Lekari su ustanovili da gel Aloe vere sadrži preko 240 hranjivih i lekovitih sastojaka i među njima: 
vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folnu kiselinu;
minerale: (više od 20); Ca,K,Fe, Na, Mg, Mn, Cu, Cr, Zn ...
mukopolisaharide: imuno-modulatori (pomažu kod AIDS-a, karcinoma, imunoloških poremećaja), antioksidansi, imaju protivupalno, antibakterijsko i antivirusno delovanje.
aminokiselie: (potrebne za sintezu belančevina) - sadrži 7 od 8 esencijalnih i 11 od 14 neesencijalnih;
enzime: (16 enzima) iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza (pomažu probavu belančevina, ugljenihhidrata, masti i celuloze)
antrakine, ligine, saponine, sterole,... 
  Aloe vera je delotvorna na mnogobrojne funkcije organizma:
jača imunološki sistem
smanjuje upale
uništava viruse, bakterije, gljivice, parazite i spore
detoksikuje organizam
podstiče metabolizam i delovanje svih organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i živčanog sastava, kože, očiju…
pomaže kod odvikavanja od pušenja, alkohola i opojnih droga.  Uticaj na probavne funkcije (Prof. dr. Ivan Danhof, dr. Jeffrey Bland) - Podstiče probavu, neutralizuje povišenu želudačnu kiselinu, uravnotežuje delovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crevnog sindroma, kolitisa, proliva i zatvorenosti. Prodire kroz probavni trakt, ispira štetne bakterije i čisti crevne resice od naslaga. Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih sastojaka.
Jetra i žuč - Poboljšava rad jetre, detoksikuje je i regeneriše. Preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i kroničnog hepatitisa i masne jetre.
Šećerna bolest - Reguliše i snižava količinu šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika na insulinu).
Srce i krvne žile - Jača srčani mišić. Snižava količinu holesterola u krvi pa smanjuje učestalost napada angine pektoris.
Bolesti imunološkog sistema (tumori, rak, AIDS) - Aloe vera sadrži faktore koji uništavaju tumore (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanan…). Podstiče imunološki sistem. Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nuspojave hemo i radio terapije.
Alergijske bolesti, astma - Ublažava simptome astme i alergija.
Mokraćni putevi i prostata - Ublažava akutne i hronične upale, deluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike (npr. Escherichia Colli).
Respiratorni organi - Pomaže kod akutnih i hroničnih upala respiratornih organa (upala sinusa, ždrela, glasnih zica, pluća itd.).Za starije ljude je bitna činjenica da aloja ima moć regeneracije što znači da utiče na regeneraciju celog organizma.Dokazano je čak i to da aloja može da pomogne i u regeneraciji kičmene moždine, što je izuzetno bitno za CNS. Zatim, pomaže kod neuralgija i bolova tipa fantomskog udara.Utiče na organizaciju i funkcije žlezda, bubrega i nadbubrežne žlezde, čime dobijamo jednu normalnu i potpunu detoksikaciju organizma. Uz pomoć aloje obezbeđujemo bolje kretanje, bolju psihofizičku aktivnost, seksualnost i pojačava nam se opšta volja za žiivotom.
Bolovi u zglobovima , reuma, osteoartritis, osteoporoza - Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oteklinu zglobova i mišića. Delotvorna je kod uganuća, nategnuća i upala tetiva, modrica… Pomaže kod neuralgija, išijasa i glavobolje. U kombinaciji sa organskim spojevima kalcijuma delotvorna je kod osteoporoze.
  Danas je najveci problem sto mnogo firmi u svetu nudi razne proizvode od Aloe vere. Međutim, većina tih proizvoda sadrži vodu kao glavni sastojak, a Aloe veru u minimalnim količinama, nedovoljnim za bilo kakav zdravstveni učinak. Natpis "Aloe vera" na proizvodu uglavnom služi u marketinške svrhe, kako bi se poboljšala prodaja proizvoda.
  Podpuno prirodni eliksir od gela iz lista Aloe vere SAMA PRAVIM.Sama uzgajam aloju u svojoj kuci i koristim iskljucivo gel iz listova biljaka starih preko 5 godina jer biljka,aloja pocinje da dobija na lekovitosti tek posle 3 godine.Za pravljenje eliksira od Aloe vere potrebna su 5-7 dana,tako da ako budete zeleli taze,savesno napravljen eliksir javite se na vreme.Eliksir saljem u litarskoj flasi i tu imate dovoljno za 15 dana.U toku jedne godine smete da pijete Aloe veru najvise 2 meseca(4 flase),i to spojeno 2 meseca ili mesec dana pijete aloju,mesec dana pravite pauzu pa opet pijete jos mesec dana.

SCHWEDEN BITTER-Svedska grancica


   
Recept je pronadjen posle smrti cuvenog Svedskog lekara dr.Samsta(Samst),rektora medicine.Dr.Samst je umro u svojoj 104.godini na jahanju,posto je pao s konja.
  Svoje veliko iskustvo o delotvornosti Svedske grancice(Schweden bitter),opisala je cuvena Nemacka travarka Marija Treben u jednoj od svojih knjiga "Zdravlje iz bozije apoteke".Ovde je izdvojen jedan deo iz knjige o upotrebi Schweden Bittera kod raznih bolesti:

                   "STARI RUKOPIS"(prepis o lekovitosti Svedske grancice)  
1 Ako ih više puta udišemo ili pomirišemo, ovlažimo teme glave, na glavu stavimo navlaženu krpu, leci BOLOVE I NESVESTICU, poboljsava PAMCENJE i jaca MOZAK

2 Pomažu kod mutnih očiju, smanjuju crvenilo i bolove. Pomažu čak i kad su ZAPALJENE OCI, mutnih i zalivenih očiju. Leci i SIVU MRENU, ako pravovremeno navlažimo uglove očiju ili stavimo namočenu krpu na zatvorene oči. 

3 Leci BUBULJICE i OSPE svake vrste, takođe KRASTE u nosu i bilo gde na telu, ako ih više puta dobro navlažimo. 

4 Kod ZUBOBOLJE dodamo jednu kašiku kapljica u malo vode, te tu rastopinu zadržimo nekoliko trenutaka u ustima ili bolni zub namočimo ovlaženom krpom. Bol prestaje i dalje gnojenje s vremenom takođe. 

5 PLIKOVI NA JEZIKU ili druge rane, često vlažimo  kapljicama i ozdravljenje će biti brzo. 

6 Ako imamo UPALJENO ili RANJENO GRLO, toliko da hranu i piće TESKO GUTAMO, uzmemo kapljice ujutru, u podne i naveče, te ih lagano gutamo. 

7 Ako se javljaju GRCEVI U ZELUDCU, uzmemo kod napada jednu kašiku kapljica. 

8 Kod KOLIKA uzmemo tri pune kašike kapljica lagano jednu za drugom i uskoro ćemo osetiti olakšanje. 

9 Kapljice nam u telu RASTERUJU VETROVE i hlade jetru, leci sve BOLOVE ZELUDCA I CREVA i pomažu kod ZATVORA STOLICE. 

10 Odlično su sredstvo za ZELUDAC kad SLABO VARI i ne zadržava hranu. 

11 Pomažu kod BOLOVA U ZUCI. Ujutru i naveče uzmemo punu kašiku kapljica, preko noći stavimo obloge s kapljcama i bolovi nestaju. 

12 Kod VODENE BOLESTI, tokom šest nedelja za redom uzimamo ujutro i naveče po jednu kašiku kapljica u pomesanih s belim vinom. 

13 BOLOVI I ZUJANJE U USIMA lece se tako sto se u uvo stavlja vata natopljena kapima. Jako dobro pomaze,cak VRACA IZGUBLJENI SLUH. 

14 Ako žena ima BOLOVE U MATERICI, tri dana uzastopno joj ujutru dajemo kašiku kapljica u crvenom vinu, nakon toga pola sata šetnje, sledi doručak bez mleka. Kapljice ne uzimamo s mlekom niti na mleko. 

15 U zadnjih 14 dana TRUDNOCE uzmite ujutro i naveče i po jednu kašiku kapljica, što će olaksati porodjaj.PORODILJI dajemo svakih dva sata malu kašiku grenčice sve dok ne prodju svi bolovi. 

16 Ako se posle porođaja kod dojenja pojave UPALE MLECNE ZLEZDE, one će upotrebom vlažnih obloga od svedske grančice brzo nestati. 

17 Leci OSPE kod dece. Deci dajemo kapljice u zavisnosti od starosti, razređene s vodom. Kad se  ospe počnu sušiti, češče ih vlažimo  kapljicama i ožiljci neće ostati. 

18 Deci i odraslima isteraju GLISTE, čak i PANTLJICARU. Deci ih dajemo u zavisnosti od starosti. Na stomak pričvrstimo navlaženu krpu i brinemo da bude uvek vlažna. 

19 Kod ZUTICE će sve teškoće brzo nestati ako uzimamo tri puta dnevno po jednu kašiku kapljica, a na OTECENU JETRU stavljamo obloge. 

20 Leče sve HEMOROIDE, leče BUBREGE, pomažu kod umišljenih bolesnika bez dodatnih kura, otklanjaju MELANHOLIJU I DEPRESIJU i podsticu APETIT i pomazu VARENJE

21 Takođe leči i UNUTRASNJE HEMOROIDE, ako ih na početku češće ovlažimo i pijemo švedsku grenčicu, posebno pre spavanja, na spoljnoj strani treba položiti navlažen komad vate. Podstice cirkulaciju i otklanja osećaj pečenja. 

22 Ako čovek leži ONESVESCEN, po potrebi mu otvorimo usta, ulijemo kašiku kapljica i bolesnik će doći  sebi. 

23 Ovo sredstvo ako se pije  odstrani i bolove FRASA(GRCENJA). Grčevi će vremenom nestati. 

24 Kod TUBERKULOZE uzimamo kapljice ujutro na prazan želudac.Terapija nek traje šest nedelja 

25 Ako zena igubi MENSTRUACIJU ili ako je preobilana, neka uzima kapljice tri dana i to ponovi dvadeset puta. 

26Kapljice pomažu i kod BELOG PRANJA. 

27 Ako nekog muči PADAVICA(EPILEPSIJA), kapljce mu se moraju dati odmah. Bolesnik neka potom uzima samo ovaj lek, jer okrepljuje napadnute zivce kao i telo i otklanja sve bolesti. 

28 Leče ODUZETOST i otklanjaju NESVESTICU i MUCNINU

29 Leče BOGINJE S VATROM i CRVENI VETAR

30 Ako čovek ima GROZNICU, vruću ili hladnu, i potpuno je slab damo mu jednu kašiku kapljica i bolesnik će ubrzo doći k sebi, ako nije telo opteretio drugim sredstvima. Puls će postati normalan. Ako je groznica bila i previsoka, bolesnik će se osećati bolje. 

31 Kapljice leče takođe i RAK, stare BOGINJE I BRADAVICE, kao i ISPUCALE RUKE. Ako je rana stara i gnojna ili ako ima izraslina, sve dobro isperemo belim vinom i pokrijemo krpom omočenom kapljicama. Kapljice odstranjuju CIREVE i BOLOVE kao i DIVLJE MESO,a rana ce poceti da zarasta. 

32 Bez opasnosti lece sve RANE,bez obzira da li su od udarca ili od uboda, ako ih češće navlažimo kapljicama. Uzmemo krpu, namočimo je kapljicama i njom prekrijemo rane. Kroz kratko vreme bol nestane, sprečavaju nastanak INFEKCIJE i GNOJENJA, leče takođe stare prostrelne rane. Ako su u tkivu rupe, nalijemo kapljice u ranu, koju pre toga nije obavezno očistiti. Redovnim stavljanjem obloga, doći će do ozdravljenja u kratkom vremenu. 

33 Odsrtanjuje sve OZILJKE,koliko god da su stari,BELEGE OD RANA I POSEKOTINE, ako ih namočimo do 40 puta. Posle rana koje izlečimo tim kapljicama, ne ostaju ožiljci.
 
34 Do kraja leče i sve FISTULE, iako se čine neizlečive. Povreda može biti neograničeno stara. 

35 Leče sve OPEKOTINE koje su nastale zbog vatre, vrele vode ili masti ako povređeno mesto redovno mažemo  kapljicama. Ne nastaju plikovi,izvlace temperaturu,cak ce i zagnojeni plikovi u potpunosti nestati. 

36 Lece CVORUGE i MASNICE, koje su nastale zbog različitih udaraca. 

37 Ako čovek nema APETIT, kapi mu ga vracaju. 

38 Kod teške MALOKRVNOSTI, kapljice vrate izgubljenu boju ako ih jedno vreme uzimamo svako jutro. Čiste krv, stvaraju novu i pospešuju cirkulaciju. 

39 REUMACKI BOLOVI u zglobovima nestaju ako kapljice uzimamo ujutro i uveče i ako na bolno mesto stavljamo krpu ovlaženu kapljicama.                

40 Leče smrznute RUKE I NOGE ako su i otvorene rane. Ako je moguće, što češće stavljamo ovlaženu krpu, posebno preko noći. 

41 Na KURJE OKO položimo kapljicama omočen komadić vate i brinemo da je vata na bolnom mestu uvek vlažna. Kroz tri dana ono ce samo ispasti ili se moze bezbolno preljustiti. 

42 Leče i UJED besnih pasa i drugih životinja. Kapi popijemo i one deluju lekovito unštavajući sve otrove. Rane prekrijemo kapima navlazenom krpom. 

43 Kod KUGE i drugih zaraznih bolesti je dobro da više puta na dan uzimamo kapljice, jer leče KUZNE CIREVE i CVORUGE cak i kada su ovi vec u grlu. 

44 Ko nocu ne može da spava, neka uzme kapljice pre spavanja. Kod NESANICE ZBOG ZIVACA,stavimo krpu namočenu  razređenim kapljicama na srce. 

45 PIJANA OSOBA se sa dve kašike tih kapljica može u trenutku otrezniti. 

46 Onome ko svaki dan ujutro i uveče uzima ove kapljice, ne teba mu nijedan drugi lek. Kapljice jacaju telo, osvežavaju živce i krv, sprečavaju DRHTANJE RUKU I NOGU. Ukratko, deluju protiv svih bolesti. Telo ostaje čvrsto,a lice mladoliko i lepo. 

Važno: Sve navedene količine kapljica koje pijemo moraju biti razređene vodom ili čajem. 
Iz navedenih tačaka ’’STAROG RUKOPISA’’ vidljiva je čudotvorna lekovita moć te mešavine bilja.Opravdano i slobodno kažemo da je retko kakva bolest kod koje švedska grancica ne pomazeU najmanju ruku smatra se osnovom svakog lecenja. 

NAČIN UPOTREBE

Unutrašnja upotreba:
Za sprečavanje bolesti (preventiva) uzimamo po receptu iz ’’Strarog rukopisa’’ ujutro i uveče po jednu kafenu kašičicu razređenih kapljica. Kod raznovrsnih bolesti uzimamo po tri kašike dnevno ovako: po jednu kašiku kapljica razređenih u casu biljnog čaja, zatim podelimo kolicinu na pola pa pola popijemo pola sata pre jela,a pola popijemo pola sata posle jela.  
Obloge od švedske grancice:
Uzimajući u obzir bolno mesto, uzmemo veći ili manji komadić vate ili krpu koju namočimo švedskom grančicom i položimo na lečeno mesto koje smo pre toga namazali svinjskom mašću ili mašću od nevena. Preko toga stavimo plastičnu foliju da ne umažemo rublje. Nakon toga povežemo krpom ili zavijemo zavojem. Oblog pustimo da deluje dva do četiri sata, u zavisnosi od bolesti. Ako pacijent izdrži, slobodno pustimo oblog i preko noći. Nakon odstranjenja obloga, kožu napuderišemo. Ako bi se kod osetljivih osoba uprkos tome pojavile kožne upale ili crvenilo, trebalo bi obloge držati kraće vreme. 
Osobe koje su alergične neka odstrane foliju i upotrebljavaju samo krpu. Nikako ne smemo zaboraviti na mazanje kože! Ako se koza vec osula i svrbi,treba da je namažemo mašću od nevena.                     
                Preuzeto iz knjige "Zdravlje iz bozije apoteke"-Marija Treben

 U nasim apotekama mogu se kupiti razlicite razblazene verzije Schweden Bittera(Slovenacki,Austriski...),i kao takvi vam ne mogu pomoci.Najbolje bi bilo ako ste u mogucnosti da ga sami napravite.Ja nabavljam iz inostranstva iz ovlascenih apoteka Marije Treben sve potrebne sastojke i sama ga pravim savesno u originalu.Tako dobijem pravi Schweden Bitter koji je prilicno jak i ima izrazito tamnu boju.Jedino u tako napravljenom Schweden Bitteru sam sigurna da je stvarno delotvoran.Schweden Bitter mozete naruciti kod mene ili ako ste u mogucnosti sastojke mozete nabaviti u inostranstvu u apotekama Marije Treben i sami napraviti ovaj cudesni eliksir.

B A L Z A M-po profesoru Gerasimovu

Lekovito dejstvo petroleja(kerozin)i ekstrakta oraha je vec zvanicno dokazano.Zahvaljujuci naucniku Mihailu Todiku,ekstrakt je danas ponovo aktivan i veoma popularan.Na bazi je petroleja i zvanicno ga proizvodi Naucno-istrazivacki institut iz Volgograda,nazvali su ga Todikamp-Ideal.Ali ne moze svaki covek da pije petrolej,neko zbog specificnog ukusa,neko iz straha i raznih predrasuda...Profesor Gerasimov je na osnovu svog znanja o lekovitim svojstvima petroleja i ekstrakta oraha,koristeci druge bioloski korisne materije napravio balzam koji je nazvao balzam Gerasimova.Balzam Gerasimova ima potpuno isto dejstvo kao i petrolej sa ekstraktom oraha.
Balzam ima izvanredan ukus,primenjuje se u malim kolicinama,lako prodire u organizam I dospeva do obolelog mesta a propolis pojacava lekovito dejstvo.

Indikacije za primenu balzama Gerasimova su iste kao i za Todikamp-Ideal.Balzamom se lece tumori,adenom prostate I mastopatija,plucna oboljenja,cak tuberkuloza I bronhijalna astma,oboljenja zglobova,krvnih sudova,koze,hipertireoidizam…Balzam pobudjuje limfne sudove I cisti krv.Pomaze kod raka s metastazama,leci infekciju krvi,prostatitis I druga oboljenja.
Ako se balzam uzima preventivno pije se po jedna kafena kasicica sat vremena pre dorucka.Kod tezih oboljenja se pije dva puta dnevno:jedna kafena kasicica sat vremena pre dorucka I jedna kafena kasicica sat vremena pre vecere.Balzam treba piti mesec dana a zatim napraviti pauzu od 28 dana pa ponoviti tretman.Ukoliko dodje do poboljsanja vaseg stanja tretman ponavljajte do vaseg konacnog izlecenja,posle cega balsam mozete nastaviti da pijete preventivno.
Jedna narucena doza je dovoljna za jedan intenzivni tretman u trajanju od mesec dana.

ANTIPARAZITNI PROGRAM-Dr.Hulda Clark

 
Rak nije vise onako smrtonosna bolest kao sto je bio.Zapravo mozete da ga unistite za krace vreme nego sto vam je potrebno da zakazete kontrolu kod lekara.Ako se dokaze da imate rak PRVO STO JE POTREBNO JE DA OCISTITE SVOJE TELO OD PARAZITA!
   Rak je po doktorici Hildi Klark veoma lako izleciti jer je to bolest koju izaziva neki parazit.Ubijete parazita i zaustavili ste rak.Parazit koji je za to odgovoran je Fasciolopsis buskii,
ljudski crevni metilj,pljosnata glista.On obicno mirno zivi u crevima(cilj svih vecih parazita je da zive mirno jer vasa smrt znaci i njihovu smrt).Oni izbace na hiljade jaja putem vase stolice.Ali kad se jaja izlegu pre no sto napuste vase telo,i kad im se dopusti da se razviju unutar vas,stvoreni su uslovi da se razvije rak.Ako jaja metilja i drugi stadijumi prolaze kroz faze razvoja u vasim grudima,moze doci do raka dojki.Ako se to odvija u prostati,moze doci do raka prostate i tako dalje.Sve razne vrste raka podrazumevaju da su stadijumi razvoja crevnog metilja prisutni tu.Potrebna je samo jos jedna stvar da bi dovela do eksplozije njihove reprodukcije,tako da se stotine sicusnih larvi za kratko vreme pretvaraju u stotine drugih:faktor rasta..On dovodi do toga da se oni umnozavaju,a slicno utice i na vase celije.Taj faktor rasta,ortofosfotirozin(a mozda i faktor rasta epidermisa faktor rasta zavistan od insulina) zaista zapocinje da stvara vas rak!Dobra vest je sto taj faktor rasta,koji je sustinski za razvoj raka,ne moze da se stvori ako nije prisutan jedan abnormalni rastvarac-propil alkohol(tacnije izopropil alkohol)Ako ne unosite propil alkohol,nikako ne mozete dobiti rak.Da biste dobili rak potrebne su dve stvari odjednom:propil alkohol i ljudki crevni metilj.Takodje je "jednostavno"da se oslobodite propil alkohola.Kad jednom prestanete da ga koristite,za tri dana nestace i poslednji njegovi tragovi iz vaseg tela.Na izgled "jednostavno",s obzirom da mnogi proizvodi iz nase svakodnevnice sadrze propil alkohol,vrlo je tesko potpuno ga izbaciti iz upotrebe.Ima ga u svim kupovnim samponima,kozmetici,flasiranoj vodi,kupovnim sokovima...
Jasno,morate uciniti 2 stvari:

1.Ubiti parazite u svim stadijumima.
 2.Prestati unositi IPA u svoje telo.

Nauceni smo da verujemo da je svaki parazit tako jedinstven da se preporucuju razliciti lekovi za unistavanje svakog posebno.Najbolji lekovi kao Praziquantel ili Levamisole ili cak Flagyl I Piperazine,ubijaju nekoliko vrsta crva..Ali to nije prakticno kada su prisutne gomile razlicitih parazita.Imamo na tuceta razlicitih parazita u nama.Najbolje bi bilo da ih sve zajedno unistimo,iako samo crevni metilj uzrokuje rak.Nije cudo da neko ima tucet(ili vise) parazita od mogucih 120 vrsta za koje postoje uzorci.Mozete pretpostaviti da I vi imate tucet razlicitih parazita.Mi smo bica prepuna parazita.Nasa su tela dovoljno velika da snabdeju hranom I sklonistem mnogo takvih slobodnih doseljenika.Da su smesteni spolja gde bismo ih mogli videti u vidu stapica ili koncice ribali bismo se cetkama do krvi.Nista nije odvratnije od pomisli na horde grizucih,zvacucih,puzajucih,sisajucih bica na nasem telu.Ali sta je s onima unutar naseg tela?Ne mozemo se videti iznutra pa pogresno pretpostavljamo da tamo niceg I nema.

BILJNI LEK PROTIV PARAZITA

Americki domoroci su znali da ljudi imaju parazite.Ostali domorodjacki narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao I zivotinje.Cesto su sprovodili ciscenja koja su ukljucivala prolive ili povracanja da bi se resili gmizavih uljeza.Mnoge culture su nastavile tu praksu.

Gde smo mi zalutali?Zasto smo napustili te mudre navike?

Na primer:

Ekcem nastaje zbog pantljicare.

Napadi padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu.

Sizofrenija I depresija su uzrokovane parazitima u mozgu.

Astma je uzrokovana Ascarisom u plucima.

Dijabetes je uzrokovan stocnim stocnim pankraticnim metiljem Eurytrema.

Migrene prouzrukuje crv vlasnjak Strongyloides.

Akne rosacea uzrokuje Leishmania.
Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psecim srcanim crvom Dirofilariom.

I lista se nastavlja dalje…

Resiti se svih tih parazita bilo bi nemoguce  koristeci klinicke lekove od kojih svaki unisti samo jednu ili dve vrste parazita.Takva lecenja teze ka tome da vas potpuno razbole.Flagyilse se koristi kod ameba I Giardia;kada se uzme  tacna doza moze uzrokovati jaku mucninu I povracanje.Kinin za malariju je prilicno otrovan.Zamislite kada biste uzeli 10 takvih lekova da ubijete tucet svojih parazita!?

Mozda je to dobra vest za proizvodjace lekova,ali ne I za vas.Pa ipak,biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita I to bez glavobolje.Bez mucnine.Bez ikakvog smetanja drugim lekovima koje vec uzimate.Ne zvuci li to previse fantasticno?Suvise dobro da bi bilo istinito?To su darovi prirode nama.Te biljke su:

ORAH

PELIN

KARANFILIC

Te tri biljke moraju se koristiti zajedno po odredjenoj semi.Ljuska oraha I pelin ubijaju odrasle I razvojne stadijume najmanje 100 parazita.Karanfilic ubija jaja.Samo ako ih koristite zajedno resicete se parazita.Ako ubijete samo odrasle,sicusni stadijumi I jajasca ce ubrzo odrasti u nove odrasle.Ako ubijete samo jajasca,million stadijuma koji su vec preplavili vase telo ubrzo ce odrasti I proizvesti nova jajasca.




ORAH
Zelena ljuska oraha sa drveta crnog oraha ima cudotvorno antiparazitno dejstvo.Kada pocrni,nekorisna je.Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen.Za sedmicu ili dve pocrnice I propasti.Zbog toga svako ko zeli napraviti antiparazitni program mora biti oprezan I ne sme dopustiti da kriticno vreme ubiranja prodje.Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije mocan kao antiparazitoid.
Za ovaj program dovoljno je 30 ml ekstra jake tincture.



PELIN
Pelin potice iz antickog doba I spominje se u Bibliji.Ta biljka u slobodnom prevodu na nas jezik znaci crvlje drvo I to sa razlogom:ubija crve!Pelin se sastoji od listova grma Artemisie.Listovi su zelenkasto sivi I prilicno gorki.Niko ih ni slucajno ne bi pojeo previse.Postoji dokaz o otrovnosti pelina prhvacen od FDA-(Food and Drug Administration),ali je ta granica mnogo visa od one koja je potrebna da ubije parazite.Iako je kolicina za lecenje raka vrlo mala,ne mozete bez nje.



KARANFILIC
Treca biljka za lecenje raka I unistavanje vecine parazita u vasem telu je karanfilic.To je poznati zacin koji se koristi u pekarstvu.Treba biti samleven da bi odpustio svoja antiparazitocidna svojstva.Kupljeni mleveni karanfilic ne deluje,jer on moze biti samleven godinama!


SADA IMATE:

-BOCICU TINKTURE CRNOG ORAHA

-KAPSULE PELINA

-KAPSULE KARANFILICA

  OVO SU JEDINE TRI BILJKE KOJE CE VAM BITI POTREBNE DA IZLECITE SVOJ RAK I DA OCISTITE SVOJE TELO OD PLJOSNATIH,OBLIH GLISTA,PROTOZOA I VECINE BAKTERIJA I VIRUSA KOJI IZAZIVAJU I MNOGE DRUGE TESKE BOLESTI.ZATO OVAJ BILJNI PROGRAM NIJE SAMO ZA LECENJE RAKA ,VEC PREDSTAVLJA OPSTI TRETMAN KOJI MOZE DA POMOGNE U SLUCAJU BILO KOG OBOLJENJA.

JEDNO PAKOVANJE ANTIPARAZITNOG PROGRAMA CE BITI DOVOLJNO ZA 40 DANA KOLIKO JE I PREDVIDJENO DA TRAJE PRVA UDARNA TURA LECENJA.POSLE TOGA MOZETE NASTAVITI  PROGRAMOM ZA ODRZAVANJE(pogledajte u tabeli),ILI CAK PONOVITI JOS JEDNU UDARNU TURU UKOLIKO SE RADI O TEZOJ BOLESTI PA TEK ONDA NASTAVITE SA PROGRAMOM ZA ODRZAVANJE.

                    (antiparazitni program po nemackoj doktorici-Hulda Clark)